![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Przykro mi ale z pewnego powodu nastepny Incredible n00b killer znow sie opozni...
ZARTOWALEM ![]() Oto z "drobnym" poslizgiem III odcinek przygod Aval'yaha. W kilku screenach zrobilem drobne bledy, ale szczerze powiedziawszy nie mialem juz sily tego poprawiac. INCREDIBLE N00B KILLER ODCINEK III CZESC I 1. Noc. Aval'yah stoi na przystani wyczekujac czegos. ![]() 2.Nagle z podwody wynurza sie jakas osoba. ![]() 3.Wyglada na to ze Incredible N00b killer zna Klapsiaka ![]() 4.A klapsiak zna Avala. ![]() 5.Klapsiak to wtyka N00b Killera z wylegarni n00bow- rookgardu. Dostarcza mu on informacji prosto ze zrodla. ![]() 6.Wyglada na to ze czegos sie dowiedzial- zdobyl jakis list! ![]() 7.Aval'yah wraca do Thais czytajac list... ![]() 8. Zastanawiajac sie na jego sensem nie auwaza lecacej strzalki ![]() 9.Oh no!Dostal! ![]() 10. N00b killer zasypia.. ![]() 11.Po jakims czasie budzi sie w miejscu ktroe rozpoznaje jako kanaly thais. jest zwiazany! ![]() 12.Ale na szczescie dzieku sztucce poznanej w klasztorze szambolin wyzwala sie z wiezow. po chwili idzi ekorytarzem i na trafia na grupe n00bow.wyjmuje miecz schwany w bucie ![]() ![]() 13. To chyba nei wymaga komentarza. ![]() ![]() 14.Nastepni! ![]() 15.Aval wyciaga guny ![]() 16 i zabija n00bkow ![]() 17.Po dluzszej wedrowce trafia do gabinetu samego boss n00ba! ![]() 18. ktory zdradza mu swoj demoniczny plan! ![]() 19.He? ![]() 20. Nagle w pomieszczeniu pojawiaja sie n00boty- przerazajace niezniszczalne n00bu roboty!Aval ma problem- roboty sa cztery a jedyne co mu pozostalo to jeden shuriken... ......na szczescie boss nie grzeszy inteligencja ![]() 21. Incredible n00b killer rzuca szirukenem;p komputer zaczyna trzseszczesc ![]() 22.Roboty zreszta tez.. ![]() 23.wszystko wybucha! ![]() 24.Boss wie ze nie ma szans.. ![]() 25. I zdesperowany wypija serum! ![]() CIAG DALSZY NASTAPI COS SIE STANIE Z BOSSEM?! CZY AVAL'YAH GO POKONA? DOWIECIE SIE W NASTPENYM ODCINKU! Nie obiecuje kiedy bedzie, bo znowu bedzie ze nsie spozniam. Prosze o nie pisanie postow w stylu "kiedy 4 odcinek kurde mol". Koomentujcie i oceniajcie.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Mniej humoru nish w poprzednich czesciach, ale n00b killer i tak ROX!
Wykonanie bez zarzutu |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() OWN3D!
Ten odcinek jest genialny, jedyne co mi nie pasuje, to zły kąt związanego Aval'yaha. No i szkoda, że nasz bohater nie rzuca się w tył ze swoimi spluwami. ![]()
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Jak zwykle extra faki
![]() najlepszy moment gdy Noob kiler wyciąga guny ![]() Weż musiałeś skonczyć w takim momencie? MORE PLX
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() ZAAAAAAAAAAAAAAAA***ISTE!!
Ja widziałem jeden błąd: Jak ta "wtyka" Incredible N00b Killera się wynuża z wody to jest jakiś dziwny... Niech zgadnę... Przywódca n00bów zamieni się w największego n00ba na świecie ![]() ![]() HAHAHA rozgryzłem cię ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() super
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
SUPER to jest hhehehe wszyscy chyba mnie popra ![]()
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() NORMALNIE BAJER!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nitaheh Secura ![]() shield: 68 mlvl ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() na nr.23 explo nie dalo swiatla tylko taki blad zobaczylem a reszta ze***ista
|
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() Skoro INK advansuje w noob killingu ( part II), to przy dedach powinien dostawać jakiś exp. Z rooka nie trzeba się przekradać wpław bo można Private Massage, ale dobrze wiedzieć, że z powrotem do rooka można dostać się też alternatywnie do rookowania ;). Pierwszy raz czytam fakes, a tu od razu taka świetna historia. Kończy się jak "Czarne chmury" ( taki serial był).
P.S. Trap z itemami INK może wykorzystać biorąc run "Cameleon" i przemienić się w np. MPA, DSM lub AoL :D i lurować noobów na PoH. P.S.II najlepszy był list z hasłem FRI ITENZ PLX. Tak trzymaj |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Ja chyba wiem co będzie dalej
![]() jak skończe to zamieszcze moją wersję ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]() Taki sobie... pomysł nawet ciekawy, wykonanie częściowo dobre... tylko te twoje własne (które robiłeś) są naprawdę ohydne... komputer z przyciskami...INK stracił swój klimacik... mogło być fajne z pistoletami ale one jakieś takie... jedyna scena fajna , w której INK sieka mieczem... ogólnie rzecz bioróc 6+/10 (bo widziałem gorsze fake'i)...
|
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zauwarzyłem pewną bezsensowną sytuację: na zdjęciu 13. jeden n00b ma odciętą rękę, a drugi... no, dolną połowę, ale obaj mają zielone hp. Szybki musi być ten Aval'yah - takie rany zanim hp spadło
![]() Poza tym mam pomysł (choć lepiej go nie wykorzystuj ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Żwirkowo powiat białozęby...
![]() |
![]() ehh...to co w poprzednich epizodach
![]() ![]() Czyli: WYPAS!!! ![]() ![]() Ocena 9/10
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Za***isty normalnie tylko prosze o wincej feków z snzfwn bo fajny jest widok.
Czekam na |\/ częsć:O |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]() Bajera extra wow!! Jest to bardzo fajna czesc mam nadzieje ze bedzie ich z 20
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() hehe, oto moja koncepcja na next odcinek
![]() 1. n00b boSS wyjawia naszemu bohaterowi swój demoniczny plan 2. Następnie zmienia Durina (Goda) w n00ba! 3. Panika? ![]() 4. Jak zwykle n00b boSS zdradza nam sekret ^^ 5. Aval'yah postanawia użyć pasty SIGNAL (i części swoich mocy) 6. Niby nic sie nie dzieje... 7. ...Ale n00b boSS znika 8. Pa Pa 9. Od-n00bieni Durina 10. Chwila ciszy iiii....... 11. Increndible N00b Killer otrzymuje nagrode! ale co to? Deja vu? Chyba zły znak ![]() 12. No comments ![]() Czy to sie wogóle stało? Musimy czekać na oficjalny next odcinek ^^ Ostatnio edytowany przez Zielevitz - 15-12-2004 o 20:59. |
![]() |