|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak racja.Były także zajebiście długie,ale chyba nie trzymali takich gigantów w jednej ręce co?
@Down No chyba że ^^ @Offtop matix rozejm? ^^ Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 10-04-2008 o 13:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Jedyne wyjście jest takie, że były zajebiście chude xD @down Chodziło mi raczej o takie coś jak te chude i cienkie gówna nie pamiętam nazwy...
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 10-04-2008 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No to czas na...
... Epizod III 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() Szczególne podziękowania składam Dyngiemu, za outfit króla. ![]()
![]() |
#25 |
Zbanowany
![]() |
![]() Dalej mi się nie podoba ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() nie podoba mi sie. sorry...
o! jest sklep z bronia. o! ... jakies to takie dziwne. xd krol bez ochrony nie zartuj? co by sie nie stalo, krol nigdy nie zostalby calkiem sam. twoim lokacjom mowie nie! xd zbyt kwadratowe i nienaturalne... i brzydkie kolumny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szczerze to zdziwiłoby mnie wejście samego kapitana z bronią w ręku, lokacje za kwadratowe ... a masz 7/10 spadłeś zdeka ;>
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Troche dziwne bo ten kapitan powiedzial rycerza, a raczej rozkazal zeby gonili tego zbrodniaza a wszyscy go od tak posluchali. Nawet ci zolnieze w sali tronowej ktorzy przestali pilnowac krola i tylko jeden madry zostal by go uratowac ;p
Fabula nadal tajemnicza i nie wiem o co chodzi. Sklejka ladna i tak jak juz wczesniej nadmienilem. Rob dalej i przybliz nam bardziej swiat w ktorym jest rozgrywany fake. Ocena: 7,5/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 10-04-2008 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Coś krótkiego i dużo gadania. Epizod ten ma na celu wyjaśnić,np kim jest Atsuki. Czas na...
...Epizod IV 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() W następnym epie będzie baaardzo dużo akcji i będzie najdłuższy ze wszystkich (około 30 ss'ów, a może nawet więcej dlatego będzie dopiero w sobotę, lub w niedzielę).
![]() |
#30 |
Zbanowany
![]() |
![]() Może być.Wyjaśniłeś co nieco.6\10 i czekam na ten długi part z akcją ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
![]() |
![]() brzydkie swiatlo. za kazdym razem inne i brzydkie. ; )
i nic wiecej. moze troche lepsze. zobaczymy w nastepnym odcinku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Kazordoon
Imię: Darth Elwoorlix
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 25
|
![]() Na pierwszy rzut oka:
Ładny przejrzysty fake (10/10) Grafika: Ładna nie mam zastrzeżeń (10/10) Fabuła: Bardzo fajna ale śmierdzi mi filmem "JUMPER" (7/10) Ortografia, interpunkcja i te sprawy: Niczego się nie dopatrzyłem (10/10) P. dodatkowe: Klatka nawet ci wyszła (3/5) Podsumuwując: 40/45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Słitaśny Krulik
|
![]() moze i brzydkie ale przypatrzyles sie kiedys swiecy? czasami lekko przygasa i jest mniejsze swiatlo czasami wieksze a czasami jebitne
@top ej nie wyjasniles dlaczego te miecze sa dluzsze od innych ps.dawac wszyscy robimy tutaj offtop o mieczach ![]() Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 11-04-2008 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te miecze są takie wielkie, bo takie urosły... Poprostu leżały dłużej tam gdzie się rośnie niż oni...ale filozofia -.^
@top: Heheh, kameleony xD Nie chce mi się wymieniać... Ocenię tym megauber sposobem... 8/10 xd
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajnie ze zrobiles wyjasnienie. Troche tylko naiwne, bo zaufali od tak temu szaremu kameleonowi, ale niech juz bedzie. Wreszcie cos musi byc xd
Ocena: 8/10 Rob dalej bo nawet mi sie spodobalo ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie miecze były wielkie, tylko ich właściciele byli mali xD
Fajny fake, średnia fabuła, średnio-lepsze wykonanie xd ... 9/10 @down: Rozumiem że śmieszyło Cię to tak samo jak "Boga stworzył Chuck Norris"... Nie zależnie czy miałbym przez to rozumieć: " weź kurwa, śmieszne jak ... gówno ;o" czy "ale zaje 2 biście śmieszne!111" ... Jestem z siebie dumny ;]
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. Ostatnio edytowany przez Neaf - 11-04-2008 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
![]() |
![]() co do swiatla... moze plomien drga i swiatlo sie zmienia, ale na pewno nie jest raz biale, raz czerwone i nie swieci na roznym obszarze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() No bo to jest palenisko dyskotekowe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Mi się jako tako fejk podoba...
Nie będę sie rozpisywał tylko wystawię ocenę: 7/10(Ładnie ale może być lepiej)
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o fuck zapomniałem skomentować
9/10 Grafa good Fabuła good Ortografia good Moje odczucie good ;>