![]() |
#6461 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
Racja Xiaq ... MAsz 100% racje ;] @Yuzek Cytuj:
Ja czuje że to czysty brak zajęcia powoduje twoją nadmierną aktywność na forum ... ![]() Rada : zajmij się czymś pożytecznym ![]() GZ ALL UP
R.I.P 25 August 2008 Ostatnio edytowany przez freeman_xtr - 10-04-2008 o 22:10. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak mleko kradles, ej Ksiakuś nie podpierdolilbys mi jakiego elementarza? @up Pierdolisz jak mIlerr czy balcerowicz. A poza tym nikomu w dupe nie wchodze, bo bym chyba czul jakies dziwne zapachy nie? Dobra lepiej nie bede nic pisac bo dostane w pape :< Wyskoczy mi jakis Cezar Jajo i mnie trapnie ![]()
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 10-04-2008 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() No widzisz, musze krasc mleko
![]() @Tak apropo wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/ Zapomnialem dodac, ze z tibia 7.6 nie mam takich problemow.... @down to pytanie nie bylo skierowane do Ciebie, daruj sobie juz te glupie docinki bo nie bede odpisywal, edutupje posta bo szkoda na ciebie zasmiecac forum. kthxbye
[CHAR]Xiaq[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 10-04-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6464 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak apropo, wczoraj ładne pudełko wyrzucałem, nie przydały by Ci sie nowe drzwiczki do hałsa? @up haha a myslisz ze jak wezmiesz edytuj to nie zasmiecasz? lama?
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 10-04-2008 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Cytuj:
A teraz brutalna prawda zawołaj mame żeby cie wspierała ... wiesz pogłębiasz się w swojej patologi i rób to dalej jest przynajmniej z kogo się śmiać (i z czego ![]() zdenerwowałeś mnie debilnym postem dlatego mówie że : Jesteś zwykłym dzieckiem NEo co spędza przy tibi i na tym forum podejrzewam ok. 3/4 wolnego czasu i nie robisz tutaj niczego prócz bezsensownego pierdolenia ... szczerze to ty nawet nie pierdolisz tylko coś bełkoczesz dzieciaku ... jak masz 12 lat to na prawdę chyba max <tak obstawiam> Co do tego blokowania : a) Ja sie tym nie zajmuje b) no no prędzej ja ciebie niz ty mnie idioto ... ;/ Zakończ to śmieszne i żałosne przedstawienie w twoim wykonaniu afff zdenerwowałeś mnie ... ide oglądać mecz a nie sie zajmuje takim ciulem jak ty ... narqqq n/c do twoich odp bo "wasste timie" o ile wiesz co to znaczy ;]
![]() |
![]() |
#6466 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia+Forum 3/4 wolnego czasu? Nie zgadzam się. Niewiem kiedy ostatnio gralem w Tibie dluzej niz 20 minut. Co do forum to zagladam tu czasem, jak ogladam inne stronki. 12 lat? Troche sie pomyliles. Urodzilem sie w 93 oblicz se ile mam lat. Pozdro & Pocwicz lolq Niech mnie huj jasny strzeli nie wiem co to znaczy "wasste timie"
![]() |
![]() |
#6467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
![]() |
![]() @Yoozek
pardon, ale bardzo mnie to razi... pisze sie chcę nie chcem ![]() @Edit W sumie masz 14/15 lat ( nie wiem z jakiego jestes miesiaca) wiec o wile kolega sie nie pomylil. @edit2 pisze sie roz'qrw, a nie rozcostam to 'Yoozek' mialo byc na elo ziomka...
chęć bycia lepszym od innych (Roz'qrw :*) ~Care Topix Jak mi wychodzi? ; d ;d Ostatnio edytowany przez Roz'qrw - 10-04-2008 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6468 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Rozcostam
pardon, ale bardzo mnie to razi... pisze sie Yuzek nie Yoozek edit. To chyba kurwa napisalem "troche sie pomyliles" NIE? @down down
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 10-04-2008 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Gildia: Hell Owners
![]() |
![]() @up
chcialem milo, nie chcialem Cie obrazic ani nic z tym stylu, ale jenak nie dajesz mi wyboru mIsQqQ. To co mowia ludzie w temacie nie jest jakims buntem przeciw temu ze jestes fajniejszy od nich, mimo iz pewnie Ci sie tak wydaje. Na prawde jestes idiota do tego 14 letnim ( to juz chyba 2 klasa gim, co? ![]() @2down kolejny kretynski popis idioty, aczkolwiek musze sie zgodzic.
chęć bycia lepszym od innych (Roz'qrw :*) ~Care Topix Jak mi wychodzi? ; d ;d Ostatnio edytowany przez Roz'qrw - 10-04-2008 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Cięta riposta:
TWOJA STARA XD Xaiq, doświadczony ogarnął siebie, i swoje życie i nie głupio pisze Pan Yuzek od czasu do czasu zgodzę sie z jego pojazdem na noobach które nie wiedzą do czego służy forum, poza tym faktycznie zachowuje sie jak pewna osoba która znam dość dobrze.. W realu pewnie potrafi obakać sprawe i siebie jak potrzeba a z natury po prostu ma wszystko w d, a jego życie polega na wkurzaniu innych. (Ta kjest w przypadku ziomka którego znam) Co widzimy na forum? Prosty popis się przed resztą, wstawianie jakis linkow do piosenek z youtube, jakiś offtopowych tekstów, czy czego tam jeszcze, jak kto chce może zawsze otworzyć wszystkie posty Pan Yuzek'a i zobaczyć co tak naprawde napisał ciekawego~ Nie ma sensu prowadzić dłuzej jakis sprzeczek o byle gie, jeżeli chodzi o screen kolesia na barbach, hacker, na bocie, z vistą i zajebista karta graficzną, podjarałem sie widząc takie pixele. Aczkolwiek, podoba mi sie to że jeżeli ktoś używa bota to przynajmniej sie z tym nie kryje i nie oszukuje samego siebie.. Ja jestem pewny iż nie długo co drugi knight bedzie go miał bo stwierdzi że jebane expy są nudne.. Ja wybrałem to co lubie w tej grze, sami wiecie co. feelrespectwhitenigga. //////////////////////jakby komuś się nie chciało, zacytuje kilka postów Yuzka z ostatniej jego strony: QUOOOOOTEE: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dla porównania kilka postów z poza 'Only Honera': Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit na koniec: Dlaczego od kiedy wbiłem na forum nadal jestes online? co to chat ze czegasz i refreshujesz strone? Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 4, gości: 5) Sir_Piapi, Roz'qrw, Pan Yuzek
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 10-04-2008 o 23:39. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG............................................... ....................
ALe ja to jestem zly i niefajny ![]() ![]() ![]() Lubie cytac... ... tfoje mejle!!! .. A poza tym oj huj co ja bede pisac.. Qwaaaa ![]() ![]() A szczerze mowiąc.. to jebie mnie to.
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 10-04-2008 o 23:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Stan: Usunięty
Imię: Nikaia
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 138
Skille: pomidor
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Czy ja widze tu gdzies 200EK z Cele? To po co odswiezasz ten temat co 2-4 minuty? Widac to po twoich odpowiedziach tutaj, odpisujesz nie pozniej niz 5 min. po napisanym poscie. Widac ze sie nudzisz. GratZ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Wy wszyscy zalosni jestescie i tyle powiem.
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Ponawiam pytanie
@Wie ktos moze co sie stalo, ze gdy zainstaluje tibie, wlacza sie jakies 10 min, po wpisaniu pasow co trwa jakies 3 min trzeba czekac do pojawienia sie character list jakies 5 min, wybieram postac i po 10 min debug (na tibie sie nie loguje) ;/ Zapomnialem dodac, ze z tibia 7.6 nie mam takich problemow....
![]() |
#6476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: POLSKA
Imię: Harry Roksayer
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Powiedzmy sobie wprost pan Yuzek jest debilem jakich mało próbuje często sie podlizać graczom na wyższym levelu co jest żałosne a w kółko w ostatnich postach powtarza "jestem niefajny" albo coś w tym stylu. A tak wo gule to gratki wszystkim lvli i go go dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Gracie po 14h jak Care Topix , a potem sie dziwicie ze wam do glowy jeb** . Care pamietaj AFK STYLE _/ HSASHSAHhshas.
Pozdro tibijczycy ;*** <3
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6478 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Co rozumiesz poprzez slowo debil. 2. Komu sie chce podlizac? @down To nie było celowe :<<
ta Ostatnio edytowany przez Pan Yuzek - 11-04-2008 o 14:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6479 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @up
szczerze to mnie w*****a jak ktos specjalnie kaleczy polszczyzne... np. idziesz zemnom na potforki. poprostu to jest glupie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6480 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Poziom: 107
Skille: 85+/85+