![]() |
#5281 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Poziom mag.: --
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() To hoc ze mna na soluwe w tibi 1 vs 1.Ale nie ty zaganiaro je**ana przyjdziesz z ziomami bo sam bys dostal po piz**ie ;] ;]
Men chill,im higskill !! ![]() ![]()
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mozna zmienic nastawienia po 1 dedzie , a prawda jest taka ze to nie ja namowilem niklasa na deda tylko on mnie.A co do kasy to poprostu sie platales w tym co mowisz i tyle jak mnie i kreleta ladnie poprosisz to zalatwimy ci nizszy pejment ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5284 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: --
|
![]() Cytuj:
Twój dzień sie zbliża-dzień w którym odwiedzisz temple. bye ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() hehe oki czekam.Aha i podaj swoj nik zebysmy wiedzieli na kogo massloga zrobic ;]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s przestraszylem sie ;/ nie bede mogl dzis w nocy spac,ale lipa co kumple?
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]() slyszalem ze fajne borutki ;d;d im back ![]()
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5288 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() albo cofam bo fewol nie hce delejt plz
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 25-03-2008 o 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() wracajac z imprezy z kolegami napotkalem auto, tak skonczylo ;D
http://img249.imageshack.us/my.php?i...bcd0015sp5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5291 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Stan: Początkujący
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ?? kto mnie przygarniexD
Świat: iridia
Poziom: 107
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
po tym co slyszalem jak mowicie o sobie kumpel o kumplu niby z jednej gildii bez deda bym do was nie dolaczyl szczegolnie o tobie cieplo mowili ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5292 |
Użytkownik Forum
|
![]() MEWTU UR CS GOD UR CS 1337 I LOW U PLS BE ONLINE WHOLE NIGHT WITH ME CUZ I DONT WANT TO BE ONLY NOLIFER IN VIRTUE PLSSSSS :*:*:*:**:*:*
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
|
![]() Pysk zaganiaro
![]() |
#5294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie male pytanie :
Czemu pucujac sie do Karolka chcesz zeby jego rle popadali? nie lapie ;\\ i kto tu jest zaganiara UHAEUHEAUUHAEAHUEAUHEUAH wogole wyszedles z domu po zrookowaniu feava? oj watpie ;') truth hurts menz ;\
![]() |
![]() |
![]() |
#5295 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
reszty z bstoku nie poznalem w rel.. takze sir haken sie do nich nie zalicza ![]()
![]() |
![]() |
#5298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw pajak to ten sam owner co kiedys? i krejzolek z bialego?XDDDDDDDDDDDDDDDDD a odys to dalej dawidek, aye?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
![]() A do Karolka się nie pucuje, poprostu znam go w kurwę czasu i mam do niego coś takiego jak szacunek - coś czego nikt nie ma do ciebie zaganiaro. Nie udzielaj się tyle na niemieckim WoT, bo twoje posty ograniczają się do 'burn n hell' albo 'die', a próba podjęcia się napisania zdania z 4 słowami w poprawnej kolejnosci ci nie wychodzi "TRUTH HURTS MENZ" /F~~
![]() |
![]() |
#5300 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Cytuj:
jesli chodzi o sprawe 'wybicia', bardziej chodzilo mi tu o ogol a nie o moja osobe. nigdy na zbyt nie narzekałem na swoja 'pozycje' , bo odpowiadala mi ona. (Gruhardem padlem pvp na 50lv~) rafal(freyle) to zupelnie inna osoba niz ja i nie powinienes nas porownywac. ja , przede wszystkim , traktowalem to jako zabawe i zabijanie nudy , a on czesto stawial to ponad rl. wiele razy nawet dla mnie byl chamski , olewatorski i mialem ochote go ubic. pacca kupil mi za 190k , więc raczej na tym nie stracil. ja wariatem? dlaczego? bo pkowalem i zabijalem? to czesc gry- fun, ktory , nieukrywam bardzo lubie. staralem sie to ograniczac, czasem przesadzalem i przyszlo mi za to placic. sa osoby ktorym oddawalem looty z dobrej woli, sa tez taki ktorym plulem w twarz i smialem sie z ich glupty. z calym szacynkiem, ale w ogole mnie nie znasz, nie wypowiadaj sie na moj temat , dlatego ze zamienisimy czasem kilka zdan w tej grze. dobrze wiesz ze nie po*******em rafala w tym co robil, stracilem kilka razy przez niego naprawde wiele (mial invita do mojego domku ihacker wyniosl z niego 600k~). mimo to staram sie byc wyrozumialy dla rafala, chyba wiesz dlaczego (choroba). nagadal mojej dzieczynie (Magdzie) glupot na moj temat, nie znajac mojego zwiazku nawet w 1%- nie wiem dla czego. to jest po prostu on. mam nauczke zeby traktowac go z wieeeeeelkim dystansem. a co do Ciebie... tez Cie lubie, nawet na battle potrafilismy rozmawiac, mimo ze stalismy po 2 roznych stronach. zrobiles na mnie takze wrazenie cierpliwoscia i wyrozumialoscia dla rafala. zycze Ci jak najlepiej w rl , to samo Twojemu bratu (kurczaczek ![]() troche sie tu rozpisalem, mam nadzieje ze nie zasnąles. powodzenia na pandorii, /Bartek
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |