![]() |
#1341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Początkujący
Imię: Grosan
Gildia: Hunter, Gildi Brak o.o
Świat: Avalon
Poziom: 1
|
![]() kurde już miech grania w wowa sie skończył
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFG tak trudno zrobić z 2.4->2.3??
grajcie na Wowscape jest na 2.4 ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale można jednak.Uporałem sie z tym problemem
![]() Trzeba za każdym razem jak wgrasz patch skasować dolną linijkę odpowiedzialna za włączenie procesu patchowania w pliku realmlist ![]() Acha i trzeba instalować patche odpowiednio do wersji enGB lub enUS ![]() A po patchowaniu cały realmlist ustawić na serwer priv ![]() Udało mi sie jakby co to gram GTWOW ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup oryginal
![]()
![]() |
#1345 |
Użytkownik forum
|
![]() no nic pogram sobie na wowscape
|
![]() |
![]() |
#1346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Gz wbilem 35lvl, chyba... kocham moj necik i jego lagusie <3 hehe teraz tailoring z 225 do xxx xD hehe
"Nie cytujemy zdjęć" - ktoś tu konfiturzy :d
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dzisiaj skonczylem pierwszą w zyciu instancję a mianowicie Deadmines na Westfall, jestem dumny a to dopiero początki.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dreathan i inni
Przyszedlbym tam do was po reloadnieciu czasu gry. Jaka profesja jest najbardziej potrzebna? Warrior mi sie kompletnie znudzil. Warlock odpada, zapewne jest ich od zasrania.
#1349 |
Użytkownik Forum
|
![]() RE: MOzniak
Gz, mi sie to dopiero udalo po 2-3 dniach ![]() RE:Frapper Jak juz to jaka klasa, profesje to sa w tibi;p Ogolnie najbardziej sa potrzebni na end-game ( lv 70 raidy) tanki+ healerzy. Tank to warrior prot, druid feral. ( w niektorych sytuacjach lepiej sprawdza sie paladin, ale to dla bardziej doswiadczonych ;p) healerzy to juz masz pelen wybor. Shaman, paladin, priest, druid( tylko ze resto ![]() Zalezy tez do jakiej gildii trafisz. Jak bylem w w 9 gildii na servie, to ciezko bylo w ogole wiare na 25 uzbierac. Jak bylem w innej, troche lepszej to podobny problem , ale niedobor tankow. Teraz jestem 3 najlepszej i przydalo by sie nam kilku tankow, kolo 3 shadow priestow i z 2 prot paladinow. RE ![]() Ja jak pierwszy raz zobaczylem statek w podziemiach DM to mi szczena opadla ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 11-04-2008 o 09:25. |
![]() |
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lord
No tak ale ciągle jakąś lewą ekipę znajdowałem, za pierwszym razem 3 osoby z party miały DC przy bossie -.- ![]() Za czwartym podejsciem wczoraj udało się w koncu ![]() |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Omg, wk0rwiają mnie ludzie, którzy myślą, że ci, co grają po stronie ally to 'geje, pedałki i baby'. "FOR THE HORDE!" Żal...
@down Jest aż tak źle? xD Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 11-04-2008 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#1352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() No na lvl 60-70 to juz nie ale jak sie popatrzy na poziom graczy w przedziale 1-40 to az strach i sie nie dziwie ze tak ludzie sadzal o calym ally.
Lol powiedzcie mi czy 21 rogal moze sobie killowac 27 palka tak jak mooba na 19 ? Bo ja dzisiaj swoim rogalem tak grindowalem na pewnym palku 27lvl. Potem bylo jeszzce fajniej. Wpadly 2x31lvl jeden pala 2 hunter. Hunter padl 2razy pala raz a ja tez raz xD Ludzie dzisiaj normalnie tak dumny bylem ze rozwalilem 2 noobow o 10lvl wyzszych ze szok. No i potwierdza sie regula. W przedziale 1-40 jest najwiecej noobow ktorzy nie umieja grac i padaja od glupiego BE rogala. A to ze wiecej jest ich po stornie ally niz horda to juz nie nasza wina =P Bo dzisiaj tez spotkalem jakeigos 22 warlocka ktory nie umiel odwolac swoejgo miniona a jak wygralem z nim duel(ktory on sam zainicjowal) to zaczol wrzeszczec ze jestem hacker bo znikam...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 11-04-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#1353 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @up
O matko, owned total. Oby z WoW'a sie druga Tibia nie zrobila ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1355 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Chłopaki chce z wami sobie pograć.....ściągłem sobie tomy TBC z Fowumwow czy jakoś tak ale zapomniałem instalera ściągnąć.....moglibyście mi podać link do tego installera żebym mógł go wpisać w FlashGecie
A przy okazji na jakim serwie gracie ![]() P.S. Tomy mają rozszerzenie .mpq Lub też możecie mi przesłać go mailem : [email protected] Tylko szybko ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Użytkownik Forum
|
![]() RE:up
Nie lepiej bylo sciagnac wowa z oryginalnej strony?;p
![]() |
#1360 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() no to oficjalnie trzeba znalesc sobie nowego mmorpg do grania bo dzieci neo zainfekowaly WoWa.