![]() |
#9882 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~~Wesolych Swiat (najlepiej spedzonych z rodzina, nie przy Tibi) wszystkim odwiedzajacym forum oraz graczom Refugii zyczy Gildia Emishi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nightflames
Świat: Refugia
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Ostatnio edytowany przez Grzesiek1906 - 23-03-2008 o 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Nie potrzebuje, żegnać się na forum i oświadczać wszem i wobec Że kończę grę. Nie sprzedam chara i nie postaram sie o skasowanie bo uważam, że jednak jak kiedyś coś sie zmieni nie chciał bym zaczynać od nowa. Wiec bawcie sie dale!! Wyzywajcie,kradnijcie i co tam jeszcze chcecie. Szkoda życia na piksele ![]()
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Milówka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Feuq
Profesja: Knight
Gildia: Dream Hunters
|
![]() ![]() HUA! ![]() ![]() Lv 46: ![]() Kiedyś tam byliśmy na derfii ![]() ![]() (Ss Vob'a ![]() ![]() Zwastowaliśmy... ![]() Nadrobiliśmy na gs'ie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9886 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Shoter of Darkness
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
![]() |
![]() Farty
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9887 |
Zbanowany
|
![]() Odrobione -.-
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cery - 23-03-2008 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: kozienice
Imię: Lord'Staszek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: refugia
Poziom: 118
Poziom mag.: 72
|
![]() Nie wiem jak ty, ale dla mnie k legi z gsa fartem nie jest ![]()
11:12 Helish Princess [60]: oO znalazlem zelka za kompem 11:13 Helish Princess [60]: mhmm truskawkowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Olsztyn
Świat: Harmonia
|
![]() @Cery
Nie lepiej iść na lizardy? Lepsza kasa ;p Exp tez czasem lepszy zależy od ilości ludzi ;p Teraz na helheim też przeludnienie x/
![]() |
#9890 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ 2x UP
Dla mnie k legi z GSa fartem nie są* Ani dla mnie ale jak widać niewiele ich zabili skoro bili na bb island... Pozatym fart ze troche kasy odrobili. tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#9891 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Konki Ryc
Gildia: Sweet Brokacik
Poziom: 100
|
![]() Boty
53sorc i 37druid naraz ;D ![]() loot k.arm fur boots i kilka bp kasy ![]() ![]() brawo dla tego pana wytrzymał dobre 5 minut... a niby taki 26 sorcerer ;]
My best block? Demon at 44lvl Demon.rec Best Solo Demon at 58lvl Filmik ![]() Best SS From Tibia!http://img441.imageshack.us/my.php?i...omtibiauj6.jpg Ostatnio edytowany przez K0nki - 24-03-2008 o 10:57. Powód: świeże mięso |
![]() |
![]() |
![]() |
#9893 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thorinus - tak trzymać
![]() Konki - Ty lurerze! : o Jak mogłeś, to wcale nie były boty! Oni tylko grali przy wyłączonym monitorze żeby rodziców nie obudzić światłem!
![]() |
![]() |
![]() |
#9894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Baus Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
![]() Huashuah bosko ! nie powiem - BOSKO !
Niedawno otrzymalem prawtną wiadomosc-kazanie od pana szanownego (lol? xdddd) donatana ![]() ![]() ![]() ,,Ach smutny chłopcze. Dlaczego, u diabła, ciągle o coś do mnie kwiczysz? Tak bardzo Ci żal dupsko ściska, że wyrzuciłem Cię z Immortales za hipokryzję? Najwidoczniej. Ale pamiętaj - jeśli masz coś do mnie, to sobie miej, ale osób trzecich w to nie mieszaj, bo jesteś słabym głupcem, skoro chcesz mnie obrazić poprzez obrażanie innych. Niesamowite, jak bardzo głupim jesteś człowiekiem. I tak, ciesz się, wkurzyłeś mnie. A wiesz czemu? Nie potrafiłeś obrazić mnie, to obraziłeś osobę, która do niedawna nie miała pojęcia o tym, że kiedyś byłeś w Immortales. Zadałeś cios poniżej pasa i jeszcze śmiesz się tym podniecać? Nawilża Cię znęcanie się nad słabszymi? Nad osobami, które w życiu nie zamieniły z Tobą słowa? Wynieś się stąd na zawsze, bo tak wielkiego zawistnika nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem. A skoro tak bardzo Cię nawilża wyżywanie się na słabszych, to zmierz się na bluzgi z przedszkolakiem, jestem pewien, że w pełni zaspokoisz swoją rządzę. Przecież takie dziecko może się co najwyżej rozpłakać, więc Ty triumfująco wyjdziesz z pojedynku. I proszę bardzo, napisz posta jeszcze jednego, w którym będziesz się podniecał tym, co teraz do Ciebie piszę. I zrobisz to, jeśli jesteś tak głupi, jak myślę. Od Ciebie zależy teraz, którą drogą będziesz kroczył: czy dalej obrażał uczucia neutralnych osób, czy zachowasz reputację cywilizowanego człowieka. Wybieraj. " Widzisz, ludnosc na forum cie nie lubi, wiec jak ktos to tylko ty z tad wyjdz I NIE WRACAJ ![]() Dziekuje i nie zapomnij odrobic lvli twojej ukochanej xdddddd bo bedzie kuniec milosci miedzy wami? ![]() pozdro & pocficz Ostatnio edytowany przez Maffio - 24-03-2008 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Wszyscy jesteście żałośni... Oczywiście nie chodzi mi o tych co tu wklejają ss.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9898 |
Użytkownik Forum
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
|
![]() up@
A ty moze te ssy wstawiasz xd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Systematycznie wstawiałem jak jeszcze grałem na refugii, jeżeli tak bardzo chcesz to będę Ci wstawiał regularnie tylko że z isary
![]() ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9900 |
Użytkownik Forum