|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Cytuj:
Juz nie bede pisał wasz Zwidek bo dzieci neo sie podniecaja ![]()
![]() |
|
![]() |
#6183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Made for Tarrin Kerax!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() @up
Ima wyjdz z domu przewietrz banie i wróć. Bo naprawde siadło na bani od zbyt duzego naświetlenia sie od monitora. Ten 4 to nie był barles ? albo Keston ![]() @zwidek Ja nie wnikam co teraz robi, ja mowie jak było za "moich czasow" w Vision. Nie wiem jak jest teraz i nie do konca mnie to interesuje, bo skonczyłem z ta gierką. @oczernianie Jak mozna miec szacunek do ludzi z ktorymi sie gra przez niezły okres czasu itp itp a nagle ni z gruszki ni z pietruszki idą do najwiekszych wrogów? Najpierw sie wyzywacie jaki to jest ten a jaki tamten, a po chwili bloodbrodery smiech na sali. Dlatego powinni skasować tą gre bo uczy zydostwa. o/
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 27-03-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak Ty wojowales ja robilem dopiero chara, pozniej ty swojego tarrinka sprzedales na allegro bo kaski na wodke nie miales :/ a ze to byl orzech to dla ciebie nie bylo roznicy kto placi, wazne zeby bania na rl byla nie ? pozdrow kumpli z aa a i smieszy to jestes ty i cale to forum, byles w vision i juz skonczyles z ta przygoda wiec wy*******aj na www.alkoholizm.akcjasos.pl
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 27-03-2008 o 22:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Wysiliłeś sie ? Bo widze ze naprawde masz jakieś kompleksy. Nie zapomnij meczu oglądać w środe. Oczywiście na N'ce o/
Ps. HAHAHAH padłem, pajacu z ITI gówno Cie powinno interesować na co wydałem kase za tego chara. Chara sprzedalem po wczesniejszym wyjsciu z gildi, nikt od was nie chciał kupic do znalazł sie kto inny, i szczerze nie wiem komu go pogoniłem, dostałem kase i gra gitara. Nigdy nie jechałem na 2 fronty szmaciarzu. Ale co zrobić zakompleksiony idiota musi sie wyzyć prawda ? ![]() Pozdro i posmakuj kiedyś zycia, bo tibią daleko nie zajedziesz.
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 27-03-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ale będą jeszcze nie jedne kretynie ; )
tibia nie smakuje ;] @meeting nie wiem po co mu wypominacie (teraz?!) wyjęcie kosy jak wtedy razem browary piliście...
Si vis pacem, para bellum Wojna domowa... Hurra! W imię narodu wybijemy samych siebie Najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela Ostatnio edytowany przez Proszewas - 27-03-2008 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() ty sie lepiej zastanów 100 razy kogo nazywasz kretynem ![]() btw. (L) 0:1 L Ostatnio edytowany przez Slovik - 27-03-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Ostatnio edytowany przez Master of Puppets - 27-03-2008 o 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6191 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Braniewo _/
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lisek Van Liden
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Poziom: 143
Skille: 92/87
Poziom mag.: 8~
|
![]() No Ty luz ale jakbys chcial wiedziec to np. taki saptus wylewalby sie poza ekran no i pewnie na koniec wpadlby do lawy a o wejsciu na mostek nie ma mowy za slaba konstrukcja ;/
![]() |
#6193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. ja mam tysiac pincet sto dziwincet, grałem godzille w "Godzilla" @ten kto narysował zwidka i combo w niego 30/10 ![]() @a tak na serio to człowiek idiotko niżej ma 12 żeber ![]() @down Nie to "Dosyc" odkrył amerykę, zreszta masz racje nie będe odpisywał człowiekowi któy ma kibel w avatarze, twoja sympatia? Pozatym skoro mnie nie znasz, to dlaczego oceniasz jaki jestem ? Ostatnio edytowany przez Slovik - 28-03-2008 o 02:08. Powód: ten post był edytowany 2 razy o/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha HahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahaha hahahahaha I ten wyzej tez haha;p PS. Pozdrawiam wszystkich którzy mnie jeszcze pamietaja. Grzesiek @Edycja do Slovika. Nie znam Cie, nie wiem czy jestes glupi, nie radzisz sobie z tekstem, czy poprostu nie zrozumiales ze smialem sie wlasnie z tego ze ktos nie wpadl na to ze czlowiek ma 12 par żeber. (mogla to byc tez prowokacja). Ty odkryles Ameryke i chwala Ci za to. Nie odpisuj wiecej na moje posty, nie mam ochoty na wdawanie sie w dyskusje z kims Twojego pokroju. Ostatnio edytowany przez montura - 28-03-2008 o 01:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Osmieszyles sie w tym momencie buraku ,chciales pocisnac ale cos nie poszlo i w tym momencie wyszedles na idiote haha, ah sorry chyba ze ty sobie wyciales po to zeby se szmine na*******ac , wsumie jak panny i psy nie chca to czemu sam sobie masz nie ojebac racy nie ? :} @slovik ty masz osci ![]()
NO KEAL! Ostatnio edytowany przez lisekvl - 28-03-2008 o 02:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6196 |
Użytkownik Forum
|
![]() On sie ośmieszył ? człowieku policz sobie na tym zajebistym zdjęciu wszystkie wg Ciebie żebra
człowiek ma 12 par żeber: właściwe - 7 par żebrowe - 3 pary i jeszcze 2 pary nie łączące się z mostkiem a teraz lekcja matematyki, czyli : 7 patyczków : ||||||| + 3 patyczki : ||| + 2 patyczki : || = 12 patyczków! |||||||||||| Ty nie masz mózgu, ty masz gówno w głowie Zresztą idź już może spać bo późno jest Ostatnio edytowany przez Ashlon - 28-03-2008 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() jak mogłeś o naszym kochanym borucie aka barlesie karste teraz mag olimp zapomniec! wstyd; p
Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 28-03-2008 o 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to druid i on nie moze walnac egzewo gran mas wis
![]() |
#6199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Żebra właściwe I-VII , a jakbys chcial wiedziec on mowil ze ma 6 i ty go poparles hahaha i kto tu jest imbecylem ? Wy obaj idzcie sie zapinac w kapo. Czyli podsumowujac jest po 12 patyczkow ale z kazdej strony co daje wynik 24 , czyli 12 PAR a nie 12 ŻEBER Biatch ! Ty moze idz lepiej Rihanny z nim posluchaj na łolkmenie twojej starej.
NO KEAL! Ostatnio edytowany przez lisekvl - 28-03-2008 o 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Widzę, że nie zajarzyłeś, że rysunek przedstawia kombo UE na OF, jeszcze z wojny Aberratio vs Vision, tam Barles Karste jeszcze istniał jako postać i bynajmniej nie był druidem
![]()