![]() |
#5741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peja Of Luminera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bomba Squad
Świat: Luminera
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie dobijam mnie plz...koncze z tą grą
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "12:42 Yen Lo Vag [84]: Szkoda ze wszyscy forumowicze macie takie male mozdzki"
Patrzcie odezwal sie ten co "ma durzy musk". Oj dziecko, dziecko ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5743 | |
Zbanowany
|
![]() gz potom ,wiemy ze dalbys rade solo ale nie chciales ich ponizac
![]() co do pytania czy zabili go . a mózgu umiecie uzywac? patrząc na ss to chyba logiczne ze c*uja zabili ? ven nie wklejaj juz tych bezsensownych rozmow bo tylko przeciagasz forum o kilometr wesolego zająca edit : Cytuj:
Ostatnio edytowany przez zbanujMniePlx - 23-03-2008 o 14:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5744 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yen pedarasto powiedziałem , zamknij morde , powiedz mi gdzie na całym forum bylo o mnie? Bujno mi mowil ze dawałes mu swoja fote , podbno wygladasz jak "yyy" dlugie czarne włoski z ryja na 14 latka jakiś szczuplak i ogółem
![]() Sram na to co piszesz , kazdy ma z ciebie pompe fchooj a ty dalej kozaczysz nie masz "koleguff" to piszesz z nbami z pod dp? Czlowieku jestes tak zjeba**y że żal o tobie mowić , myslisz ze masz fajne texty , ze ja fakuje? winny sie zawsze broni ta? ja powiedzialem raz i tyle a jak cos o mnie piszesz olewam , a ty tak zajebiscie sie bronisz ze to poprostu widac czlowieku ![]() ![]() ![]() btw fajnie ze brazole nie ubili Fera ;] Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 23-03-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5745 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Fchooj itp, weź pokemonie wy*******aj Sam siebie nie rozumiesz. "Emo ekipa metalowców"? Emo i Metale to 2 różne subkultury ćwieku. O skąd masz na EQ? Dopiero się skarżyłeś, że nie masz kasy ;o Ojebałeś kolesia na softy? Zaraz puszczę plotę. @edit Aha, ponoć masz ignora, i nie widzisz co piszę, już ci przeszło? A ty co? Obszczany technojeb? Dziecko ulicy? Jakieś nuty " zerżne, zerżne cię suko" itp? Super, zawsze uważałem że polski HH i technozjeb jest dnem. Pozdro dla mamy. Ostatnio edytowany przez Yen - 23-03-2008 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Galaktyka Kurvix
Imię: Lord Edek morderca
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MW nie vx
Skille: pro
|
![]()
![]() |
#5747 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() ![]() @Wisio gz nuubie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
![]() Wisio no lifer ! H@H@H@
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Robi The Axe
|
![]() Zapomnialem zrobić fotki z 52lvla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]()
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Lord-Mutikax
Profesja: Elite Knight
Poziom: 139
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() drath wali, mini-mutikax szkoda komentowac, edek wali xd ja roks i nie mam advensu
MW _/ MW _/ MW _/ MW _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5753 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bardzo sie pocisz piszac swoje posty? czlowiek pewnie wraca do domu ze swoich pro emo spotkac i mysli " ale mu dzis pojada , jajajaja " Fajna jestes ale nie dla mnie , a i nie slucham zadnego hiphopolo ani techno , widac ze nie znasz styłow muzycznych i nie umiesz ich odrozniac jak jak byś wiedzial co to jest dnb choc ; ) Softy mam bo mam kolegów nie tak jak ty sam i ich szukasz , nie jestem thieftem bo jak bym chcial bym mial softy + full eq + all tiems z poi ale wole miec dobrego znajomego i softy pożyczyc , np wczoraj wykonywałemtej osobie poi'a ; )a dzieckiem ulicy to ty jestes i nie prosze cie o twoja fote bo jak bym zobaczyl twoja morde to bym ladnego odzuta od kompa dostal ale nie chce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Firer edward expuje na ten wysepce na banucie co jest do chyba przed ostatniej misji, pozdro edward_/
@2x down : Drath dalej smierdzi ![]() Ostatnio edytowany przez Emon'druu - 23-03-2008 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5757 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() "Yen pedarasto powiedziałem , zamknij morde , powiedz mi gdzie na całym forum bylo o mnie? Bujno mi mowil ze dawałes mu swoja fote , podbno wygladasz jak "yyy" dlugie czarne włoski z ryja na 14 latka jakiś szczuplak i ogółem zaraz pewnie bedziesz mowil o mnie a jak jestes taki cwianiak to daj Ty fote ; ) Idz umyj sie najpierw bo ci wlochy na morde zarosly i robale bedziesz mial kozaku za dyche ; )
Sram na to co piszesz , kazdy ma z ciebie pompe fchooj a ty dalej kozaczysz nie masz "koleguff" to piszesz z nbami z pod dp? Czlowieku jestes tak zjeba**y że żal o tobie mowić , myslisz ze masz fajne texty , ze ja fakuje? winny sie zawsze broni ta? ja powiedzialem raz i tyle a jak cos o mnie piszesz olewam , a ty tak zajebiscie sie bronisz ze to poprostu widac czlowieku duzo osob wczesniej o tobie gadalo ze jestes noobem , lizesz dupsko najpierw a potem ktos cie wyzie to niewiesz co powiedziec? idz po swoja pro emo ekipe czarnych metalowców i idzcie sie napierd**c hus hus jak masz problem come Łódz , widzew wschod , kolo stadionu ; )" Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]() Fafik to nidojeb
a firer expi na forrbiden land 8 misja do banuty : d
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() @Yen
Teraz to ty wyjebales glupote ... przeczytaj to wszystko ze zrozumieniem dzieciaku. |
![]() |
![]() |