|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Mam pytanie czy to się będzie w podpisie zmieniał lvl sam? Jeśli tak to czy ten kod musi być caly czas w komencie, czy jak sie po z autoryzowaniu skasuje go to czy się będzie zmieniało? Proszę o szybką odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Programista
|
![]() Po autoryzacji, można usunąć kod z komentarzy. Lvl będzie zmieniał się sam...
Co do apostrofa, narazie nie jest to możliwe ze względów bezpieczeństwa, ale postaramy się coś na to poradzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Programista
|
![]() Dodaliśmy nowa możliwość. Wstaw na forum obrazek z końcówka img_NICKnaUBAR_defaultbar.gif i w panelu użytkownika mozna zmienić jaki ubar chesz wyświetlić ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Programista
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Została dodana także nowa gra: http://plemiona.pl. Jako nick podajcie swoje id:świat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jestem trochę w tym tępy powiedzcie od nowa jak zrobić bo tego filma nie kumam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Zgierz
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hmm, przy każdej profesji jest charakterystyczna dla niej broń dlaczego u mnie nie ma żadnej? Czy to ja zrobiłem coś nie tak jak powinienem? Czy dla master sorców zabrakło woi w signu?
![]() @edit Chyba jednak nie wszystko jest tak jak powinno być, są problemy z knightem, ponieważ u niektórych jest sov a u niektórych nie ma, u paladynów nie ma arbalesta. Sory jeżeli Cię wkurzam tym narzekaniem ale chciałbym aby wszystko działało poprawnie ![]() Pozdro
Ostatnio edytowany przez mrufka91 - 10-08-2007 o 14:24. Powód: Lubię edytować |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Programista
|
![]() Dziex że zauważyłeś. Już naprawiłem, po kolejnym odświerzeniu powinno zadziałać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Programista
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() EDIT: Wiem co było powodem awarii ;p, zmieniłem nazwy gier aby z duzej były, a folder był z małej. Po odświerzeniu każdego powinno działać. Ostatnio edytowany przez BartG - 10-08-2007 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Fajne Fajne tylko....czy był pokazany aktualny level cały czas musze w coment mieć ten kod z ubar.pl ?
I jak zrobić ten duży userbar czy jak to sie nazywa co pokazuje czy jest PACC profesje itp ? ps Nie dostane bana za posiadanie w komencie takiego kodu? Ostatnio edytowany przez Varmoren - 10-08-2007 o 22:47. |
![]() |
![]() |
#32 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() No no ... podoba mi się
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Programista
|
![]() Po 1(!!) autoryzacji postać jest przypisywana do danego usera.
Przykład: Dodałem gamesigna Mateusz Dragon Wielki (wkleiłem kod w comment). Gamesign się wygenerował. Po usunięciu kodu nadal mogę dodać gamebara na tą postać (mimo że nie ma kodu) a dane są non-stop odświerzane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Programista
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2007
Lokacja: Łódż
Stan: Początkujący
Imię: Danik of Honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: _____________
Świat: Honera
Poziom: 19
Poziom mag.: 00
![]() |
![]() CZy wie ktos jak zrobic sobie taki podpis
![]()
![]() |
#37 |
Programista
|
![]() Wszystko jest w Pomocy na ubar.pl Jeśli nie możesz sobie z czymś poradzić napisz na forum ubar.pl
|
![]() |
![]() |