Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-04-2008, 23:01   #41
Ulverin
Użytkownik Forum

Ulverin's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post

@Edit
Serafin frajerze, jara cię to że ktoś przez ciebie pada za nic? Może jeszcze non-pvp war jebniesz? ;D Btw Racja nie pisz tu, idż sobie dalej graj na tym swoim kozak pro świecie <3
Jedynie co tam możesz osiągnąć to pieniądze na allegro bo chuj ci po levelu jak i tak go nie przetestujesz na ludziach? Noob Please?

co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie na pvp to sorkiem 300 sd 300 gmp i walisz f4 we wszystko co sie rusza

ktos tam jeszcze mowil ze niby karo w pvp nikim jest teraz to pvp jest takie: jeden koles goni drugiego spamujac f4 z sdekiem a drugi ucieka z f1 uhem/potem i jaki w tym sens na no-pvp przynajmniej trzeba myslec zeby kogos zabic ;p

tyle odemnie
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k
Ulverin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2008, 23:03   #42
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Profesja: Master Sorcerer
Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Kolesowi Ng Bot ubił kolesia a temat o jego mastah pvp urasta do legędy...

Żal mi jego wymaigowanego "ego"

Psychodelniczy styl...
stary 04-04-2008, 23:08   #43
Serafin656
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2007

Imię: Fafinol~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Poziom: 122
Skille: 26shie~
Poziom mag.: 72
Domyślny

Koxis..

Imię: Wole pozostawic to w tajemnicy

Eh.. no tak :/
Serafin656 jest offline  
stary 04-04-2008, 23:12   #44
Ok'rzes
Użytkownik Forum

Ok'rzes's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
Ok'rzes ma numer GG 6156548
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka Pokaż post
Jak taki zajebisty pk jestes to idz na normalny pvp world, czy tam sobie nie dasz rady?. Nie rozumiem takich ludzi, pierw robia chary na non-pvp a jak juz wbija jakis lvl to innych zabijaja lol.
To sobie kretynie z pvp zabij kogoś na non to pogadamy. Żal mi ludzi takich co albo krytykują non pvp albo pvp... Jej każdy radzi sobie odpowiednio do rodzaju serva jaki wybrał. Jeśli tamten koleś mu zawinił to pewnie nie na darmo zdechł. Pozdr.

FIlm

Porządnie ;*
Ok'rzes jest offline  
stary 04-04-2008, 23:19   #45
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulverin Pokaż post
co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie na pvp to sorkiem 300 sd 300 gmp i walisz f4 we wszystko co sie rusza
Czytając to co napisałeś, mam odczucie że nigdy nie grałeś na pvp... Zauważ że na pvp nie tylko sie wciska te Twoje "F4" ale także rzuca się coś takiego jak :mwalle, paraliże, soulfire itp. Na serverach pvp liczy się również liczba znajomych, którzy są gotowi pomóc w każdej sytuacji, bo przecież to ZGRANIE w tej grze liczy się najbardziej....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulverin Pokaż post
teraz to pvp jest takie: jeden koles goni drugiego spamujac f4 z sdekiem a drugi ucieka z f1 uhem/potem i jaki w tym sens na no-pvp przynajmniej trzeba myslec zeby kogos zabic ;p
Teraz to w ogóle żeś dojebał. Myśleć na non-pvp żeby kogoś zabić? Gdyby 80% grających na non-pvp nie była bezmózga to by nie było takich sytuacji jak ta, która stworzyła się tylko z głupoty ofiary.

/Edit : Co do spidiszera, to już w 1 z moich postów objaśniłem co zrobić aby nie ukrywać na nim rozszerzenia... no niestety każdy woli łamać regulamin.

Ostatnio edytowany przez Kamliss - 04-04-2008 o 23:22.
Kamliss jest offline  
stary 05-04-2008, 00:09   #46
Vlad Dracula
Użytkownik Forum

Vlad Dracula's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
Vlad Dracula ma numer GG 1970836
Domyślny

Cytuj:
lol ale wy sie sracie tym jak ten mastah trapuje.. ten co padl to sam sie trapnal.. ile bylo takich przypadkow, ze go tylko 2 monstery gonily i na luzie mozna to bylo ubic to nie zlicze.
w sumie to tak macie racje, na non-pvp trzeba umiec sie "lac" trapowac, obmyslac plan.. [ironia] zmieniam serva na non-pvp, moze sie naucze pvp :O
Jak Ci i tym, którzy komentują negatywnie ten film coś nie pasuje, to go po prostu nie ogląaj i idź zabić kogoś "równego" na pvp.
Zrób lepszy filmik potem komentuj tego, zabij kogoś naprawdę dobrego na pvp, pokaż że potrafisz coś więcej niż on - może komuś stanie.
p.s za ewentualne błędy nie odpowiadam pisze posta późno.
stary 05-04-2008, 09:07   #47
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:

@edit @down i all w ogole
dziwne ze tylko ludzie z non-pvp sie ze mna kloca =) haha, musicie sie jakos dowartosciowac piszac takie gowna ze noobpvp to wcale nie taki zly serv myslcie sobie co chcecie, kazdy ma swoja opinie na kazdy temat. chociaz zaraz zostane zjechany bo wlasciwie na npvp sie najtrudniej gra.. pelno ludzi, wszystko zajete, pelno botow i swojego ciezko opalic a jak juz sie cos znajdzie to jakies debile przychodza i luruja potworki.. na swiecie npvp sie bardzo trudno gra i jest to swiat pelen pulapek, nieprawdaz?:>
A nie przyszlo ci do glowy moj "miszczu" ze kloca sie z toba tylko ludzie z npvp bo wiedza jak tam sie naprawde gra ?
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue i sam starasz sie nam pokazac jaki jestes pr0 ;<

@Down: nudne i smieszne to sie robia twoje teksty ;/

Ostatnio edytowany przez Askaral - 05-04-2008 o 14:01.
Askaral jest offline  
stary 05-04-2008, 09:35   #48
psyhopatka
Użytkownik Forum

psyhopatka's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Artix-pal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternus
Świat: Elera
Poziom: 102
Skille: 88/69
Poziom mag.: 20
Domyślny

Nie mówcie o pvp na serverach no-pvp bo to się nudne i śmieszne robi.
stary 05-04-2008, 10:19   #49
eisscheriann
Zbanowany

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6

Stan: Początkujący
Świat: harmonia,nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral Pokaż post
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue
nie trzeba słuchać "elo ziomków z podstawówki" żeby dojść do wniosku że non pvp ssie
eisscheriann jest offline  
stary 05-04-2008, 12:32   #50
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare
@down
Taa temat do zamknięcia a za pokazywanie botów na ss/movie powinny być bany

Ostatnio edytowany przez Krajzel - 05-04-2008 o 13:09.
Krajzel jest offline  
stary 05-04-2008, 12:59   #51
Ancient-Necro
Użytkownik Forum

Ancient-Necro's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
Domyślny

@up (szkoda klawiatury na twój nick)

neSSonka właśnie mówi o takich postach jak twój, niech modelator zamknie temat, bo mnie kurw*ca bierze jak czytam takie posty.. xD
stary 05-04-2008, 13:18   #52
Teon_Aldorian
Guest

Domyślny

no nice ładny bocik xD

stary 05-04-2008, 14:03   #53
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Bardzo zabawni jestescie.
Askaral jest offline  
stary 05-04-2008, 14:18   #54
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Pergamin Kris

Juz zaczynaja Ironizowac bez powodu. Moim zdaniem dobry spór sie rozwinal, ale po dwoch stronach jestem, bo Fingerout grubo na wojnach ma bylem przy nim na jednej tak samo widzialem na non-pvp co sie dzieje, ale i tak mi sie zdaje, ze na pvp gracze z Celesty by wymiekli. Co do hotkeyow wszystko spie**ly :/.

@Mniszek
Danubie odstawiam zeby Cie do**ac pilnuj sie "chlopczyku". Apropo nie chce Cie obrazic, ale czemu Ty zawsze czepiasz sie podstawowek i innych? Zawsze masz cos do wieku. ZAWSZE nie zebym siebie bronil chociaz koncze walsnie gimnazjum, ale Ty to tylko o tym chyba bardzo sie cieszysz, ze masz to za soba, ale jestem pewien ze wiele dzieci w podstawowce jest od Ciebie inteligentniejszych ode mnie pewnie tez wiec odpusc sobie najazd na czyjs wiek, bo to oni w przyszlosci osiagna wiecej od Ciebie.

@UPUPUP
Zaczynasz juz... Chcesz pokazac, ze sie nauczyles przedzeźniac? Wiec sie nie wypowiadaj w tym temacie.
stary 05-04-2008, 14:31   #55
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq.

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM
Michael Rzotkiewka jest offline  
stary 05-04-2008, 14:33   #56
paluch89
Użytkownik Forum

paluch89's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006

Domyślny

Ten koleś nie pokazał żadnego pvp, tylko umnie kombinować w lurowaniu potworów - a to zajeżdza noobem.
paluch89 jest offline  
stary 05-04-2008, 14:57   #57
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

@up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić

Ostatnio edytowany przez mc200 - 05-04-2008 o 15:01.
mc200 jest offline  
stary 05-04-2008, 14:58   #58
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neSSonka Pokaż post
To idź i lurnij to co on i nie wyjeb gleby k ?!

łatwo krytykować no nie ?

pokaż , że nie jesteś gorszy lurnij cosik więcej niż raty pod ab :/
Hah, autor filmu sam mało co nie wyjebał gleby, wystarczyło pare m walli ze strony "ofiary"(o ile miała 9mlvl) i nasz cudowny lurer sam by się wyłożył.
Kamliss jest offline  
stary 05-04-2008, 15:39   #59
Etoric
Użytkownik Forum

Etoric's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2005

Poziom: 44
Etoric ma numer GG *3224**
Domyślny

Dla mnie wybór pvp czy non-pvp zależy raczej-mam czas, czy tego czasu nie mam. Gdy mam czas gram na pvp, siedzę i pilnuje, żeby żaden retard na 20 levelu mnie nie zabił. Nie mam czasu siedzie na n-pvp gdzie ustawiam postać i czekam aż mi sie zaladuje 2k many robiąc w tym czasie 100 innych rzeczy w domu.

Do kozaczków z pvp-jeżeli byle który koleś z n-pvp zrobił postać na waszym świecie i was w duelu ubił to byście po prostu wezwali swojego PRO płacząc, że was zabił.

Kwestia czy na n-pvp się łatwiej gra?Ja uważam że nie, po prostu trzeba dużo więcej kombinowac. Jakiś dickhead napisze-NIKT CIE NIE ZABIJE!!!-gówno prawda, szczerze mówiąc wyłapać deada na npvp jest równie łatwo jak na pvp;] Tylko że na pvp można się w jakiś sposób zrewanżować, a na non pvp nie.

23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie

14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa
Etoric jest offline  
stary 05-04-2008, 15:45   #60
Michael Rzotkiewka
Użytkownik Forum

Michael Rzotkiewka's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ricki Pokaż post
Idiota...

Jestes idiota wciskac na zmiane dwa przyciski f1 , f2 kazdy glupi potrafi, a na no-pvp musisz pomyslec gdzie magic wala dac itp...
Idiota? Jesli wg ciebie pvp odnosi sie do f1 i f2 to GZ! I przeczytaj caly watek albo naucz sie czytac ze zrozumieniem, odsylam do pierwszej czesci mojego posta - http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...5&postcount=53 i sobie odpowiedz co to jest pvp "idioto".
Edit: haha a na pvp nie musisz myslec gdzie dac m walla, kiedy uzyc paralyze? nice

Silvera WAR part #1
http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0

Silvera WAR part #2
http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM
Michael Rzotkiewka jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania