![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisalem w "zl" bo to tak ktos przeliczyl niewiem ile to kasy u szwedow...
Ostatnio edytowany przez Ashlon - 10-04-2008 o 17:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
a co do Unitu i ich taktyki... to DL sie samo zaknelo w zagrodzie.. nie wiedzieli co maja zrobic gdy liderzy padli i bronili sie m wallami.. i tutaj jestem tego pewien.. to nie Dec~ doprowadzili do tego bezposrednio tylko samo DL sie zamknelo a Dec~ to wykorzystalo i jedynie czesciowo sie do tego przyczynilo biegajac wokol, zabijajc lidera itd.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
|
![]() @Damian2501
Wiem ze Bysen konczy z gra bo rozmawialem z nim o tym jeszcze podczas wojny z RO chociaz mozliwe ze jego plany sie nieco zmienily lub opoznily odejsce od Tibi ale szczerze w to watpie. @Snagoth Ja uwazam gildie Dl za obecnie najlepsza na Eternia choc pare powaznych osob od nich odeszlo, a co do tego ze zabrako BC i zrobil sie haos, sklad dli nie byl pelny, nie bylo zastepczego BC i jak na kazdej wojnie (w ich przypadku 1 razu) moglo sie zdarzyc ze wkradl sie haos w ich szeregi no i niestety doprowadzilo to do porazki. Wogole gratz dla osob takich jak Sniper-wolf ktore cudem ale uciekly z trapow i nie padly.
Manchester United Fan ![]() ![]() Why do you drink 'n' drive? When you can smoke 'n' fly?! Ostatnio edytowany przez Zan - 09-04-2008 o 07:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() No dobra, zobaczymy jak ta wojna dalej sie potoczy. Co jak co ale nie mm milych wspomnien z DL aczkolwiek chce zeby wygrali i pamietam ze zawsze szczycili sie ze mieli pare wojen i kazda wygrali.. oby teraz tez tak bylo
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() zejki (rl bysena) i mekila (rl mozesa, sneeda) tez "uciekli" a wlasciwie, lepszym okresleniem byloby "pozwolono im uciec"
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.
Ostatnio edytowany przez Macko121 - 09-04-2008 o 14:49. Powód: Bo tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Bez przesady...
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Susz
Imię: Kris the Wise
Poziom: 221
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
|
![]() Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe. Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie. Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi. tyle z mojej strony... ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Imię: Medisius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Stronghold
Poziom: 105
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwiez mi, ze nie kazdy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Uwierz? ^^' @Macko121, Damian2501 Przestancie sie wypowiadac na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia bo to zaczyna irytowac i to juz nie tylko mnie >.<
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zjadlem literke... jestem analfabeta...
![]() lub tak jak w reklamie TV N. Temu Panu brakuje Z ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kris!
Nie napisalem ze jestes pokroju Bysen'a tylko ze masz rownie dobre "pvp" co on, a to chyba wielka roznica tak? @Zan Jezeli ci nie pasuje to sie tutaj nie wypowiadaj... Bo Przeciez kazdy czlowiek ma prawo wyrazic swoja opinie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj zabilismy niesamowitego Ferumbrasa.
Poszlo naprawde latwo. Wogole na poczatku nie widzialem gdzie ten dziad jest oO Tyle ludu i demonow tam bylo, ze nie widzialem ![]() Pozniej jednak poszlo pieknie i gladko. Jest film z tej akcji. pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Damian2501
Zeby wypowiadac swoje zdanie na pewien temat trzeba miec o tym jaka kolwiek wiedze ktorej niestety Ci brakuje.
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Moze i brakuje bo niegram juz w tibie.. Ale co do ciebie to nie krytykuj mojego zachowania, bo czytajac twoje posty np: o PA to widze ze ludzie ci groza i pewnie juz padles.. i to twoje zachowanie wymaga krytyki nie moje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni ![]()
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Niegrający
Imię: Szczyku Slajder
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Skille: 92/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie spamujcie forum to nie czat ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdybys ty mial tyle lat co ja to bysmy pogadali.. a Teraz Koniec Tematu! Nie mam zamiaru wdawac sie z toba w rozmowe, bo to jest forum o Eternii a nie o nas (Tak apropo ty sie doczepiles do mnie nie ja do ciebie!) |
|
![]() |
![]() |