|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4543 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Cytuj:
Ponawiam pirata. EDIT: Mam tylko tyle: ![]()
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 08-04-2008 o 13:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() chcialem ponowic pytanie i zapytac czy jest mozliwosc aby ktos przerobil mi screena?
![]() |
#4545 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#4546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
|
![]() To jakby ktos mogl przerobic moge podac link do imageshack na priv, chodzi mi o nie wielkie zmiany =)
![]() |
#4547 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Do wyślij mi na PW link do screen i co chcesz przerobić.
![]() |
#4548 |
Guest
|
![]() http://www.wizards.com/dnd/images/FR...zztDoUrden.jpg
zrobi mi ktoś Drizzta Do' Urden? Please. |
![]() |
![]() |
#4550 |
Guest
|
![]() Witam!
Robię fake story, o walce "dobra ze złem" Z góry mówię, że jestem nowicjuszem w fake'ach W moim faku do dobra dołączyli ludzie, orkowie, krasnoludy, elfowie i wszystkie ich podrasy oprócz Drowów (mrocznych elfów). Po stronie zła mamy minotaury, necromantów, avatarów ( tacy magowie) i złego "oszpeconego"! Oszpecony jest złym magiem który został wprzywołany zza swiatów ![]() Ostrzegam z góry, że NIE JEST TO SUPER HIROŁ!!!! Rekrutacja to: Król ludzi pustnii. Musi mieć taką pustynną lekko szatę i fajnie jakby był takim arabem. BEZ BRONI! Włada on pustyniami na południowym zachodzie. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś pystynne i dawne. Najlepiej arabskie. Król Barbarzyńców z północy. Musi mieć otfit przerobiony z barbariana. i fajnie jakby był takim w kolorach biało niebieskich. BEZ BRONI! Włada on Śniegiem i całą krainą na północy. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś Barbarzyńskie, ale nie jakieś Unga punga tylko np. Wulfgar ![]() Król Ludzi/ rycerzy z bractwa miecza. BEZ BRONI! Najlepiej jakiś rycerski mistrz. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś dawne. Coś w stylu Boromir. Król poskramiaczy smoków. BEZ BRONI! Fajnie jakby miał coś ze smoka jako ubranie. Wymagam otfitu, Żeby był ZŁY! Imienia. |
![]() |
![]() |
#4551 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam Pirata.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 10-04-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4552 |
Guest
|
![]() Chodzi mi o te Outfity. Zrobi kto?
|
![]() |
![]() |
#4553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha, to zwracam honor. Może jutro się tym zajmę zobaczę.
![]() |
#4554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Joł, joł! ^^
Tym razem spore zamówienie: -Outfity: Wizard i citzen Kolory: niebieskie włosy, czarna koszula, czerwone spodnie, żółte buty. -Outfity: Mage i citzen Kolory: Biała broda, szare buty, niebiesko-zielona szata. Czekam. @down Nie można jaśniej bo jest jasno.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 10-04-2008 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można jaśniej?
![]() |
#4556 |
Guest
|
![]() Mana zrobisz mi to moje please... PS: Też trzymam kciuki z roberta xDxD
|
![]() |
![]() |
#4557 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuję outfit dziecka w szmatach, i wojownika z hełmem spartańskim i peleryną. Ale szybko bo bez tego fake nie ruszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Masz, poskramiacza Ci nie zrobię bo nie potrafię go sobie wyobrazić, i zrobić zresztą też pewnie bym nie umiał.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 11-04-2008 o 15:22. Powód: Zapomniałem obrazka xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Guest
|
![]() Dobre, ale rycerza wziąłem innego. Arab mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Potrzebuje skrzydeł...
Przerobione skrzydła smoka od tyłu i przodu, oraz skrzydła Anioła... Tylko żeby pasowały do outfitów ludzi.... |
![]() |
![]() |