Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-04-2008, 16:03   #6381
Slovik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

I chuj to kogo obchodzi, że są z tego miasta, ja też musze każdego z mojego miasta lubić?

@Atimcia

Bez komentarza

@Pleb

Idioto, gówno wiesz o Lechii i dla Ciebie odpowiedź - LECHIA NIGDY IDIOTO nie kupiła żadnego meczu w HISTORII ODRODZENIA SIĘ OD DNA, tak ale ty pewnie oceniasz wiedze na temat kupowania z takich stron jak onet i sam nie umiesz grać jak byś poczytał wypowiedzi piłkarzy Ległej przed i po meczu byś coś wiedział,a tak robisz z siebie idiote
Bez pozdrowien frajerze

A co do kupowania to uderz do ludzi na północ od Sopotu - oni podobno to robią

Ostatnio edytowany przez Slovik - 03-04-2008 o 16:12.
Slovik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2008, 16:03   #6382
Glaca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fernandos Pokaż post
Zwidek ale jesli oczy mnie nie mylily to zdazyles pobiec w dluga za nim taifun padl wiec nie wiem po co sie wypowiadasz na temat Draca jesli robisz prawie to samo .... ale jesli sie myle to sorka ;P
Wiesz raczej sam bym tam juz nic nie zrobil wiec zastanów sie co piszesz .. A draco uciekl chociaz walka jeszcze do konca nie byla skonczona. Jak bym zostal to popisalbym sie glupota a nie odwaga ^. Wiec zastanów sie co ty piszesz
stary 03-04-2008, 16:05   #6383
Glaca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Domyślny

@ Slovik
Nie musza sie lubiec, ale moga sie po prostu szanowac.. Jedno drugiego nie wyklucza..

Ostatnio edytowany przez Glaca - 03-04-2008 o 16:06.
Glaca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 16:09   #6384
PLEBSTER
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca Pokaż post
Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie..
hahaha dobre petro ciota jakby wizion nie czekalo tylko zeby wyszedl z pz na sek i odrazu go pingowali to by przegralo ta wojne taka jest prawda (fanatycy vision noobow od pingowania i hakowania zapraszam do tyrania)
stary 03-04-2008, 16:13   #6385
PLEBSTER
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
I chuj to kogo obchodzi, że są z tego miasta, ja też musze każdego z mojego miasta lubić?

@Atimcia

Bez komentarza

@Pleb

Idioto, gówno wiesz o Lechii i dla Ciebie odpowiedź - LECHIA NIGDY IDIOTO nie kupiła żadnego meczu w HISTORII ODRODZENIA SIĘ OD DNA, tak ale ty pewnie oceniasz wiedze na temat kupowania z takich stron jak onet i sam nie umiesz grać jak byś poczytał wypowiedzi piłkarzy Ległej przed i po meczu byś coś wiedział,a tak robisz z siebie idiote
Bez pozdrowien frajerze

czytanie ze zrozumieniem nie boli.... po pierwsze nic nie opowiedzialem ze lechia gdansk kurwa szajs daje lapowki, tylko ze chodzisz na mecze takich druzyn, a jesli chodzisz ogladac tylko lechie co slabo gra a na inne druzyny co z nia graja nie patrzysz TO ZAPRASZAM NA TRENINGI

//edit a moze ty huliganka jestes i chodzisz sie bic ? :O!!!!!!!!! na nastepny mecZ wez uhy tylko uhy ciotko (fajnie jest dostawac wpierdol od swoich ? i byc tranym przez nich?)

Ostatnio edytowany przez PLEBSTER - 03-04-2008 o 16:15.
PLEBSTER jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 16:16   #6386
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem tak?

Czyli Legia Jołena też jest słaba, bo powiedzieli, że Lechia to dobry zespół zasługujący na awans, a Tarrin chodzi właśnie na Lechie, a powiedziałeś, że chodzi na mecze drużyn, które kupują. Ty sam siebie nie rozumiesz

@down

Narzekasz

Ostatnio edytowany przez Slovik - 03-04-2008 o 16:19.
stary 03-04-2008, 16:18   #6387
Master of Puppets
Użytkownik Forum

Master of Puppets's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
Domyślny

niektorym to by sie nauka edytowania przydala ; o
Master of Puppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 17:56   #6388
Fernandos
Użytkownik Forum

Fernandos's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: Sto(L)ica

Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Wiesz raczej sam bym tam juz nic nie zrobil wiec zastanów sie co piszesz .. A draco uciekl chociaz walka jeszcze do konca nie byla skonczona. Jak bym zostal to popisalbym sie glupota a nie odwaga ^. Wiec zastanów sie co ty piszesz
Ale zobacz sam fakt nawet jest zostawiles go kiedy JESZCZE NIE PADL, a co do Draca tez mozemy powiedziec co by zrobil w 10 na 40 bo juz rozbici bylismy? nie oszukujmy sie zostawiles go poprostu
stary 03-04-2008, 18:02   #6389
Lotah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fernandos Pokaż post
Ale zobacz sam fakt nawet jest zostawiles go kiedy JESZCZE NIE PADL, a co do Draca tez mozemy powiedziec co by zrobil w 10 na 40 bo juz rozbici bylismy? nie oszukujmy sie zostawiles go poprostu
No co Ty, on jest czysty To się nazywa "obiektywizm". Ale ładna pogoda, nie? :>
Lotah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 18:11   #6390
QuanChi
Użytkownik Forum

QuanChi's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań

Gildia: Inshon
Domyślny

Cytuj:
Uciekł bo nie było jak dojśc do nas, byliśmy od niego odcięci. Ja też wtedy na tych schodkach dałem loga, jak zniknął mi pz. Ty natomiast masz 195 ms i nie pierdol, że nic nie mogłeś zrobic. Jakby Taifunem grał ktoś ogarnięty, to 10 razy by tych wszystkich noobów wytłukł.

Cytuj:
Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie.. Jak juz mowilem mozecie sie z niego smiac, ale dla mnie kazdy kto sie z niego smieje jest zerem. Wielki respect dla tego kto grał na Taifunie.
Synku, ani Orzech ani Dinox nie zrobili tej postaci, nie wbili chocby levela ponad to, co było zrobione. Z legendy zrobili ścierwo, które za każdym razem pada od noobcharów. Jak Taifunem padał Petro, to było to wydarzenie. Teraz nikt się z tego jakoś zbytnio nie cieszy. Wychodzi się bic powiadasz? Bo to nie on poświęcił kupę czasu na zrobienie tej postaci, kupił go za pieniążki, na które nawet sam nie zapracował. Dlatego nie żal mu wychodzic na akcje i ginąc jak noob.

Edited:
http://s305.photobucket.com/albums/nn202/DirtyMagic89/
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd

Ostatnio edytowany przez QuanChi - 03-04-2008 o 18:20.
QuanChi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 18:20   #6391
DuRi_Zmc
Zbanowany

Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
Domyślny

@glaca
nie wiem po co to piszesz ze uciekles itd.Wiekszosc tez by spierdolilo zostawiając kolege na pastwe losu
DuRi_Zmc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 18:45   #6392
LaRrYxX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007

Domyślny

miłość i pokój dla wszystkich!
LaRrYxX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 19:09   #6393
ziomal.aiem
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez QuanChi Pokaż post
Uciekł bo nie było jak dojśc do nas, byliśmy od niego odcięci. Ja też wtedy na tych schodkach dałem loga, jak zniknął mi pz. Ty natomiast masz 195 ms i nie pierdol, że nic nie mogłeś zrobic. Jakby Taifunem grał ktoś ogarnięty, to 10 razy by tych wszystkich noobów wytłukł.

Synku, ani Orzech ani Dinox nie zrobili tej postaci, nie wbili chocby levela ponad to, co było zrobione. Z legendy zrobili ścierwo, które za każdym razem pada od noobcharów. Jak Taifunem padał Petro, to było to wydarzenie. Teraz nikt się z tego jakoś zbytnio nie cieszy. Wychodzi się bic powiadasz? Bo to nie on poświęcił kupę czasu na zrobienie tej postaci, kupił go za pieniążki, na które nawet sam nie zapracował. Dlatego nie żal mu wychodzic na akcje i ginąc jak noob.

Edited:
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd
100000000000000000000000000000000000000000000% PRAWDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
ziomal.aiem jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 19:24   #6394
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
@Po pierwsze
Od zawsze bylo wiadomo, że ty Adi nie lubisz sie z imciem i na odwrót. Moglibyscie przestac sie tu wyzywac i dac sobie na wstrzymanie. Jestescie z jednego miasta, a cisniecie po sobie. Nie musiscie sie lubic, ale istnieje takie cos jak szacunek..
Powiedz mi tylko za co mam go szanować? Mowie to na co mam ochote i w dupie mam zdanie innych. Chce tylko powiedziec ze chodzi mi cały czas o starszego imaragaragarama do młodszego nic nie miałem i nie mam.

Cytuj:
@Po czwarte
Mozecie sie cieszyc z tego, ze banujecie nam ludzi i deletujecie.. To jest czesc gry.. Sam porokowalem bardzo duzo postaci i wiem, ze gralem nie czysto, ale to jest czesc gry. Trzeba znac sie na ludziach i wiedziec komu mozna zaufac, a komu nie.
Dobrze o tym wiem.... I Ty tez o tym wiesz.
Tarinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 19:37   #6395
PLEBSTER
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik Pokaż post
Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem tak?

Czyli Legia Jołena też jest słaba, bo powiedzieli, że Lechia to dobry zespół zasługujący na awans, a Tarrin chodzi właśnie na Lechie, a powiedziałeś, że chodzi na mecze drużyn, które kupują. Ty sam siebie nie rozumiesz

@down

Narzekasz
dobry jestes... powiedzm i ktora polska druzyna wygrala by z 3ligowym angielskim zespolem, wcale nie mowilem ze legia jest dobra ale wywniosowac z twojej wypowiedzi mozna ze uwazasz legie za lepsza od lechi
stary 03-04-2008, 19:45   #6396
Slovik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PLEBSTER Pokaż post
dobry jestes... powiedzm i ktora polska druzyna wygrala by z 3ligowym angielskim zespolem, wcale nie mowilem ze legia jest dobra ale wywniosowac z twojej wypowiedzi mozna ze uwazasz legie za lepsza od lechi
Wisła Kraków ? Twoje rozumowanie w postaci porównywania 3 Ligi Angielskiej (4 Liga Angielska jeżeli wiesz jak się stopniuje ligi w Anglii )jest bardzo bez sensowne,a pozatym nie ma się co oszukiwać, że Legia jest drużyną lepszą od Lechii, przynajmniej narazie wystarczy spojrzeć na nazwiska, chociaż nazwiska nie grają

Dobra koniec tej rozmowy bez odbioru i nie odbiore

---

"Powód: uspokoisz się? czy może wolisz przerwę? w postaci bana?"

rzal i bul
stary 03-04-2008, 23:05   #6397
Tomkooo
Użytkownik Forum

Tomkooo's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Wroclaw

Imię: Gie Nek
Profesja: Knight
Świat: guardia
Poziom: 20
Domyślny

Jutro między 6:00 a 6:30 nie expcie bo kicki będą :> takie info dla tych co komunikatów nie czytają ;p
Tomkooo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-04-2008, 23:13   #6398
lisekvl
Użytkownik Forum

lisekvl's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Braniewo _/

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Poziom: 143
Skille: 92/87
Poziom mag.: 8~
Domyślny

Edited:
Zobaczcie, jak wygląda człowiek, który zapierdolił 6kk : o Xd[/quote]

Wiesz co z tym akurat moge sie zgodzic kiedys jak padal to bylo cos a teraz nic nadzywczajnego , takie moje zdanie.
stary 03-04-2008, 23:54   #6399
Master of Puppets
Użytkownik Forum

Master of Puppets's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland

Poziom: 91
Poziom mag.: 69
Domyślny

czy mi sie wydaje czy lisek napisal normalnego posta? :O
Master of Puppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-04-2008, 00:30   #6400
Tucz
Użytkownik Forum

Tucz's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2007

Świat: furora
Domyślny

czasem pisze normalne xd widzialem ich kilka nawet .. kiedys .. ;]

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania