|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4441 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, za dobule posta, ale musiałem jakoś odświeżyć.
Poprosze o wszytskie lizardy (12 pozycji!). Potrzebne mi są do zamówienia Szufi'ego ![]() @Edit ![]() Może ktoś ocenić? ;>
![]() Ostatnio edytowany przez Avios - 27-03-2008 o 22:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4444 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Prosze tu masz all tylkomusisz sie zalogowac xD
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4445 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up, podpis:
Cała akcja żywcem zerżnięta z Pacza :< Nawet teksty...
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() <<<post Wykasowany Przez Autora>>>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*_*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatnio edytowany przez Visine - 28-03-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Granell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destination
Świat: Elysia
|
![]() A ja bardzo bym prosil o grafike Harrego Pottera ( wszystkie 12 pozycji) Hermiony, Hagrida, Rona, Malfoya, Voldemorta, Dementora, Gorskiego trolla, Feniksa, Bazyliszka, Smierciozercy, Hipogryfa, Sowy i skrzata domowego ( kazda postac wszystkie 12 pozycji!!!! ) Wielka Prosba
![]() ![]() POSZUKUJE TAKZE DOBREGO GRAFIKA KTORY PODJALBY SIE NARYSOWANIU TYCH POSTACI ORAZ KILKU INNYCH SPRITOW DO OTS!!! gg 9950813 !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4448 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
O_O" Buhahahahaha! Dawno się tak nie uśmiałem! W połowie wymieniania tych postaci dostałem padaczki, a jak przeczytałem to co było na samym dole, wyżygałem się na klawiature! A teraz wy*******aj i nie wracaj :d @down Wiem, jestem powalający :d Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 28-03-2008 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4449 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mnie to tez rozwalilo. 0_o
![]() |
![]() |
#4451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a mnie nie xD....
@hagi report przekroczyłeś limit sygnatury ^^
![]() |
![]() |
#4452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Szufi
Dzieki za tego sworda. Jak chcesz to mozesz sobie wziasc tego Dantego ;p @topic PILNE! Potrzebuje terror birda w dwie strony! Do przodu i z tylu. To jest bardzo pilne i bardzo tego potrzebuje! Jesli jest ktos laskaw to prosze o niego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4454 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4455 |
Guest
|
![]() Zamawiam sobie postac z: "NAKRYCIEM GLOWY" Huntera, Avengerem na plecach i buteleczkami summonera u pasa. Majlepiej wszystko w kolorze ciemnozielonym ;] licze na szybkie wykonanie ;]
|
![]() |
![]() |
#4456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4458 |
Guest
|
![]() Hej,
zrobiłby mi ktoś Barloga z Władcy Pierścieni? Please, ja zamienie go na gifa i bedzie czaderski:-) |
![]() |
![]() |
#4459 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę o 2 Auta.
![]() Z takimi "naklejkami". Jak najbardziej wybajerowane. ![]() I do tego jeszcze pare ludków Punków. ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*_*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatnio edytowany przez Visine - 29-03-2008 o 20:54. |
![]() |
![]() |