![]() |
#1401 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Casiddy
Berylia style ![]() ![]() Odnośnie Serogana... n/c. "If your mother only knew..." jak śpiewał Rahzel. Peace ![]()
19:45 Soulz Seeker [21]: Twoja stara zawsze trafia na kamien jadac na strusiu 18:19 Slodka Kama [13]: ej 18:19 Slodka Kama [13]: guajin 18:19 Slodka Kama [13]: masz 18:19 Slodka Kama [13]: na sell 18:19 Slodka Kama [13]: buty 18:19 Slodka Kama [13]: ? 18:19 Guanjin [75]: leather ? 18:19 Slodka Kama [13]: buty 18:19 Slodka Kama [13]: ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() ty jestes nie lepszy od tych szwedow, takze nie pierdol -.-
zabijasz za jakiejs zjebane reasony i to jeszcze nie normalnie (bo zapewne nie umiesz) tylko w jebanym trapie... i do tego nawet po polsku nie umiesz mowic bo robisz zajebiste bledy. Co do reszty to <no comment> bo szkoda slow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock
Stan: Początkujący
Imię: Sniper'Blood bro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Perfect Insanity
Świat: Saphira
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() p.s. mam nadzieje ze niezmusisz mnie do tego bym wystawil filmik z twojego deda na tibicams.tibianetwork.net lub video.google.pl ;] bo wtedy to sie dopiero najesz wstydu ;]
![]() Ostatnio edytowany przez Sniper'Blood bro - 24-03-2008 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
|
![]() @up
sniperku moglbys mi ten filmik wzucic na rapida i link na prv ;] i mam tez do ciebie 1 pytanko ale to prv ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam dla was lootpic z jakis ostatnich 5 fragow~~
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoloroshim
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 53+
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @UP
A padł ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
|
![]() @up
niestety nie ;s @down albo miec team??????? co zrobi 3 sdkerow i 2 ek ??????? Ostatnio edytowany przez SzuyA - 25-03-2008 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoloroshim
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 53+
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No to czym się podniecać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
lol? Znajdz mi Polakow, ktorzy odwazyliby sie pierw zaatakowac taki lvl... gdyby bylo wiecej czasu do ss moze daloby rade ubic go. W sumie to bylo tak for fun, zeby wiedzieli, ze Polacy tez potrafia cos zrobic mimo, ze malo ekipa, ale potrafia. A i btw jak jestes taki cwany to zrob trap dla takiego lvla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1411 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() @rycerz
atakowac kogos przed ss to zadna sztuka ; ] men co to za problem trapnac jednego plajera w 7 osob ? ![]() Ostatnio edytowany przez Arc - 25-03-2008 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A wiedz, ze trudno trapnac go w 2 knightow i 4 magow... jakos ciebie nie widzialem zebys trapnal z kims taki lvl i bil go ;; 152 lvl biega jak pojebany + ma zabojcze kombo. Jak mnie lal another the wicheman( czy jakos tak) mial wtedy 49 lvl chyba to z 4 razy mial "black hp" a ja mam jedynie 85lvl... wiec ciezko jest utzrymac trap np 45 sorcowi kiedy dostaje po 2 grany na ture (bo ode mnie i mivoxa albo johna). Btw. jak tak latwo trapnac w 7 osob to czemu wiecej Polakow, ktorzy juz tu nie graja nie zbiora ekipy i nie bede bic swe itp.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Zbanowany
|
![]() nie widziales mnie bo nie walcze za lepsza saphire ; ]]]]]]]
i jestem pewien ze wcale nie tak trudno trapnac kogos w 6 czy 7 osob, tym bardzie ja vdl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wlasnie nie walczysz... a jest trudno kiedy w poblizu sa schodki ;; a jeszcze trudniej jak juz mowilem ten trap utrzymac 45 sorcom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Użytkownik Forum
|
![]() rafix ma racje...
@arc mowisz ze nie walczysz o lepsza saphire? a to czemu? swe cie jada czy jechali a ty nawet im nie oddasz i nei zabijesz nikogo od nich? aa lvl spadnei ciezko odrobic? tibia for live? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zbanowany
|
![]() oja omuj o borze rzal i bul
nie walcze bo nie musze o nic walczyc ; D w chuju to mam czy ktos mnie zabije i czy to bedzie szwed czy nie, w koncu to swiat pvp ya ? ; > idz poszukaj frendow men, poki co wszyscy maja na ciebie wyjebane ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad to mozesz wiedziec ze maja wyjebane? mowisz do nich teksty w stylu "eyy miejcie wyjebane na omnadrena pooosze bo mi bedzie glupio prosze" widac ze na rl jestes szmata jak tak sie na forum zachowujesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Zbanowany
|
![]() ta dokladnie tak pisze tylko bez tego poosze... ;;
a skad mozesz wiedziec jaki jestem irl ? po paru postach na forum no plss |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie no prosze cie ale osoba ktora na rl jest w miare normalna to nie pisze na forum teksty typu "rzal pel" albo wyrazy z wyraznymi specjalnymi bledami. a tak w ogole to jaki masz nick w tibi? chcialbym wiedziec ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zbanowany
|
![]() zapewniam cie ze jestem normalny irl, a pisze jak mi sie tylko podoba, czyli bez polskich znaczkow i raczej bez bledow, a kiedy bede chcial napisac rzel peel to sobie napisze i tyle
|
![]() |
![]() |