|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
|
![]() Hey! Mam problemy z tibią, mianowicie po uptade do tibii 8.11 nie mogę się zalogować. Tzn. wywala mi listę postaci, ale gdy chce się zalogować pisze Connection Timed Out :/ Wcześniej było wszystko dobrze, nie było lag ani nic, a w systemie nic nie grzebałem ;/ Proszę o help!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No właśnie o to chodzi, że wyłączyłem zapore systemu windows, wyłączyłem też avasta (mój jedyny antywirus) i dalej nic nie chodzi! :/ A przecież nic nie zmieniałem i to jest dziwne. Liczę na Waszą pomoc!!
PS: Już drugiego tematu nie będe zakładał tylko zapytam jak jest z dzieleniem expa? Czy jeśli nasz kolega na party + dzielenie expa zabije potwora, a my nic nie będziemy w niego tłuc, exp poleci po równo? I czy są na to jakieś limity lvl'owe? Czy trzeba być na tym samym piętrze co kolega bije potwora? ![]() Ostatnio edytowany przez booger - 10-04-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Dzielenie expa: Nie. Musicie razem zabijać potworki.
Znaczy się może też dzielić, kiedy jeden wali w jednego potwora, a drugi w drugiego (kiedy np. potworki dają różne ilości expa, będzie po równo) Tibia 8.1.1 Ściągnąłeś tibię nową, czy ci aktualizowało podczas uruchomienia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Zaktualizowałem, ale nie działało, więc odinstalowałem i ściągnołem z tibia.com 8.11 i dalej to samo :/ Nikt nie ma takiego problemu, bo nici z gry??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jeżeli tibia ci się aktualizowała to możesz mieć jakiś problem. Kilku moich kolegów ma teraz problemy z grą. Ja sam mam teraz lagi, których wcześniej nie miałem a pal+lagi=apokalipsa
![]() Spróbuj po prostu zainstalować nową wersję. Nie usuwaj starej bo możesz stracić mapy a odkrywanie mapy od nowa nie jest ciekawym i interesującym zajęciem ![]() Co do podziału doświadczenia: jeżeli tylko jedna osoba zabije potwora to doświadczenie jest dzielone na każdego członka party po równo. Jednak żeby tak się stało muszą być spełnione warunki: różnica między najwyższym a najniższym lvl nie może przekraczać 30%, party musi być aktywne, czyli przerwy w zabijaniu potworów mniejsze niż 2 minuty, odległość między graczami ograniczona do... hmmm... niepamiętam ile kratek ![]() @Up Skoro instalacja od nowa nie pomogła to ja ci nie mogę wiecej doradzić. Nie mam łba do tego co grzebać w kompie żeby działało. ![]() Ostatnio edytowany przez Synuss - 10-04-2008 o 21:31. |
![]() |
![]() |