![]() |
#2521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
|
![]() Co za noobstwo. Panowie idzcie spac juz.
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
|
![]() |
#2522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2523 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Lavore - 24-03-2008 o 23:09. |
||
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Antrevis jak na swoj wiek potrafisz trzymac emocje na wodzy.Szacun ^^
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Specjalne robienie bledow z Twojej strony swiadczy o Twojej inteligencji @down - wlasnie o tym mowie ![]() Ostatnio edytowany przez Yoorek - 24-03-2008 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
#2526 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hawan największy lizodup?
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rozumiem reakcję na tibia.com, lojalność wobec członka gildii - ok. Też dobrze wiem, że "nie otrzymam punktów reputacji" za to, że zaatakowałem na forum Vessmunraha. Ale czy mówisz że zachowałem się jak kretyn, bo ostrzej potraktowałem kogoś z RC? @Rise Treść tego forum spokojnie zmieściłaby się na 10 stronach. Strasznie łatwo przychodzą tutaj słowa "jesteś śmieciem", "zyskałeś dla mnie szacunek", "straciłeś w moich oczach" itd. itp. i to wszystko do jednej osoby (Komisarzyk chyba mógłby się pochwalić największą kolekcją postów tego typu pod jego adresem) Za najmniejszą rzecz reagujecie jakby Wam ktoś zabił dziecko, a potem je cudownie wskrzesił i tak w kółko. RC to wielka gildia, w której ludzie się w niektórych przypadkach szczerze nie znoszą, ale zaciskają zęby i robią swoje. Wy wolicie się napinać i rozwalać to co budujecie, wyzywać itd. Tibia jest RPG gdzie rządzą takie same zasady jak w RL. Nie wyobrażam sobie ani walczącej stron w wojnie, ani zespołu w sporcie drużynowym, która w taki sposób dochodzi do zwycięstw. Zagryźcie czasem język przed ostrym komentarzem, pogadajcie ze sobą w cywilizowany sposób, a dojdziecie do czegoś więcej. |
|
![]() |
![]() |
#2532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
|
![]() Wlasnei mnie mama obudzila a tu juz 3 strony bluzgof na forum oho jest co czytac jak ja to lubie
![]() "Dzień w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną się strzały I staniemy się bardziej czerwoni I staniemy się bardziej czerwoni My nosimy welwetowe swetry Nasz kolor czarno-czerwony My nosimy welwetowe swetry Nasz kolor czarno-czerwony " fajne co? ![]() Ostatnio edytowany przez MiszczuPefalpe - 25-03-2008 o 09:40. |
![]() |
![]() |
#2533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
|
![]() Tak naprawde, to tylko po Imperku widac, ze traktuje te gre z "dystensem".
Ostatnio edytowany przez Xig-ennon - 25-03-2008 o 18:20. |
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() EEEE
Kafar o jakiej wojnie ty pierdolisz, nigdy nie byles ze man w gildi, jesli sie myle to sry.... ![]() Amoniak idz do starego i obciagnij mu galeczke(sam zaczoles wjezdzac na rodzicow, ofc wuiem ze to jest hamskie etc.) i uwazaj na matke bo stoi za toba z krzeslem i cie zaraz nim pierd*&%% bo znow grasz w tibie. @Arcy~ Lepiej zrobisz jak posharujesz sobie kontem i wbijesz pare levelkow xda a potem znow cie ujebie kopenga czy stare rise i vedziesz plakal<beczy> Czym innym jest mowienie o swoich problemach, a czym innym lizanie dupy, widze ze niektorzy nie rozrozniaja tych dwoch zagadnieni, ale kij im w oko ![]() BO PAULA TO JEST KROWA NA MAXA ODJAZDOWA!!!!!!!!!! AVE!!!!
![]() Ostatnio edytowany przez Hawan - 25-03-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
#2535 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2536 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie gadać
![]() Cytuj:
nie do końca, cholernie się angażuję jak gram, choć raczej olewam nawet najwazniejsze momenty (np. pierwsze POI) dla RL. To nie chodzi o "dystens" tylko o to, ze niektore rzeczy nie maja sensu Ostatnio edytowany przez Imperek - 25-03-2008 o 11:15. |
|
![]() |
![]() |
#2537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drodzy moderatorzy mam nadzieje ze jakis wasz Supporter to czyta bo mam taka malenka prosbe, a mianowicie skromnego bana dla Hawana
![]() Uprzejmie proszę ![]()
#2539 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Supporterzy nie banują, tylko modkowie, a że jest ich mało i raczej sie lenią jest to chyba nie możliwe aby ktokolwiek dostał bana ^^.
|
![]() |