![]() |
#2961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Seith weź zamknij twarz wogóle. Nie mam chara ani w RC ani w NPNP ale jak widze takiego palanta to myśle sobie zbyt inteligentny to on nie jest. Po co wypominasz ,że ludzmi z NPNP grali ludzie z Furory? Czy oni wypominaja wkółko ,że ludzmi z RC grali inni ludzie? Nie ,pisza tylko o tym iż RC uwolnilo ludzi którzy mieli być hunted forever za to pkowanie a jak zaczelo RC przegrywac odrazu nagle wszyscy wolni. W dupie z tym ,ze sa rl Rogstaha czy Trixtary a co Wy ludzie w RC jestescie ich psami ? wasze glosy sie nie licza? Jesli tak Ci sie to Fureyka nie podoba to czmeu jestes u nich w guildi przeciez po tym jak Russel juz "stracil wladze" Ty jestes nikim kiedys mozna powiedziec bylabys mu wstanie zrobic dobrze ustami za c-arma a teraz? Jestes zwyklym pomiotem.
|
![]() |
|
![]() |
#2963 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
edit: Gdyby wam sie nie podobało to naprawdę to zrobilibyscie chodzby nawet osobna gildie. Ale wy juz tak jestescie uzaleznieni od Russel,Rogiego,Slicca itp. ze nawet nie chcecie wyrazić swojego zdania. I to was różni od NPNP Ostatnio edytowany przez Victorin111 - 08-04-2008 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
#2964 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
Specjalnie dla Ciebie... Byłeś członkiem Rise? a) Tak b) Nie c) Nie wiem If a then Nie wypłaciłeś się z wojny i dalej będziesz liczony jako frag. If b then Co tam do cholery robiłeś? Zbierałeś looty? If c then Ogarnij się. else Zamknij to forum i wracaj do swojej norki ;* Ostatnio edytowany przez HardClan - 08-04-2008 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
#2965 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Nie mam powodów, aby niechęć do Kopengasów okazywać na forum tak jak tego byście zapewne chcieli. Nigdy nie miałam zatargów z żadnym Kopengasem, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to bardzo fajni ludzie.
Byłam na "nie" bo jakby nie patrzeć ubili oni kilku moich znajomych m.in. z RC, jednak że ci znajomi nie mają teraz nic do Kopengasów to dlaczego ja mam mieć ![]() TAK TAK KOLEGO UPUPUP, jestem z RC, żeby mieć plecy, wybacz, że jestem zdrajcą narodu ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz przeczytaj co Ci napiszę... Myślisz, że jak ktoś zna słowo 'wierność' <Kafar o tym już pisał> to nagle zrezygnuje z swoich dobrych znajomych w RC z powodu kilku ludzi z Kopeng? Wątpie. Ja nie popieram tego, że Kopengasy są Free. Tak samo nie popieram tego, że gildia Kara może sobie spokojnie grać... przecież ubijali też ludzi, z którymi teraz walczą ramie w ramię... |
|
![]() |
![]() |
#2967 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie żebym chciał kogokolwiek obrażać ale mówicie, że ci co są w RC, a mają inne poglądy (w sprawie Kopengas) to cytuję "pieski". Hmm... w takim razie skoro połowa z was pkuje, a połowa potępia pkowanie (m.in Victeron, który wyjaśnił to na forum) to którzy z was to pieski Victerona? A może Victeron to wasz piesek? Bo wciąż razem walczycie... Jak już mówiłem, patrzycie na innych, wyolbrzymiacie pewne sprawy, a jak ktoś neutralny przygląda sie z boku to widzi, że jesteście tacy sami jak ci których próbujecie "pojechać?".
|
![]() |
![]() |
#2968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Bardzo ładnie to ujołeś ![]()
#2969 |
Zbanowany
|
![]() Skonczcie juz te rozmowy ... Kazdy robi wszystko zeby wygrac i tyle.
Oni sa zli i graja nieczysto i za ich panowania na morganie nie bedzie "fajnie" ale my tez jestesmy zli i gramy tak samo nieczysto . I pewnie za naszego panowania (teoretycznie) nie bylo by lepiej . Nie walczymy dla was i dla "free morgana" tylko walczymy dla siebie bo to lubimy i tak nam sie podoba. Skonczcie juz gadac na ten temat bo to wszystko bylo przerabiane 10 tysiecy razy. |
![]() |
![]() |
#2971 |
Guest
|
![]() NPNP gogo for free morgana
![]() |
![]() |
#2972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
|
![]() @up widać ze zawsze znajdzie sie jakiś debil
![]() |
![]() |
![]() |
#2974 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Firentrix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
A tak btw tych fragów chodziło mi o supporterów, policzyłeś tam jakiegoś 64msa jako frag dla nas. Jak zbierałem loty to widziałem ze padło tam mase 60+ suporteruff od nich i od nas więc wypadałoby ich też coś wspomnieć. Zresztą wyjebane, ide ogladac m jak milosc. |
|
![]() |
![]() |
#2975 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2976 |
Guest
|
![]() dobry wszystkim, ja by chciał pozdrowić mamu tatu mojego szwagra Zbyszka i cało mojo wieś, jestescie super normalnie i i super aaa i chce jeszcze sołtysa wsi pozdrowic czesc Andżej !! ja to pisze bo tolki ja maju net we wsi i wsie choczeli zobaczyc heta ho łoo ja dziakuju za uwagu i idu bo swinie hałasujo i bijo łbem o scienu bo żreć chco juz
|
![]() |
#2977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Ehazin byl hunted za udział w wojnie z Killemall, chciał pomóc więc dlaczego nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do "Piesków" Nie jestem niczyim pieskiem i nikt mnie free nie robił, ja zawsze byłem free i nikt z was mi nie będzie ustalał godziny kiedy mogę pekować
![]() btw. Pozdrowienia dla Imperka od Fredi Durona i Natiola. _Spadająca gwiazda spełnia sny,w których główną rolę grasz ty_ Ostatnio edytowany przez Toksong - 08-04-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#2979 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Imperek - 09-04-2008 o 10:22. |
|
![]() |