|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() a co to jest "etone tomb "?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Nygrigas Geo
Profesja: Knight
Gildia: Barbarians
Świat: Astera
Poziom: 91
Skille: 79/74
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Chciałeś być fajny ? :> Pomyliło mu sie i tyle ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais
Imię: Majkel Pall Wielki
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ![]() ![]() nie raczej sie nie oplaca wpadniesz w resp 4 vampow z tylca ds i gleba odrazu ![]() ![]() idz na penisula tomb -2 albo oasis -2 chodz zawsze zajety ![]() spostrzegawczosc ci dolega moge cie dotknac -.- ty bez spamu sie nie obejdziesz kusi cie strasznie nie :/ ? Ostatnio edytowany przez Spaghetti - 19-03-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Darkan Nighteye
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 2x
Skille: 6x/4x
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Oczywiscie ze sie oplaca, ale radze ci nie chodzic do tego pokoju z 3 czy 4 wampami i jednym dsem, poniewaz jak umiejetnie nie zlurujesz pojedzynczo wampirów to bedziesz mial wielki problem na tym lvlu (padasz na 2 hity). Radze ci chodzic po wschodniej stronie.
Statement: "i like blow jobs" (Aug 04 2008, 17:43:49 CEST in Game Chat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A co to jest "etone tomb" ??
A tak poważnie to kiedy jeszcze miałem pacca (35 sorc) to jak wyleciał mi ds i Vampire to sie szybciutko poskładałem. Pall ma trochę lepiej ale nie polecam no chyba że dla zabawy to oke ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() ale jesteście zajebiści, pr0, literówki nigdy wam sie nie zdarzają a żarciki macie przednie >.>
@topic idź i spróbuj, ale ryzyko że nie wyjdziesz stamtąd żywy jest duże ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Darkan Nighteye
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Guardia
Poziom: 2x
Skille: 6x/4x
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Nie straszcie chlopaka ze ryzyko jest duze. Jezeli bedzie omijal wampy to spokojnie da rade. Przeciez nic lepszego od wampów czy dsów tam nier wystepuje, a o wampy w duzej ilosci to tylko na poludniowej czesci tomby wystepuja.
Statement: "i like blow jobs" (Aug 04 2008, 17:43:49 CEST in Game Chat) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Tam sie właśnie wjebałem jak przed ds'em uciekałem. Ale to był mój debiut na tym tombie i nie miałem rozeznania. Więc jak zrobi tak jak ja to nie wiem czy przezyje ;P
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Moim zdaniem śmiało możesz tam śmigać.
Na początku proponuję w godzinach wolniejszego respa tylko zachodnią cześć, dla rozeznania terenu i respawnu(warto rzucić okiem na tibianearth). Później, po "zaaklimatyzowaniu się" dla lepszych rezultatów chodź w godzinach popołudniowych. Od jakoś 35 lvla w czasie wolniejszego respa możesz próbować wschodnio - dolną cześć, niema tam specjalnego ryzyka zaliczenia deada. Zaraz narysuję na mapce jak mniej więcej obrazowo to wygląda. EDIT: ![]() mapa miejsca zapożyczona z Tibian Earth czerwona linia - 31-35lvl, wspomniana zachodnia część. czerwono-niebieska linia - również mieści się w przedziale 31+, jednak istnieje troszkę większe ryzyko kłopotów. niebieska linia - od 35lvla, opisałem nad mapką. jasnoniebieska linia - od jakoś 35lvla raczej dla sportu, duże ryzyko padnięcia w przypadku lekkiego laga albo nieumyślnego zlurowania dwóch vampirów bądź vampira i dsa. Jeżeli zdecydujesz się na próbę, polecam najpierw wyczyścić pomieszczenie obok(zaznaczone strzałką) i tam ganiać w kółko ze zlurowanym mobem. zielona linia - radzę zapuszczać się tam od 35lvl+ w godzinach przedpołudniowych, ponieważ może się okazać, że zrespił się potwór na ścieżce którą właśnie uciekamy atakując innego moba. biała linia - od 40lvl+, mało miejsca na ucieczkę, trudno uniknąć sytuacji w której gonią nas przynajmniej dwa vampiry. Duże ryzyko problemów nawet po 40+ czarna linia - +/- 40lvl. Problem mogą stanowić duże ilości potworów typu mumia, scarab czy crypt. Oczywiście to mój punk widzenia stopnia ryzyka w poszczególnych miejscach na poszczególnym lvlu =-] Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 19-03-2008 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
co do tego co napisałem na początku to po prostu niedoczytałem (jestem człowiekiem i mi się zdarza), że autor w dalszej części napisał "stone tomb".. |
|
![]() |
![]() |