|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Thais
|
![]() A więc jak wspomniałem mam pytanie gram na danubi i mam
![]() skills:57/35 eq:steel helmet,k armor,p legs, Czy poradził bym sobie z dragiem solo? (oczywiście uhy obowiązkowo) a jak nie to proszę o radę tzn. co mam zrobić żęby sobie poradzić WSZYSTKIM THZ za odpowiedzi (NIEPISZCIE UWAG DOTYCZĄCYCH SKILI BO WIEM ŻE NIENAJLEPSZE ![]() POZDRO ALL |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Guest
|
![]() A na co moglbym chodzic najtem? bardziej mi zalezy na kasie niz na expie
knight 25 lvl 4 m lvl sprzet: crown armor, knight legs, crown shield, fire axe, crusader helmet, scarf i lether booty najlepiej zeby byl jakis dobry resp kolo carlin |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Nazwa:Shakal The Paladyn
![]() Profesja: Paladin ![]() LVL:17 rosnie ![]() Skille:60/46 ![]() MLVL:9 ![]() --------------------------------------------------- Potworki solo i z blokerem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Gdzie moge expic z takimi skilami?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Elite Knight 63\60 24 lvl 4 magiczny
Equip K arm, p legsy, c helmet, tower shield, fire sword. Na czym expić, chodzi mi o dobry loot i szybki exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik forum
|
![]() Nazwa:Shakal The Paladyn
![]() Profesja: Paladin ![]() LVL:17 rosnie ![]() Skille:60/46 ![]() MLVL:9 ![]() --------------------------------------------------- Potworki solo i z blokerem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- Gdzie mam expic niech mi ktos powie!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Ja obecnie mam Knighta na 92 lvlu ze skilami 123(Sword) i 111(Shielding)nie mam klopotow nie bawie sie w Gsy itp. Na solo to wole Hero.Banshee.Warlocki Ostatni zabile 10 Dragon Lordow i wypadlo mi (UWAGA!!)5 Dragon Sclae Maili zachwyilem sie !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Mam pytanie, proszę nie denerwujcie sie ale mam pytanie gdzie mogę loocić ze skillami 64/47? Jakiś dobry potworek który bym pokonał, w jaki sposób i czy muszę się ubezpieczyć w dużo UHów? Mam 17 lvl ale w każdej chwili mogę zrobić lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Na co mozna isc przy skillach 72/70 zz eq: bright sword, giant sword, golden armor, crown legsy, crusader helmet, platinum ammulet, bohy, demon shield. Tylko interesujom mnie hunty dla graczy free oraz aby z expowiska wynosic duzo expa
![]() cYa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() moj char to paladin 23lvl 63/48 p-set crusader helmet, guardian shield. na czym moglbym expic uzywajac spearow i najlepiej napiszcie tez na co bede mogl huntowac ze spearami na wyzszych skillach, bo moge jeszcze troche potrenic, ale musze miec motywacje
![]() ![]() btw - do modkow: moze by tak oczyscic ten temat? bo mi to sie wydaje ze nikt oprocz tych z pytaniami tu nie zaglada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Chojnice/Kaz
![]() ![]() |
![]() Witam
Mam pytanie... Mam knighta na 13 lvl Skille: 41/39 Magic lvl: 2 Sprzet: Plate Armor Plate legs D-shield Dark helmet Serpent Sword Scarfe Mieszkam w Kaz nie mam Pacca i chcialbym sie dowiedziec gdzieznjaduje sie jakies expowisko na kotrym moja postac moglaby spokojnie sobie expic (malo ludzi, non pk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja mam knighta 21lv skille 60/58 i expie na ghostland na ghoulach, exp fajny loot tez a ghoule rzadko co mnie walna wiec uhow malo idzie. Gram na samerze wiec ten teren jest rzadko zajety..
![]() |
![]() |
#452 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik forum
Lokacja: Chojnice/Kaz
![]() ![]() |
![]() Gram na valorii wiec tu jest bardzo duzo ludzi i wszystkie te popularne kopalnie sa zajete dlatego szukam jakis innych. A na ghulach jescze nie moge bo za slaby jestem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ja mam sposób dla paladyna na jakimś 8 lewelu lub ze słabymi skillami.Bierze sie z 5 spearów i jakiegoś shielda, włącza na ful deffa i sie nawala w jakieś bugi lub trolle (ewentualnie można spróbować iść na roty lub dwarfy w kopalniach koło Kaz)
Marcepanpwy maciek ,paladyn,12 lvl,5 mlvl,skils 42\31, eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
![]() |
![]() Hej, może to nie jest związane z tym tematem, ale dlaczego wszyscy odpowiadają na pytania następnym pytaniem?! Ludzie może też troche podpowiedzi a nie: jeden post "MAM PYTANIE" a zaraz po nim "MAM SKILLE xx/xx GDZIE MÓGŁBYM EXPIC?"
dajcie na luz i tesz troche odpowiadajcie, wydaje mi sie że ten temat odwiedzają same noobki i tylko mają pytania, raz na rok odwiedzi "nas" jakiś "MASTER" i wtedy baja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Siemka
Jestem Knightem Skille 40/39 mieszkam w carlin jastanawiam sie na czym expic / zdobywac kase bo roty troche mi sie znudzily ![]() acha: plate helm i armor brass legs dvarf shield leather legs berserker axe Ostatnio edytowany przez Mumakil - 21-12-2004 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Guest
|
![]() Ja tam pokazuje teraz koledze jak sie strone internetowa wlacza bo on nie umie tego robic
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Knight, non-pvp
11lvl, skills - 43sword fight, 42shielding Kazordoon i okolice ( ab? ) P-set, albo Scale armor i brass legs, steel helmet, l-boots, two-handed sword albo scimitar i dwarven shield ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 21-12-2004 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() Podaj jeszcze aktualny eq hax bo inaczej nie wiemy co ci doradzic ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Siemanko ! Mam takie 4 (
![]() 1. Czy mam dobre skile: 9lvl-41/39-3m.lvl ![]() 2. Czy już Mam iśc expić czy dalej trenić ? 3. A jak jusz iść expić to gdzie? ![]() 4. Wspominaliście o Ghul Landzie ( czy coś takiego ) czy ktoś by mógł zamieszcić w tym temacie mapke jak tam dojść ? Z góry Wielkie THX !!!! Pozdro dla: Zowu and Żywiec Zdój Jesteście THE BEST FROM THE BEST ![]() ![]() |
![]() |
![]() |