|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Cytuj:
co chcesz jelopie testowac na ludziach ? wciskanie hotkeya ? ;p teraz to tylko na no-pvp licza sie umiejetnosci jesli chodzi o zabijanie ![]() ![]() ktos tam jeszcze mowil ze niby karo w pvp nikim jest ![]() ![]() ![]() tyle odemnie
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Kolesowi Ng Bot ubił kolesia a temat o jego mastah pvp urasta do legędy...
Żal mi jego wymaigowanego "ego" Psychodelniczy styl...
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
FIlm Porządnie ;* |
|
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
/Edit : Co do spidiszera, to już w 1 z moich postów objaśniłem co zrobić aby nie ukrywać na nim rozszerzenia... no niestety każdy woli łamać regulamin. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 04-04-2008 o 23:22. |
||
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Zrób lepszy filmik potem komentuj tego, zabij kogoś naprawdę dobrego na pvp, pokaż że potrafisz coś więcej niż on - może komuś stanie. p.s za ewentualne błędy nie odpowiadam pisze posta późno.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Ty pewnie nasluchales sie opowiadan swoich rownie elo ziomkow z podstawowki, jakie to non pvp jest zue i sam starasz sie nam pokazac jaki jestes pr0 ;< @Down: nudne i smieszne to sie robia twoje teksty ;/ Ostatnio edytowany przez Askaral - 05-04-2008 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mówcie o pvp na serverach no-pvp bo to się nudne i śmieszne robi.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare ![]() ![]() @down Taa temat do zamknięcia a za pokazywanie botów na ss/movie powinny być bany Ostatnio edytowany przez Krajzel - 05-04-2008 o 13:09. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
|
![]() @up (szkoda klawiatury na twój nick)
neSSonka właśnie mówi o takich postach jak twój, niech modelator zamknie temat, bo mnie kurw*ca bierze jak czytam takie posty.. xD
#52 |
Guest
|
![]() no nice ładny bocik xD
|
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Bardzo zabawni jestescie.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Juz zaczynaja Ironizowac bez powodu. Moim zdaniem dobry spór sie rozwinal, ale po dwoch stronach jestem, bo Fingerout grubo na wojnach ma bylem przy nim na jednej tak samo widzialem na non-pvp co sie dzieje, ale i tak mi sie zdaje, ze na pvp gracze z Celesty by wymiekli. Co do hotkeyow wszystko spie**ly :/.
@Mniszek Danubie odstawiam zeby Cie do**ac pilnuj sie "chlopczyku". Apropo nie chce Cie obrazic, ale czemu Ty zawsze czepiasz sie podstawowek i innych? Zawsze masz cos do wieku. ZAWSZE nie zebym siebie bronil chociaz koncze walsnie gimnazjum, ale Ty to tylko o tym chyba bardzo sie cieszysz, ze masz to za soba, ale jestem pewien ze wiele dzieci w podstawowce jest od Ciebie inteligentniejszych ode mnie pewnie tez wiec odpusc sobie najazd na czyjs wiek, bo to oni w przyszlosci osiagna wiecej od Ciebie. @UPUPUP Zaczynasz juz... Chcesz pokazac, ze sie nauczyles przedzeźniac? Wiec sie nie wypowiadaj w tym temacie.
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq.
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Ten koleś nie pokazał żadnego pvp, tylko umnie kombinować w lurowaniu potworów - a to zajeżdza noobem.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() @up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić
Ostatnio edytowany przez mc200 - 05-04-2008 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Hah, autor filmu sam mało co nie wyjebał gleby, wystarczyło pare m walli ze strony "ofiary"(o ile miała 9mlvl) i nasz cudowny lurer sam by się wyłożył.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Dla mnie wybór pvp czy non-pvp zależy raczej-mam czas, czy tego czasu nie mam. Gdy mam czas gram na pvp, siedzę i pilnuje, żeby żaden retard na 20 levelu mnie nie zabił. Nie mam czasu siedzie na n-pvp gdzie ustawiam postać i czekam aż mi sie zaladuje 2k many robiąc w tym czasie 100 innych rzeczy w domu.
Do kozaczków z pvp-jeżeli byle który koleś z n-pvp zrobił postać na waszym świecie i was w duelu ubił to byście po prostu wezwali swojego PRO płacząc, że was zabił. Kwestia czy na n-pvp się łatwiej gra?Ja uważam że nie, po prostu trzeba dużo więcej kombinowac. Jakiś dickhead napisze-NIKT CIE NIE ZABIJE!!!-gówno prawda, szczerze mówiąc wyłapać deada na npvp jest równie łatwo jak na pvp;] Tylko że na pvp można się w jakiś sposób zrewanżować, a na non pvp nie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Edit: haha a na pvp nie musisz myslec gdzie dac m walla, kiedy uzyc paralyze? nice
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |