![]() |
#2881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Trixtara Placek
21:39 You see a dead human (Vol:10). You recognize Trixtara. He was killed by Zikss.
![]() |
#2882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() 21:39 You see a dead human (Vol:10). You recognize Trixtara. He was killed by Zikss.
21:40 You see a dead human (Vol:10). You recognize Tenshinkhan. He was killed by Sliccery. 21:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fidos'Fyb. He was killed by Fureyka. 21:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Cinek Niszczyciel. He was killed by Yzing Sokh. 21:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Feyrety The Wolf. He was killed by Kinia Inferno. 21:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Elven Jaris. He was killed by Arianna Aureka. 21:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ederu. He was killed by Vans Van Helden. 21:50 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kuchigasu. He was killed by Fureyka. Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 07-04-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#2883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jones Xalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
|
![]() cria andan, eter real gleba
Coś się na pogrom zanosi Ostatnio edytowany przez Czubek^^ - 07-04-2008 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#2885 |
Zbanowany
|
![]() zaaal ;d Zpingowali Cria i Vica ;d Vica zdazylismy kiknac . Ktos tam jeszcze tez pinga dostal ^^ Ja bana wbilem bo w trapie siedzial ;d Teraz kuluja sie na przejsciu darashia / ankrahmun
|
![]() |
![]() |
#2886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 41
|
![]() Bo oni tylko tak potrafia wygrywac
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#2887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Nikt nie był spingowany, a Wy panowie nie mówcie jak _my_ gramy, skoro sami nie potraficie NIC zrobić bez noob charów.
|
![]() |
![]() |
#2888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Victeron mnie na pz na noobie zabil
![]() Forlond lezy gubiac ciekawe rzeczy... 22:13 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fureyka. She was killed by Bolek Hudy. 22:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Armatyz. He was killed by Keri Inferno. 22:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nirek Devilek. He was killed by Keri Inferno. 22:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Madzinia. He was killed by Vildingen. I chyba victeron Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 07-04-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
#2889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Ob juz sie skonczylo ?
|
![]() |
![]() |
#2890 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2007
Imię: Jones Xalin
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
|
![]() Nie no, chłopaki widzę, że się jeszcze odgryzają.
|
![]() |
![]() |
#2891 |
Użytkownik Forum
|
![]() Victeron owned:/
Porażka nie oznacza, że przegrałem tylko że jeszcze nie osiągnąłem sukcesu. Porażka nie oznacza, że nic nie zyskałem, tylko że sie czegoś nauczyłem. Porażka nie oznacza, że mam się wstydzić, tylko że ośmieliłem się próbować. Porażka nie oznacza, że mam rezygnować, tylko że muszę postępować w inny sposób. Pewnego dnia Przyjdą po was a wy nie będziecie gotowi... Pewnego dnia przyjdą po was, a wy nie będziecie wiedzieć co robić, gdzie uciekać... |
![]() |
![]() |
#2893 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nom Vic owned :S
|
![]() |
![]() |
#2894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Killed Forlond at Level 178 ok
:O xP Forlond pochwal sie co straciles ![]() http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=y6jmzh7pouj1p0iw Ostatnio edytowany przez Zabster - 07-04-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#2895 |
Użytkownik Forum
|
![]() co stracil xd?
![]() |
![]() |
#2897 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Kurwa sciagnolem filmik i nie moge ogladac. Niewiem czemu ale jak plik ma koncowke .cam to nie dziala. Jak zmieniam na Rec to dalej nie dziala ;/ Pomocy ! Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 07-04-2008 o 22:27. |
|
![]() |
![]() |
#2898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
|
![]() Jaki końcowy wynik OB?
|
![]() |
![]() |
#2899 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto sie wzbogacil o itemy xD?
![]() |