![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
|
![]() Linkater, wrzucasz fotki "Żeby nie było offtopa"? Oferta handlowa to offtop? Jednak wciąż jest to rozmowa na temat danej gry...
A w tej chwili ten temat to po prostu spameria ![]()
|
![]() |
#1923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy JAK drogo. W tej chwili nie dysponuję nieskończonymi środkami. ;pp
Część itemów, co mam w sklepie, to kumpla. W tej chwili to np. 2 sety tobi, 1 set icicle i claw na 35lvl.
![]() |
#1925 |
Użytkownik Forum
|
![]() 7mln za WG (+7atk), 2mln za cape (+6dex). Sam kupiłem odpowiednio za 14 i 5 milionów, nie mam ochoty szukać innych kupców.
Jeśli ktoś uważa, że nie jest to cudownie tanio - sprawdź basilmarket. Re.Down Na razie poczekam na odpowiedź Miszy. Ostatnio edytowany przez Thero - 15-03-2008 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() @Up
Ja bardzo chętnie kupię te itemy bo właśnie robie upgrade eq ( glove 5 att cape 5 dex : /) Jeśli masz czas napisz w grze nick RadioActive |
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Użytkownik Forum
|
![]() Linkater, możesz wziąć, na razie nie chcę inwestować tyle kasy w coś, czego ceny sam nie jestem do końca pewien. ;p
Zresztą zapłacić byłbym w stanie tylko za cape'a, 7mln teraz nie wygrzebię. A i tak robię świetny biznes na czystych WG.
![]() |
#1928 |
Użytkownik Forum
|
![]() Problem polega na tym, że mam 70k ^^ Tak pewnie będzie do jutro, bo nie mam reguler store i dopiero kolega mi wieczorem wystawi. Do jutro do 10 powinienem mieć gotówkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Re.Down W takim razie, powodzenia! Prawie całe eq, które mam było scrollowane przeze mnie i nie narzekam, tylko meso potem mało... No i to uczucie jak bardzo dobry Helios łapie pierwszą trzydziestkę... a po drugiej wybucha w twarz... Ostatnio edytowany przez Thero - 15-03-2008 o 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z kolei ja szukałem ciebie ^^ Nawet dałem cię do buddy, ale póki co nie kupie tego cape. Dzięki za zachowanie go ;] A co do wg to pewnie i tak bym nie używał, kolega obiecał że pomoże poscrolować glove ma 80 lv na +/- 10 att ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
|
![]() ja, ale nie pomoge ci bo nie mam nic z tych rzeczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dofis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Dragons
Świat: Honera
Poziom: 35
Skille: 67/44
Poziom mag.: 12
|
![]() Ja po półrocznej przerwie wróciłem do Mapla na Global-a. Misza, Nadrill pamiętacie mnie jeszcze? W maplu miałem nick Dofis. Jakby co to piszcie tutaj na pw, albo in game
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Półrocznej? Nie mów mi że expiłeś z 35 do 42 pół roku ![]() No ale mogę się mylić ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim wypadku wiecej niż półroku nie grałem w maple
![]() Btw. nie gram Dofisem już bo miał źle staty rozdane, mam nowego chara "Debren" tez sin i tez windia ![]() Zapraszam do mnie na Windie pogadamy, pogramy, powspominamy stare czasy. Btw. X-Zero jaki miałeś nick w maplu bo nie pamiętam (czyby X-zero?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jaaa...miaaałem...Nick...Paustin...ale to był archer...którym grałem po banie...a ten główny char to był...Mernion. ;o @down: Ta, zasrany sin z 13 str...ale grać się dało. ![]() A Paustinem grałem do 22 levela, a potem mi się znudziło maple ;/ A po tygodniu przerwy przestało działać xD @edit: Jakby co będę w grze...Tylko patcher chwilowo czyni Swą powinność xD @eidittt222: Raczej gMS i Windia...W sumie to chwilowo nie gram, więc co mi tam ![]() @jebit3: Ye, done!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 20-03-2008 o 14:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() AAAAAAAAAAA.....
No właśnie już wiem, znaczy kojarzyłem twoją postąć (to sin byl ten main nie?) ale nicka nie moglem sobie przypomniec. Mimo iz grales potem Paustin-em to Mernion-a mam w buddy od dziś ![]() @up. Gms czy Ems? Ostatnio edytowany przez yashima - 20-03-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik Forum
|
![]() Meeh, robiłem kiedyś podobne "podsumowanie"... Zrobię i dzisiaj! XD
![]() Niestety, wtedy dałem napisy level up(i loot, którego tutaj raczej nie było xD), a teraz zostały zasłonięte przez wielkie napisy LOSE, albo po prostu nie zdążyłem zrobić (auto tp, po dostaniu expa ![]() @edit: 39[x] 40[ ]
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-03-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() A na localms jest 4thjob. Heheheheheheh
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() Aby w Maple otworzyc sklep trzeba zaplacic NX Cash czy za mesos? Niedawno zacząlem grac w Maple i nie wiem co wybrac potem jestem Magicanem jakiego 2 joba radzicie wybrac?
![]() Ostatnio edytowany przez lante - 27-03-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |