![]() |
#10141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
|
![]() 15 bp sd,6 bp gmp (490k expa) i loot:
![]() a tu juz lvl: ![]() Waka GZ mlvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir'Blaxis
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() ![]() skromne eq na najciku xD jak ktos chce tego ankha to pisac PW lub w grze =) cena do uzgodnienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: kozienice
Imię: Lord'Staszek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: refugia
Poziom: 118
Poziom mag.: 72
|
![]() @2xup
Ahhh.Wali botem,oj wali
11:12 Helish Princess [60]: oO znalazlem zelka za kompem 11:13 Helish Princess [60]: mhmm truskawkowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#10144 |
Zbanowany
|
![]() No to se nie poodrbialem
![]() korki jebły 7% do 89 było ![]() Apr 09 2008, 22:53:52 CEST Died at Level 88 by an orc berserker teraz 85 lvl ![]() nawet na aola juz nie mam ; d Pozdrawiam ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#10145 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Imię: Demos Elma
Gildia: Masters of Dedaj
Poziom: 107
Skille: 89/58
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
________________________ Buaa taką samą opinie miałem 6miesięcy temu jak miałem z nim domek i miał moje full eq itd...ale widzisz kiedy dobry kolega Eternal Waka wszedl do domku i zobaczyl 1kk,sov,dh,panda teddy i jeszcze inne itemki to już "dobry kolega" zmienil sie w napalonego tibijczyka ktory jest gotów wpierdolic starej krzeslem. Mozesz miec o nim opinie jaka chcesz <kiedys tez sie za nim wstawialem o glupi lot do djinna na forum tibi.com> ale moim zdaniem nie warto. ________________________ Eternal wako...kto tu mowi ze ojebales mnie w dzien? W nocy drzwi juz byly otwarte bo NIESTETY zapomnialem je zamknac. Pewnie powiecie że ktos inny mial inva...ja dobrze wiem kto mial inva NIKT INNY OPROCZ WAKI...a hak nie wchodzi w gre bo nie znam debila ktory by ojebal domek a full eq z 50cc nie...n/c
I want Itka Chan to be my MuM ![]() Ostatnio edytowany przez ziarko - 09-04-2008 o 23:19. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() a Rayahen nie sharuje na 2?
moze mi sie cos pojebalo ale keidys sie z nim klocilem, w*****l mnie niesamowicie, po 2-3 dniach msg mnie jakby nikgdy nic, oswiadczyl mi ze to nie on tylko jego kumpel, sytuacja powtorzyla sie jeszcze raz, w*****l mnie znowu, nie respektujac mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, za offtopa i brak screenow, ale zauwazylem tutaj tylko drobna czesc jakiejs klotni i chcialbym dodac z wlasnego doswiadczenia, ze refugia to serwer najbardziej maksymalnie przepelniony prze noobow (zlodzieji, blokerow, tzw "wpie***dalaczy na exp) i nikomu nie polecam zeby zaczal tam grac. Pozdrawiam. Btw - Gz SS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Daleko
Imię: Rayahen
Profesja: Sorcerer
Poziom: 124
|
![]() heheh siema lord dragon~ hihi pisalem ci kiedys owszem sharowalem konto ale teraz juz tego nie robie i wiem ze jestes spoko ziomek i wogole
![]() ![]() aaa i ja jestem ten spoko ![]()
------------------------------------------------------------ ------ ------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowany przez Rayahen - 10-04-2008 o 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10150 |
Użytkownik Forum
|
![]()
------------------------------------------------------------ ------ ------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowany przez Rayahen - 10-04-2008 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Zoom'bo
Poziom: 313
Skille: 110/79
Poziom mag.: 28
|
![]() Czyli waka ojebal Demosa. LDS chyba pojde w twoje slady i skoncze gre na tym serwie. Dobrze zrobiles dlatego moja postac jest na allegro pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10152 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja chba bede szedl na inny server pvp jakis ale nie wiem ... tu lipa jest za duzo noob'ow i wogole :/
![]() |
#10154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dobrze! Lejcie na ta noobowska Refugie
![]() A co do kyry, to odradzam. Mam tam wielu znajomych z rl (high-lvli) i mowia ze jest teraz wojna ze szwedami, i ze jest mass pkerow ![]() Saphira jest calkiem niezlym swiatem (przynajmniej ja sobie o niej takie zdanie wyrobilem). Ja uciekam z refugi na jakis inny serw non-pvp, moze wroce na stara dobra celeste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10155 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe lipa troche na no-pvp serverach bo ktos ci sie wrabie na respa i nawet go nie wywalisz a na pvp wlaczasz PK i jada xD
![]() |
#10156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Shoter of Darkness
Poziom: 102
![]() |
![]() @ UP
Zabijasz typa, a za chwile wbiega 5 hlvli i "robią PK i jazda" a następnie "mowią "pay" i jazda"
![]() |
![]() |
![]() |
#10157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swiaty non-pvp sa zdecydowanie lepsze. Poprostu gra jest przyjemniejsza. Przyznam, ze kazdy ma czasami ochote jakiemus noobkowi na non-pvp przy.ebac za to, ze mu np ubija stworki, ale wiecej jest takich sytuacji, w ktorych cieszy sie, ze to non-pvp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Vatras
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia/Inferna
Poziom: 130
|
![]() @UP
I jak powie 'pk' Pay i mu dasz to n/c PS: Brzydki ss , ponieważ jakis noobek sie walil na niego :/ ![]() Vatt ![]() Ostatnio edytowany przez Vatrasek - 10-04-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Vatras
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia/Inferna