![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak znów macie po dupie!!!!!
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Unitera
![]() |
![]() Czemu niemoze byc jak kiedys
![]() A nie tera Balans profesi poty Soul i itp wkurzaja mnie te cipy. To chyba logiczne ceny potow od hp spadaja to mp tez powinno staniec lub dawac wiecej MP. Taki sock 250+ od 80 lvl uzywa tych samych zjebanych potow od MP co na takim lvl daje prawie nic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 191
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Co się dziwicie tym dżin bleade. W końcu dżin to dżin powinna lecieć z dżina.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
Może jeszcze SCA z behemota i SoV z demona. I frytki z warlocka btw kolejny żal Yellow Rose z serpent spawna (gratulacje dla Cipów że udupili jeden z większych rarów) http://images2.wikia.nocookie.net/ti...reytomedo3.jpg teraz to leci z behemota
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 08-04-2008 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Co do potów, to nie jestem przeciwny, ale co do reszty update to... aff...
Do tej pory Cipy pogarszały sprawę co każde pół roku, teraz jeszcze będą to robić mini update'ami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Niee... z tym lootem to na prawdę przesadzili...Teraz Tibia straciła swoją tajemniczość i rary w domku teraz nie będą robiły takiej wielkiej radoci... =( Dobrze, że juz nie gram w Tibię
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() Yellow rose z Serpent Spawna a Grey Tome z Behemotha - jezeli to prawda to bardzo gratuluje Cipom udostepnienia tych rarow, poprostu owned
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() Z każdym update jest coraz mniej rare. Zacznijmy się przyzwyczajać. Obyśmy nie dożyli czasu kiedy MLS zacznie lecieć z demca.
EDIT: Dobra lepiej zamknąć ten temat, bo miało być o potach a tu już się nam wkrada wątek "cipsoft sux". @down Oczywiście nie mówię, że nie masz racji. ![]()
Ostatnio edytowany przez Aron Roar - 09-04-2008 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Mi to wszystko się nie podoba, cipy zjebali tibie tyle wam powiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeśli chodzi o loot, to trochę dupa, racja, ale te potiony mogą być
![]() ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Za niedlugo warlord sword poleci z warlocka a dragon scale legs z hydry. Mogli by zrobic też lepsze mana potiony a tak to wszystko ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#39 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
To pieniądze Embermane. Zdjecie pokazuje jak kupował Gray Tome za 8kk. Poprawcie mnie jak sie mylę. @Paciuch Wyjdź.! Szkoda, ze nie ma cavebotta wbudowanego.!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Cipy juz zaczynaja fantazjowac i to ostro. Jak djin blade leci z djinów.... a teraz te potki dla palka "dziwne" wprowadzili. W którymś tam upie zrobili hmmy 10x omg ? sd 3x ? Tera sorc w tydzien moze z 45 na 80 na frostach wbic z waste ~~500k. TIBIA STAJE SIE WIELKIM OTS'EM ![]() ![]() Gz! Cipsoft ![]() |
|
![]() |
![]() |