![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() znaczy sie pytasz o te mniej wiecej 10 milionow ludzi na swiecie grajacych w wow'a na globie ? Nie nie ma ich duzo i strasznie ciezko kogokolwiek znalesc na cokolwiek. A w jakis miastach i stolicach to zapomnij.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie kpij... pytam ilosc graczy online na poszczegolnych serwerach a nie laczna liczbe graczy....
Slyszalem od znajomego ze nie muszę kupowac pudełka z grą tylko zrobić konto, wziasc klucz z internetu i od razu kupic pre-paid a grę sciagnac ze strony WoWa ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Pre-paida kupować od razu nie musisz - pierwszy miesiąc gry masz za darmo.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 26-03-2008 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dobra to mam ostatnie pytanie.. gdybym chciał kupić sam World Of Warcraft bez TBC to jak to będzie wyglądac w grze, są specjalne serwery do TBC a inne do samego WoWa ?
Chociaz i tak pewnie zdecyduje się na ten zestaw za 99zł. |
![]() |
![]() |
#1166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Full=wiecej ludzi wiec tam najlatwiej o team. Z reguly jest tak ze na Outlandzie jest o wiele wiecej wiary na insty.<br>
Daje kilka fotek, spojrzcie na wyniki z bg. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-03-2008 o 00:55. |
![]() |
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Dreathan, kiedy razem se swoją gildią zamierzacie zaliczyć Sunwelll Plateau? Albo chociaż Magister Terrace? Przydałyby się jakieś nowe screeny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie zrobilem tylko magister terrace, co zajelo mi z dobre 3h bo odrazu po patchu poszlismy i nie za bardzo wiedzielismy co robic
![]() ![]() ![]() ![]() Prowalem potem zrobic heroica, ale przy drugim bossiem pojawili sie chyba najgorsze z mozliwych addow i nie dalismy rady. Dzis pewnie sprobuje jeszcze raz ![]() Co do Sunwell'a to narazie nie planujemy, bo ten raid jest dedykowany osobom ktore farmia Black Temple ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-03-2008 o 10:05. |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie,niema jakis specjalnych serwerow, tylko tyle ze nie zagrasz jako blood elf/dreanei, nie wejdziesz na nowy kontynent Outlands oraz nie przekroczysz 60 poziomu. To nie tibia ze 10 poziomow nie robi zbytnej roznicy;p
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki Blu
![]()
#1173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BS to z tego co wiem głównie tylko do własnego użytku (weaponsmith) Chyba najlepiej zarabiać na Engineeringu i JC ale nie wiem bo sam mam tailoring/enchanting
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Generalnie, Dreathan, nie wiem czemu ty się tak na tego Engi uparłeś, idzie robić na tym kasę ale i tak myśle, że BSem za epickie BOE lepsza kasę można zrobić ;P Ale to jak kto woli, Engi może robić matsy do Engi, które mają niezłą cenę no i oczywiście tą słynną epicką strzelbę. Właściwie to powiedziałbym, że to właśnie ENGI ma wiecej BoP'ów, trinkety, gogle etc.
|
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Mam pytanie...
Która klasa w WoWie (oczywiście PvE) jest raczej zbędna w party? I która jest najpotrzebniejsza? I czemu wszyscy na screenshotach grają gnomami/dwarfami? xD Nie wiem dokładnie to co jest, ale takie małe postacie... Dziwne troszkę ^^ EDIT: Tak patrzę na stronę worldofwarcraft.com i jestem zainteresowany hunterem... I teraz pytanie, jaka rasa będzie najlepsza dla huntera? Patrzałem w statystyki, ale coś mało z tego rozumiem xD Nie wiem, co się najbardziej liczy u huntera, armor, mana, czy może health? Albo warlockiem? :> Widzicie, zanim zagram, muszę się upewnić, że wybrałem dobrze - w końcu chcę grać na poważnie i żeby się nie okazało, że jest zupełnie niepotrzebny w pt w PvE. Mam to z GW :P Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 28-03-2008 o 07:14. |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
Każda klasa w WoWie jest potrzebna w party: Warrior - najczęstszy tank, nawet dobrze aggro ściąga Priest - Healer-DPS, buff od Staminy, może ożywiać poległych Mage - DPS, może robić CC [polymorph], daje wode drużynie ![]() Druid - Healer, Tank, DPS, buff do all statsów Warlock- DPs, daje buff do staminy, może robić CC (Fear[praktycznie nieużywany w instancjach] oraz Seduction), daje członkom grupy SS(soulstone) i HS (healthstone) Shaman - Healer/DPS, robi totemy dające buffy, może ożywiać poległych Hunter - ma bestyjkę-Off tanka, sam jest DPS-em, robi pułapki (niektóre są CC) Paladin - Tank/Healer - może ożywiać poległych, daje blessy (krótkie buffy dające premię do attack Power i do Spiritu[chyba]) Rogue - meele DPS - może robić CC (sap). Raczej klasa na pvp ad.2 Wypraszam sobie. Ja zawsze gram tylko i wyłącznie ORkami płci męskiej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1177 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki ^^
Chyba zrobię gnoma warlocka, female :P A właśnie, oglądałem sety, czy trudno zdobyć taki Arena Set Two na przykład? ^^ |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 28-03-2008 o 11:56. |
|
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Bluray
Ja się tylko zastanawiam :P Nie wiem, gdzie dokładnie dojdę. Nawet jeszcze nie mam WoWa, mam zamiar kupić go w maju, jak uzbieram kasę na urodziny. Dziś w szkole kumpel mnie lekko zniechęcił. Mówił, że PvP w WoWie jest denne, bo rogue i paladin są nieźle overpowered, zwłaszcza rogue. I jeszcze rajdy, które trwają do nocy - boję się, że zostanę nolifem... |
![]() |