![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Witam. Szukam jakiegoś darmowego MMORPG. Może to być też gierka płatna na globalu, ale darmowa na prywatnych serwach ale wtedy proszę podać jakiś dobry serwer. Grałem kiedyś w Lineage II i mi sie spodobało, więc szukam najlepiej coś w takich kilmatach.
Chciałem pograć w grę GUNZ, ale niestety jakiś błąd wyskakuje w czasie instalacji, a jak próbuje odpalić grę, to nie pojawia się Launcher. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() WoW? 123564375354535435443124znakuf
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Taa, masz sporo postów w temacie o WoW'ie, i chyba sam w niego grasz. Jakis prywatny serwer, czy global? Bo szukam jakiegoś priv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No moze...Tibia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() A jak nie mam kasy na oba? Nie ma prywatnych serwerów GW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() gw to nie wow tam nie ma abonametu.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Mam problem ze zwykłym GunZ, ale mniejsza o to.
Mam pytanie co do GW: 1. Czy to jest tak, że jedno konto na jeden CD-key? 2. Czy jeśli kupie na Allegro gierkę, używana to jest jakieś ryzyko, że po stworzeniu (lub graniu na koncie ziomka od którego to kupiłem[to wiążę się z pytaniem 1.]) parę tygosdni po tem dostaję bana na CD-keya, bo koleś miał boty itd.? (Na gierkach ze Steam często tak bywa) 3. w CD-Action z 2006 roku znalazłem wersję Trial do GW:Factions, czy do tego musze miec (bo nie wiem czy jest) Podstawkę, czyli Guild Wars: Prophecies? PS. Gierka wydawana przez NCsoft, więc pewnie fajna, ale najpierw pogram w Demko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Rappelz polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Powiem ci jak to jest z GunZem:
1. Instalujesz. 2. Odpalasz lauchera. 3. Jak ci się odpali strona to się rejstrujesz na niej. 4. Logujesz się na stronie! 5. Klikasz play live (taki guzik dobrze widoczny na stronce) jak ci wyskoczy okienko z instalacją to zainstaluj (to chyba jakiś plugin albo co). 6. Po instalacji tego "czegoś" kliknij na play live a gra się sama odpali. Aha i używaj IE bo to chyba na ActiveXie działa. GunZ jest spoko do odstresowania się ale to i tak zwykły shooter. Aaha co GW to Prophecies, Factions i Nightfall to kampanie (są samodzielne) a nie dodatki tylko Eye of the North jest dodatkiem i wymaga jednej z kampani. Tak więc trial factionsa pujdzie ci bez propha. A co do kupna to ci polecam Nightfalla. Aha i factions to chyba ma najgorsze pve aale najfajniejsze pvp. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic Co do tego triala to nie mam pojęcia. Osobiście guild wars polecam, wielu moich znajomych wychwala ten tytuł. Pogram trochę w Rappelz i dodam coś od siebie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
wątpliwości ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @Yoh Asakura Z tą Tibią to mam nadzieję żart. I pytam was, w co wy graliście i co wy polecacie. Darmowych gier MMORPG lub na prywatnych serwach jest w cholere, dlatego pytam was, co najlepsze, bo przecież nie będę każdej podobnej do siebi gry instalował i sprawdzał jak się gra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Tocallo Herodes
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera