![]() |
#5381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Wpadnij kiedys po nas bo chcemy hat-tricka zaliczyc :>
|
![]() |
#5382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Haha wpadlem w sam srodek Viture i padlem xD
Apr 03 2008, 21:40:44 CEST Killed Kamiil Knight at Level 156 unjustified Apr 03 2008, 21:40:13 CEST Killed Lipexx at Level 99 ok
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5383 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4:0 dla gtw :/
[CHAR]Kamiil Knight[/CHAR] [CHAR]Lipexx[/CHAR] [CHAR]Viron mysta[/CHAR] [CHAR]Cardivual[/CHAR] LEszcze zawolali kumpli...
![]() |
#5384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() fajne ob, zalosny koniec. nerdy z virtue _/
14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafragw ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic Ja mam 14lat, ty masz 14 lat, przed nami siodme niebo?XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() Ale ja nadal loffciam Vironka :<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() torca tylko utwierdzila nas w przekonaniu ze sa nobami, gdyby nie wlot virtue i future (w sumie nie wiele zrobili) to zostali by poskladani
brawo dla blade moran (dal loga buahahhahahahaha) torca rulezzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Hail kozakcka Torca !! hahahahahahaahahaha
![]() ![]() ![]() Umawiaja sie na ob ale przychodza z 3 gildiami . jak to wszyscy nazywaja na noobow <bongosow > ,skoro jestesmy noobami po co wam 3 gildie do pomocy ? ushaushashasuashs ![]() ![]() liczy sie to ze wygralismy OB !! a wiecie dlaczego ? ? ? ? ? ? bo pingowalismy virona przez to mail lagi i nie mogl sie uhac,aha i mielismy combo bota !!oneone , ushasuhaushuahsuashushushasuhsuashuasasushushasuha s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bongo Noobs
|
![]() Nazywacie nas Noobami
tylko , że my przyszliśmy według umowy sami i tlyko z future na to żescie sie zgodzili , a wy wpadliscie noobcharami arc i uzywacie jak zwykle COMBO BOT nie potraficie normalnie grac ale ogolnie byliscie lepsi nie bede tego ukrywal . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() ja przechodzilem obok i zauwazylem krew :[
![]() |
#5390 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Cytuj:
Wiesz wogole co to jest kombo bot? Hmm wyjasnie: Po tym update dostalismy mozliwosc zliczania wszystkich atakow odebranych przez ludka w 1 sekundzie. WIEC KURWA WYTLUMACZ MI DLACZEGO NA FILMIE JAK VIRONEK , KAMILEK PADAJA TO NIE MA ZADNEGO UDERZENIA Z SD POTWIERDZAJACEGO ZE MAMY BOTA. thx bye! PO DRUGIE! noobchary z arc? xD taak padliscie bo 20 lvl'ki zrobili wam kombo z flama :/ szkoda. A co do virtue xD fajnie sie latalo z nimi po wiezy :/ szkoda tylko ze bylo ich 20x wiecej niz mnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() Ale najwiekszy zwal mam z tego. Przybiega Virtue i odrazu torca wielkie kozaki i krzycza ::
21:40 Siwyy [66]: WALCZ WALCZ JA WALCZE TY WALCZYSZ You see a dead human (Vol:10). You recognize Siwyy. He was killed by Groub. To sobie powalczyles kumplu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Torca .suhasuhauhsuuahsuasusuhausuashuahsuasuhhasusuhasu huhasuhuhsasasuhasuhuhsuhasasuhuhasasuhasuhasuhsuh sauhssuhasuhahusuhasuhasasuhasuhsauhasuhsauhssuhau hsauhashashuasasuhuhasuhsssuhaashusuhsauhasuhsaauh asuhshasasuhasuhasuhasuhsauhasuhasuhsaasuh
![]() |
#5392 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podczas open bieglem prosto do ciebie by ci dac buziaka w tibii, na znak zgody... ale zazdrosny crealeth pokrzyzowal moje plany
![]() Ale jak napisalem Vikingowi na priv "Zywcem mnie nie wezma" i dotrzymalem slowa ![]() Ps. @Torcida - nie bilem was, bo mam do was uraz czy cos. Poprostu tibia to gra, zalogowalem sie dostalem msg na priv bym poszedl poubijac bo jest jakis open. A bez ventrilo i z moim netm 2 fragi to naprawde wyczyn xD ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d Ostatnio edytowany przez berger - 03-04-2008 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5393 |
Użytkownik Forum
|
![]() pogratulowac;d dziwne bo ja Ciebie nie zauwazylem, moze to przez te moje lagi
![]()
![]() |
#5394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zwalam winy na net, bo ci co znaja moja sytuacje wiedza jak z nim jest
![]() ![]() P.S. Bede mogl dac ci buziaka kiedys w tibi? ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() 14:33 Viron Mysta [136]: wiecie co potrzebowaliscie pingow i blokady moich hotkey zeby mnie ubic co to zafrag w ktory m nie moglem sie w zaden sposob obronic
![]() |
#5396 |
Użytkownik Forum
|
![]() przyjdz ktorego dnia ;d
![]() |
#5397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() viron ładnie się wpakował i szybko mu many brakło
![]() a tak wogule to kamil knight też ładnie padł choć pierwszy jego ded na statku w ab był lepszy wtajemniczeni wiedzą o co chodzi "exeta res" xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5398 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh, mi to kamila szkoda, nightmare go dopadl :[
edit: resovia wszyscy hools. http://www.wrzuta.pl/audio/rRVh5MT996/grzesi0_-_resovia
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 04-04-2008 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5399 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Gruby też jest za resovią < pinq ?oO "Chodzą po osiedlach i nikogo się nie boją" Kisia bujaka ;]]]
![]() |
![]() |
#5400 |
Użytkownik Forum
|
![]() [CHAR]Borstel[/CHAR]
Apr 04 2008, 21:52:10 CEST Killed at Level 85 by Volo Arla and by Maly Zgred Drut :<