![]() |
#6161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: W mieszkaniu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plaster'ek
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera\../ \../
Poziom: 40+
Skille: 75/70
Poziom mag.: 4+
|
![]() @Ancaux
Widac że naprawdę nie masz o tym pojęcia nie wydałem ani złotówki rl na bota ^^. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Warszawa Brd
Stan: Niegrający
Imię: Caldi
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 35
|
![]() Cytuj:
Na Honerze gralem jak ty sreles w pieluchy ;>
![]() |
![]() |
#6163 |
Użytkownik forum
|
![]() Wow ale masz zajebiste hasełka . "sreles" hmm nowe słowo? Słowniczeq by Damiaan? Rox Kox.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6164 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ng jest całkiem w pytkę, ma lepszego floorhacka i leczenie Cytuj:
@Offtopic niezła polewa była z Twojego głosu na vencie xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 27-03-2008 o 20:06. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6165 |
Użytkownik forum
|
![]() W sumie masz racje po chuj mam kitować jestem botem stawiam bota i idę w chuj teraz na pewno już się szykujesz że mnie ubijesz i g-arm spadnie. W sumie sra mnie ten pixelek Jeden w górę jeden w dół chuj z tym. Pozdro dla was No Life'rowcow grajcie ile wlezie ale zmartwie was dziewczyny i prawdziwych przyjaciół przy tibii nie znajdziecie. A co do mojego głosu każdy kiedyś przechodzi mutację pozdro.
Dla tych co twierdzą że mają przyjaciół z tibii (nie mówie o znajomych z rl którzy grają z wami) Połowa tych waszych "przyjaciół" z chęcią by was ojebała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6168 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Co jeszcze moge dodac, care napisał juz wszystko, nie porownuj sie do ludzi ktorzy graja w tibie, maja osiagniecia i czerpia z tego zajawke 'nie znajdziesz przyjaciol w tibi' -> Wiesz to naprawde trudne jezeli gra sie 22h na bocie, 3/4 na afku, gadac mozesz z rotwormem albo teodem Przez okres mojej gry na Honerze <look screen> znalem tylko 2 osoby Brodno'Honere i Destisa, dzis mam mase osob ktorym ufam, ktora znaja pass do mojego acc'a i mysle ze zrobili by dla mnie wszystko w grze Szacunek, zaufanie w obie strony ziomek Owy screen, zwroc uwage na hp i wersje tibii, gram w chuj czasu bez bota, mam 97level i jestem z tego dumny ![]() A potrzebujesz cyberseksu ze o to pytasz, a moze masz problem sam z soba?
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 27-03-2008 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Świat: Honera
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Jebie mnie to kto botuje np ja uzywam bota "reka starej" jezu kazdy wie kto uzywa bota bo ktos wstawil ssa i afera ostra .dzis mi sie pacc skonczyl i bede skiowal na blackd knightcie
Ostatnio edytowany przez >Pchelka< - 27-03-2008 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: POLSKA
Imię: Harry Roksayer
Profesja: Royal Paladin
|
![]() wow szacunek ze grasz tyle czasu i masz nadal taka chęć do gry i zapał jak kiedyś i nadal czerpiesz przyjemność z gry, bo dla większości po takim czasie liczy sie tylko i wyłącznie cyferka z przodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6172 |
Użytkownik forum
|
![]() wOOfffff brodno darz mi aŁtograw? jesteź master kogz grasz już pare lat i nadal czerpiesz z tego zajawkę? mówisz o tym i o dziewczynie. Spędzasz w chuj czasu przed tą grą i o zaufaniu mówisz wali mnie ilu osobom dałeś swoje passy. "zrobili by wszystko w grze" znowu porównanie do rzeczy w grze widac właśnie co gra zrobiła ci z móSKIEM (wiem koksy jak sie pisze mózg).. a co zrobili by dla ciebie w rl ? "WIELKIE GÓWNO" ręki by za ciebie nie dali. w grze zrobili by wszystko bo mają już za dużo niebieskich pixelków.
@Edit Do spowiedzi, zuhahahaahha bo okłamałem cie w sprawie gry JESTEŚ ŻAŁOSNY. Ostatnio edytowany przez Plasterek - 27-03-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Juzio Spoko Gosc
Profesja: Druid
Gildia: brak
Poziom: 60
Poziom mag.: 52
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6174 |
Użytkownik forum
|
![]() Woof następny koks nie znasz ich i mówisz że by cię nie ojebali i proszę jest ich AŻ TRZECH ( DOBRYCH KOLEGÓW A PRZYJACIÓŁ)
@Fokus Skoro tak poruszasz temat Wiary to pewnie chodzisz codziennie jak kogoś trapniesz. Ostatnio edytowany przez Plasterek - 27-03-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Dawno sie tu nie udzielalem bo nie gram teraz z prostego powodu - nie chce mi sie, ale skomentuje to co robi plasterek, bo az sie prosi.
1. Mowisz i przyjazni? Nie masz przyjaciol w rl? nikt cie nie lubi i spedzasz 23h przy grze? Pzdr... 2. Dziewczyna zal... Rozumiem, mozna spotkac jakas fajna "dziewczyne" i sie z nia zaprzyjaznic, uzywac slow skarbie etc, ale zeby szukac na powaznie dupy na necie, stary widac ze masz popyt w rl zyciu... pzdr2... 3. Placzesz sie w tym co mowisz. Najpierw ze by go z checia ojebali (brodna), on na to ze ludzie znaja jego passy, a ty sie wykrecasz i nawijasz o rl... Czlowieczku to jest gra, nie rl. Moze ci sie juz cos powalilo w tym malym mozgu ale trzeba bylo by byc idiota zeby "dac sobie uciac reke" za kogos kogo poznales w grze... pzdr3... 4. Daj sobie juz siana i nie pisz wiecej postow na forum, bo robisz taka wioche i tak sie osmieszasz ze zal... pzdr4. Wes teraz moje wszystkie bledy i skomentoj, posmiej sie etc nie obraze sie. Jestem chory i zaraz klade sie spac, kleja mi sie oczy i popelnilem bardzo duzo bledow do ktorych z gory sie przyznaje. Pzdr ;* Care>Brodno>Zieloq>Qumej>Monisia(nie wiem jak sie pisze twoj nick, a nie mam sily szukac :< przepraszam) <3 respekcik dla was...
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 27-03-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6177 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Plasterek
Jesteś "przezabawny" ![]() ![]() @Foo Uwielbiam ten Twój wewnętrzny spokój ![]() @Care Nic dodać, nic ująć po prostu buziak :d =* @Nikai Nie rób sobie jaj! ;o ![]() @Witold Dziękuje za wytłumaczenie ![]() @Xiaczek wole po imieniu :d :* dziaaaa! :* ahh i wracaj do zdrowia :* A ss'a dam jutro i kropka! ;d Love & Peace ![]()
Znam 69 sposobów na zachowanie dziewictwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Monix - 27-03-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6178 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Nie bede sie juz wiecej odzywal na temat tego bottera, bo napisalem wszystko grzecznie i dosadnie a to dziecko sie denerwuje bo brakuje mu argumentów na swoja 'obrone', majaczy, Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 27-03-2008 o 23:24. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
Rzaaaadza pieniaaadza ziom niestety ;/ 0 szacuna, respecta i honoru xd Wniosek : NIEKTÓRZY schodzą na psy ... @ Co do Plastra 1. Przeczytałem posty 2. ok 80% z tego to bełkot sfrustrowanego dziecka ... 3. Pier***** głupotyyy ... 4. Wyjdź zamknij za sobą drzwi i po kłopocie ![]() ... dużo zamieszania robisz kolejnymi BEZSENSOWNYMI postami ... daruj sobieee ... GZ ALL ![]() pzdr
![]() |