--> | --> |
|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co ten knight mógł sam zrobić - no nic.
Sam miałem taką sytuacje 47kina co mnie goniło 136ek,95ed i 60rp. Przez 15min mnie nie potrafili ubić i w końcu sie znudziło i latanie po schodach i sobie poszli. A miałem wtedy skulla bo pkowałem wcześniej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm , widziales tam jakies schody ;P? spojrz na koniec filmiku ostatni potion byl -.- moze i miales 5 bp to mogles sie ganiaca ja z bp potionow strong i 3 bp mf ... ;] |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Co to za problem spierdolic 50 knightem przed 170 ek?
![]() @down Co to kurwa za problem? Bez pzta knight knighta nie zabije do chuja. Chyba ze ktos jest ograniczony umyslowo. Ostatnio edytowany przez Afkermaster - 10-04-2008 o 12:16. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak widziałem schody, drabiny. No ja miałem duży zapas bo zawsze taki biore =] Troche smutne, że taki gracz jak Ty chodzi z bp potionów i 3bp mf ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Uciekanie przed knightem nie jest trudną rzeczą, dla jednych będzie to wyczyn dla innych nie
![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() ta lol
autor filmu chcial pokazac swoje pvp ?lul Mi knighta gonilo 2x 100+Ek i 130 rp i jakos przeżyłem a ty odrazu krecisz filmy ^>^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Coz 170 ek powinien miec troche pvp jak 50 knight bez bohow go robil w kretych uliczkach to ten 170 musi byc niezlym noobkiem . Mialem malo potionow bo szedlem poszukac sobie miejscowki do afku a ze koleszka przylecial i zaczal mnie bic. Tak wysoki lvl powinien miec przy sobie jakies f bomby zeby go nie przepchnac czy cos a tu nic...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Haha 30k chce xDD nigdy bym nie zaplacil dla noobka ktory nie umie zabic 120 lvli mniejszego :S By wzial go w trapa i poczekal az sie potiony skoncza ale noob style rlz _/
paluch89 : a jednak pokazal - noobostwo tego 170 :> Ostatnio edytowany przez Erverse - 10-04-2008 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę Cię dotknąć?
Co ten knight mógł zrobić na tak małym terenie i praktycznie ciągłym jedno-kratkowym przejściu?NIC Ciekawe czy byś dał rade zabić 50 kinę w tamtym miejscu skoro taki z Ciebie PvP Mastah |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() zajebisty wyczyn zal
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Lidzbark Warmiński / Mexyk
Imię: Tajemniczy Kyrzanin
Świat: Kyra
Poziom: 48+
Skille: 25
Poziom mag.: 43
|
![]() 15:22 Defrozik [51]: exiva boltos
ale po co ? boisz sie ? Apr 10 2008, 11:11:12 CEST Died at Level 82 by a hydra 15:25 Tavader [82]: ja teraz w szkole siedzie 15:25 Tavader [82]: i hydry leje Szkoła jest po to żeby sie uczyć?? 15:25 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda Dzieki za name kolejnego Twojego "ziomka" Taveder grzej pz =]
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Hah... ten 170 w ogole pvp nie ma... na poczatku nawet w przejscie nie trafil. Wystarczyloby pare m walli i manasow aby zabic tego 50~~ :SS no chyba ze ten 170 nie mial 9 m lv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() ja takie skille co ten noob mialem z 21 lvlem
ten knight co cie bil byl jakims idiota on powinien ciebie blokowac a nie isc za toba zeby zabic takiego powinien raz dwa manas exori i z exori hur bic zal takich kup pacca bedzie ci latwiej zwiac od takiego Ostatnio edytowany przez G17 - 10-04-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Lidzbark Warmiński / Mexyk
Imię: Tajemniczy Kyrzanin
Świat: Kyra
Poziom: 48+
Skille: 25
Poziom mag.: 43
|
![]() Jak to nie , pokazał ze jest master i szuka 15lvl na trolach i kaze armory zdejmowac