|  | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 | Elo Najpierw dodam cos z RP Postanowiłem wybrać się na Asy. Już z pierwszego wypadł Terra Hood, a w momencie kiedy robiłem fote, widać reakcje mojego qmpla gdy zobaczył mój lvl   I końcowy loot na BP MP. Myśle, że nie taki zły.  Tomby Loot z Pierwszego huntu na tarpit tomb za TP wbite ~30%  I loot z drugiego huntu, również tarpit tomb za TP wbite ~60%  I lvl  No i teraz advy z ED Najpierw 42 Mlvl  32 Lvl  33 Lvl  I na koniec takie coś  Teraz na faccu biore się za skille i lootbagi z OFa lub Mintwalin 
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony | 
|  |   | 
|  | 
|  | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 | Ludzie weście sie do pracy i komentujcie.  Tylko 2 nuuuudne foty, żebyscie zaczeli komentować i zeby temat odświerzyć  Tutaj świetny ineteres  (na Neranie demon shield stoi 45k)  I coś ze skilowania Chwilowa bezpłodność slima   Pózniej dodam jakies foty z dragów/gsów i skille jaki dzis nabilem Ps. Nie zapomnajcie o komentowaniu !!! 
|  |   | 
|  | #23 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2007 Lokacja: Leżajsk Posty: 783 Stan: Na Emeryturze Imię: Bovner Profesja: Elder Druid Gildia: Sweet Guys Świat: Unitera | SSy niczego sobie. Mam nadzieję ze temat sie rozwinie Pozdrawiam Bov~ 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 | Elo  Mało coś komentów  Mam nadzieje, że po zmiania wizerunku moich postów zaczniecie troche więcej komentować  Zmiana może i nie duża ale zawsze jest. Skile 72 Dist  54 Shilding  Venore Dragon Lair Combo od DLa (dobrze, że miałem Dragon Nackle)  Któryś tam drag   Jakieś hity    Końcowy loot na 2 BP SMP ~40% wbite  Jutro kolejne foty. Pamiętajcie o komentowaniu !!! 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2007 Posty: 541 Stan: Niegrający Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 6x Skille: 80/65 | No,superowe foteczki   . Ps:Zapraszam do mnie  ... | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik Forum | Ładnie;d Jedziesz dalej;p | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 02 2008 Posty: 160 Stan: Aktywny Gracz Imię: Royal Crouch Profesja: Paladin Gildia: - Świat: Elysia Poziom: 45 Skille: 80/66 Poziom mag.: 12 | Piotruś, zamiast waścić na tych dragach to byś poskillował póki FACC ^^. Po za tym fajne zdjęcia. Pozdrawiam. ; ) | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2006 Posty: 262 Stan: Na Emeryturze Profesja: Knight Poziom: 115 | No powodzenia powodzenia w dalszej grze ;] nie zalamujcie sie dedem bo to smieszne ;] ten spirit of fire mnie rozjebal ;d;d 
				__________________ 17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 01 2008 Lokacja: Kraków Wiek: 33 Posty: 731 Stan: Aktywny Gracz Imię: Royal Buszownik Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 95 Skille: 90/76 Poziom mag.: 20   | ładnie i kolorowo życzę kolejnych sukcesów   btw. słabe to combo od Dla większe zrywałem  | 
|  |   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2007 Lokacja: debica Posty: 490 Stan: Aktywny Gracz Imię: Sheylia Profesja: Royal Paladin Gildia: Nietykalni Świat: Menera Poziom: 105 Skille: 93/75 Poziom mag.: 18 | Ładnie . . .   Looty, pokazuj lepiej w BP, a nie na ziemi ^.^ Signed, Sheylia! | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 10 2005 Lokacja: Silesia Inferior Posty: 2,162 Stan: Aktywny Gracz Imię: Xevezq Profesja: Knight Gildia: Polish Nobility Świat: Pacera Poziom: 166 Skille: 96/90 Poziom mag.: 8 | Zdjęcia pierwsza klasa   
				__________________ Cześć. ..................................................  ..................................................  ...................Dzięki. Cześć. | 
|  |   | 
|  | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 01 2006 Posty: 290 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piootrus Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 90+ Skille: 85+ Poziom mag.: 20 | @Croucherek Na dragach nie mam waste  a co do skilli to gdy co chwile podbiega nowy noobek i bije slimy to sie odechciewa skilowac uwierz mi @ShicuDelate Napisałem przecież, że małe combo  @Sheylia Dzięki za rade  Edit: Mój temat ma juz 1k+ obejrzeń  
				__________________ Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Zdzichuu - 25-03-2008 o 22:29. | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2007 Lokacja: Katowice Posty: 258 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Guardia | Fajne sski,wklejaj trochę więcej.Pozdro z Guardii  | 
|  |   | 
|  | #34 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 06 2007 Lokacja: Poznań Posty: 509 Stan: Na Emeryturze Imię: Stie Voi Profesja: Master Sorcerer Gildia: Hell Owners Świat: Honera Poziom: 53 Poziom mag.: 49 | No,no... Zajebiste sski! tak 3maj ;] | 
|  |   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 11 2007 Posty: 712 | Nie no zdjęcia pierwsza klasa. Mi sie najbardziej podobały te pierwsze  Pozdrawiam, Xyq | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 01 2007 Lokacja: Olsztyn Wpisy bloga: 3 Posty: 460 Stan: Aktywny Gracz Imię: Knight Rudi Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 80 Poziom mag.: 6 | Super zdjęcia, bardzo mi się podobają. Dobrze, że je obcinasz! Dawaj wiecej fotek z akcji na DL'ach   Nice addon na druidzie  | 
|  |   | 
|  | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 09 2007 Posty: 148 | Dlatego iż jesteś moim imiennikiem walne Ci komenta   Masz fajne ss'y, skille trochę dupne ;P Spróbuj zacząć obrabiać zdjęcie w Photoshopie, zobaczysz, że odrazu nabiorą klimatu  . Czekam na następne ss'y. Pozdro! 
				__________________ "Niejeden gość jest dla mnie jak brat Bo jest najlepszym ziomkiem od lat..." | 
|  |   | 
|  | #38 | 
| Użytkownik Forum | Dedami sie nie przejmuj (look at Jakoob xd) fajny temat, moze bedziesz robil wszystkie sski tak jak te pierwsze (te stare)?? 
				__________________  | 
|  |   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2007 Lokacja: Wolsztyn Posty: 420 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arveni Profesja: Druid Świat: Candia | Fajne ss'ki, tylko troche mało   
				__________________ Arveni and Tean http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2596965 | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 09 2007 Posty: 154 Imię: Dagon Guardian Profesja: Elite Knight Gildia: Yakuza Świat: Guardia Poziom: 80+ Skille: 80+/80+ Poziom mag.: 6 | Niezle ssy, dajesz rade utrzymywac temat ;] Zycze 100 stron, pozdro 
				__________________ http://forum.tibia.pl/showthread.php...Yakuza&page=19 | 
|  |   |