|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
|
![]() Siema!!!
Stworzyłem ten temat, by ludzie ze Śremu i okolic mogli wklejać swoje foty xD. To ja zacznę: Myślał, że kozak ![]() ![]() Stara postać: ![]() A teraz postać którą gram obecnie i będę się starał wklejać systematycznie screeny: lvl 35: ![]() dtd: ![]() lvl 36: ![]() i lvl 37 ![]() ![]() P.S. Jeżeli komuś sie te temat nie podoba to prosze o nie rozpoczynanie żadnych kłótni itp. Mam nadzieję, że sie podoba, będę się starał systematycznie wklejać screeny ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Pandoria
|
![]() Nowe buciki:
![]() Mój niezbyt dobry mlvl ![]() ![]() lvl 38: ![]() Narazie niezbyt ciekawe screeny, ale to dopiero początek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ~-Screeny ->-~
![]() ![]() Pzdr. ![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo 15:30 Scuzzi [30]: lol xD 15:30 Achid Xinn [23]: hahaha....=/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jestem z okolic Śremu tez wkleję ssy:
Jakis stary ss: ![]() a tu jakiś mega stary ss z pitkiem groxem jak zaczynaliśmy: ![]() A teraz zacząłem grać na Menerze obecnie skilluje, ale nieraz wpadnie przypadkowo lvl 10lvl: ![]() 12lvl: ![]() 1mlvl: ![]() 2mlvl: ![]() 3mlvl: ![]() 4mlvl: ![]() Będę sie starał systematycznie wklejać screeny |
![]() |