![]() |
#5221 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Świat: Iridia
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() nie kminie cie, ale nigdy nie rozumialem noliferow
sytuacja z vasta : 1.wchodzisz w dupe lubo 2.kozaczysz 3.sprzedajesz zyrexowi/bocisz palka 4.oszukujesz zyrexa 5.deletujesz chara sytuacja z feava 1.grasz brata everanora 2.pierdolisz wszystkim ze huncisz manualnie zolwie 3.kozaczysz 4.dochodzisz do arc 5.cisniesz po dd 6.dochodzisz do arc 7.padasz 10 razy na kazdym ob 8.odchodzisz z arc/wyplacasz sie 9.wchodzisz w dupe dd 10.padasz po wyplaceniu sie 11.placisz jeszcze raz 12.arc sie rozpada, rookujesz chara 13.robisz nas w huja 14.wchodzisz w dupe wszystkim co sa na gorze 15.<post vikinga> bej nerdo
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
1. Wchodzisz wszystkim, wszędzie 2. Pkujesz, bo wkoncu jestes w tym zajebisty 3. Tracisz chara bo ujebałeś Sizuzineczkę Sytuacja z Diliveera 1. Wchodzisz wszystkim w dupe 2. "FENIX WEŹ MI WYSLIJ SMSA PLISKA JAK WYGRAM LOTERIE LUBO" 3. Padasz raz i zaczynasz pkowac 4. Znowu tracisz chara Sytuacja z Daxa 1. Grasz incognito 2. Wchodzisz wszystkim w dupe, nawet mi "Ej fenix jak ty to feav to pls przyznaj sie" 3. Padasz raz i sie poddajesz, zaczynasz pkowac 4. Tracisz chara Sytuacja z Lapciucha 1. Bocisz chara z nadzieją, że nikt Cię nie rozgryzie edit; 1,5. Udajesz Anglika, a po Twoich postach z tibia.de widać, że chuj a nie Anglik jesteś 2. Padasz ujebany przez Olora, tracisz 8 bp manasow itd "mistrzu pvp" 3. Game over, aye? A co do mnie, to kozaczyłem zawsze, nie bociłem palka, tylko nerdy biją żółwie manualnie i nigdy Cię nie lubiłem zresztą wielu Twoich "znajomych" (Tibijskich) Cię nie lubi. Wikinga początkowo nienawidziłem, bo sobie skakaliśmy do gardeł, ostatecznie okazał się w porządku, teraz mu troche odjebało. Hi, owned, yes?
![]() |
![]() |
#5225 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@sytuacja z daxa 'ok' a kiedy padlem nie pekujac?;\ @s z rippera ok polaczki mnie haknely bo sizuaneczke ded;\ @s z lapciucha nigdy nic nie pisalem na forum @s z feava nerd;]]]]]] xxxxx (12-11-2007 20:48) ta xxxxx (12-11-2007 20:48) to smiec xxx (12-11-2007 20:48) mowilem xxxxx (12-11-2007 20:48) jest nikim ough chyba to o tobie, ale to mnie przeciez nielubia ! A, i jak do kogos sie pucowalem to tylko do shaya z poczatku diliego, potem przez niego poznalem ludzi i gralem ze szwedami, teraz sie zmienilo i nie mowie ze jest zle mnie ktos szanuje, Ciebie? znajde 2-3 osoby na iridii teraz zrobisz pewnie nowego chara, bo zaczynasz wchodzic w dupe virtue. masz 19 lat, przegrasz zycie i tak sie skonczy. nie odpowiadaj, ciao.
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypowiedź Vrella na moj temat malo mnie obchodzi
![]() btw 21:33:03 x (x) bo ripper to smiec i zaganiara 21:33:15 x (x) 1 dowod sprzedal venta bongo copom, enough?
![]() |
#5227 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i nie sprzedalem venta bongo copom, dobry jestes XDD Ty pewnie za to naszego terazniejszego venta dla szwedaskow wysapales, znajac zycie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() co tam feav slychac u Ciebie? daj mi nazwe tej fajnej magi to sobie bede czytac bo mi nie napisales tytulu na giegie
![]() @lapciuch hAHAHHAHAH CHULIGANI Z TORCIDY CIE UJEBALI HAUUEAHUAEHUAEHHUAEHUAEHU, pewnie za ruchem jestes ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5229 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#5230 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Iridia - Hello
![]() @ Dax i Phoenix - Ja was obu mam za frajerow , wiec zamknijcie mordy i przestancie pier***ic farmazony na forum. P.S. Hoho 2 dni temu sie dowiedzialem ,ze juz dawno po wojnie ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() dax and feav... brawo zajezdzajcie sie nawzajem jak obaj zawsze udawaliscie kozakow obaj lizaliscie dupsko komus z dd i obaj rookowaliscie chary po "czyms nieudanym" bo po czym to juz nie wnikam... jednym slowem gz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5233 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Torca jako fanclub ok
ale gildia na iridii to najwieksze scierwa ludzkosci jezu jakby sie dalo nosic to kamil knight by mewtu wszedzie nosil bez virtue to torca nie gra @finix,rip skonczcie sie juz wyzywac;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
berger, nigdy cie nie znalem, wiec idc,l, prolender z torcida ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() ty daks, few nie ma 19 lat, ma "ciut" mniej :-)
![]() |
#5236 |
Użytkownik Forum
|
![]() =]
Jak życie Zimnie?
![]() |
#5237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Imię: Vincento Vampire
Profesja: Paladin
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Wesołych Świont, mokrego jajka i smacznego dynugsa i tego rzeby was jutro jakaś fajna dziewczyna pocałowała przy jajku!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a także pozdrawiam kiełek blefaw berger iridiacarlinpk i wszystkich innych tesz ![]() ![]() ![]() ps - tenskni ktos za mnom? ![]() Wasz szczerze, Shane ~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @up - mnie poltora miecha nie byla chyba za mna sie powinni bardziej stesknic
![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89