![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Szczyku Slajder
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 165
Skille: 92/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Heh nmo dziwne troche
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
|
![]() A no z Da Loko ciekawa sprawa..
A tu inny frag. Arbuz warrior Mar 29 2008, 12:58:23 CET Killed at Level 144 by Moriax Vollihalak and by Micxea Nagrabil sobie bo zwabil Olsen'a do trapa Night'ow.
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Zaczyna się robić chaos, a każdy zabija każdego...
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Szczyku Slajder
Poziom: 165
Skille: 92/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeszcze padł przez to od Decc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ma ktoś filmik, jak ubijają Ferumbrasa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
Hedos zamiast płaćić 400k dal passy do forum McGregorsow nie Ro... Ktoś chcial filmiki z Feru~ Bysen view:http://www.***********.com/745634763.html Aeldene view: http://www.***********.com/377575667.html
Wannabe Kurt Russel. Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 30-03-2008 o 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
|
![]() No cóż, konczac gre na Eterni nalezy cos napisac, odchodze dltego e Etenia schodzi na psy, ciagle ktos lata i pay boh, niby po wojnie ale ja czuje ze Decessus powróci
![]() ... ::: Dziekówa Tym co Sa,Beda, Byli ... I Pierdole Tych Co Sie Odwrócili ![]() Special thanks to : Przemyslawlol Hero Topol Bartollinio Lady Druid'ka Suhepu Pozdro yours Atzaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hey sibutu, moglbys nie wtracac sie w nie swoje sprawy? Blaznisz sie i tyle, niby mnie huncisz i nazywasz ass lickerem Gt choc jeszcze do niedawna leciales do niego z kazda sprawa.
Teraz jestes w wielkim Maelstrom i kozaczysz bo masz sojusz z Dl choc w dylach sie z Ciebie smieja i uwazaja Cie dokladnie za tego za kogo ja Cie uwazam, pozdro. A jesli ktos jest ciekawy: Nekromante dostalem od old ownera na 61 lvlu, konczyl z Tibia a byl moim dobrym przyjacielem. Rez'naja~ mam od 13 lvla. A Zanuccka wymienilem za Reza po czym sie odmienilem jesli chcesz wiedziec. Dla Twojej informacji mam jeszcze Spaacha ktorego niegdys dostalem za pomoc Hupaxudzie. @down To nie czat ;]
Manchester United Fan ![]() ![]() Why do you drink 'n' drive? When you can smoke 'n' fly?! Ostatnio edytowany przez Zan - 31-03-2008 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pół tego tematu to wasze kłótnie...jak sie komuś nudzi to niech może napisze coś więcej o wydarzeniu ze świata jakim było pokonanie Ferumbrasa. Widzę tu dwie wzmianki o tym ;] za to posty z kłótnią już przewijam nie czytając ich nawet wyłapując tylko coś dotyczącego mojego serwera
![]()
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() 'Twoj server' to swiat wojen i pvp, nikogo tu raczej nie zajmuja zadne potwory.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() może i to świat wojen, może to świat pvp, ale Ciebie sibudu na żadnej open battle twojej gildi nie widziałem. nie słyszałem tez żebyś brał udział w zabiciu jakiegoś poważnego gracza albo żebyś miał fraga na kimkolwiek.
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Susz
Imię: Kris the Wise
Poziom: 221
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
|
![]() huh pojazd na sibutu widze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik Forum
|
![]() A no ja jak i pewnie cala eternia sie zgodza co do opini fagara o Sibutu, ale co do maelstrom to nie do konca chyba bo paru jej memberow bierze czynny udział w tej jakze ekscytujacej wojnie.
![]() |
#319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: White
Gildia: niechca mnie nigdzie
Poziom: 122
|
![]() Zamknac japy , bo pepe patata to moj ziom wpadnie pozabija i sie sokonczy forumowa napinka
![]() __________________________________________________ ____________________________________ @down ale mi pojechales .tak jestem dzieckiem Neo , radiowki i telewizji kablowej ![]() Ostatnio edytowany przez Maniossss - 02-04-2008 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up