|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() tak wiec wystarczy 1 osoba z najwyższa ranga na serwie i może ci zrobić outfit razem z addonami ( 1 addon 500 esencji 2 addon 1000 esencji ) i niema znaczenia gdzie sie dolaczyl i tak dostaniesz outfit z twojego klany , czyli kolo ma 3k esencji i jest w BoB a ty masz NK to jak on ci kupi zwoj to ty dostaniesz outfit z NK .
http://img407.imageshack.us/my.php?image=11fx5.jpg
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() musisz dreamera miec done
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Chodzież
Imię: Kasazi
Gildia: Resurrected
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Tłumacze dla zielonych :
Jeśli wykonasz podstawę Dreamer's Challenge Quest, czyli układanie poduszek i gdzieś tam pójście to można użyć pierwszego scrolla i wtedy ma się podstawę, czyli tak samo jak Assassin, Beggar, Pirat... Gdy da się 500 Demonic Essence to wtedy można zrobić pierwszy addon, jeśli się ma scrolla. A kiedy chce się mieć drugi addon, czyli full outifth musimy jeszcze dać 1000 Demonic Essence i mieć scroll. Gdy chce się te scrolle sprzedawać, czyli np. kupić za parę gp (nie wiem ile kosztuje, bo nie mam tego qestu full) i sprzedać tak samo jak u nas na Securze np. trzeci scoll za 400k to musimy dać npc 1500 Demonic Essence ![]() Życzę miłego lootowania lub kupywania Demonic Essence i zdobycia kasy na to ![]() A i scrolla się używa use ![]() Ostatnio edytowany przez Ka$azi - 29-12-2007 o 14:26. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() jak ułożyć te cholerne poduszki
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Wiem odświeżam temat, ale mam pytanie jak ten scroll wygląda i co pisze po klknieciu "look"
Jeszcze raz sorry za odsiwezanie ale nigdzie nei ma jak to wyglada
#28 |
Guest
|
![]() siemka mam pytanie jak nazywaja sie scrolle do tych outiftow ? ;> prosze odpowiedzcie
|
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @Up
Document of the follower. teraz to juz wszystko tanie, na moim servie scrolle po 25k kupisz nawet ![]() A na początku to zarabiali nieźle, biorąc po 100k each ;D Mam pytanie do kogoś, kto ma ukończonego dreamera: W jakiej cenie Wy kupujecie te scrolle od Npc? ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Dostajesz jednego za odpowiednią ilość small diamonds tam 3 czy 2. ;]
Dreamer's Challenge Quest A moze by tak zajrzeć na tibia.pl? Wszystko ladnie opisane.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 07-04-2008 o 08:37. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Wiem Jedno... że scrole aby zdobyć "sam" outfit rycka kosztuja 40-50k
No i Jescze ten qest... naprawde mozolna robota |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 130
Skille: -/-
Poziom mag.: 64
|
![]() Ja dalej nie rozumiem czy jak się zrobi tego questa bez dawania esencji to będzie się miało zwykły(bez addonów) out boba lub nk?Jak tak to po ile się kupuje ten scroll u npca?
PoZdRo |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Jescze raz
Robisz Questa -układasz poduszki itp i niemasz oufitu. Musisz kupic SCROLLA od gracza ktory ma najwyrzsza range i wydal 6kk i moze robic scrole i sprzedawac je ( na moim swiecie 120k) I masz oufit bez dodatków. Czyli musisz razem z questem wydac około 150k na 2 d ringi itp. Biorać pod uwage ten oufit jest dośc tani.Assasin kosztuje 200k,Wizard Full cos z 300k wjeć... wybur należy do Ciebie |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Sulechów
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 25+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() O ile pamiętam:
- Outfit można kupić/dostać, zdobywając Scrolla od osoby z wyższą rangą. - Addony można zdobyć oddając do NPC 1500 Demonic Essence - Sprzedawać scrolle można po oddaniu do NPC 3000 Demonic Essence Powodzenia ![]()
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: POLAND
Imię: Roff Master
Gildia: Leader Demons of the War
Świat: UNITERA
Poziom: 282
Skille: 110/106
Poziom mag.: 10
|
![]() MAM PYTANIE
KTO MA NAJWYZSZĄ RANGE W Brotherhood of Bones , CHCĘ TAKI OUTFIT I NIE MAM , NIE WIEM OD KOGO ZAŁATWIĆ TEN SCROOL?? POMÓŻCIE GRAM NA UNITERZE |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Up
Zapytaj na trade bądź na forum tibia.com w dziale trade proste. Dodam że aby można było użyć scrolla musisz mieć zaczęty dreamer quest(i frakcji Bo ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() A ja tez mam pytanie..... czy do samego outa bez addon potrzeba demonic esense czy tylko na addonki?
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Jak ktos jeszcze czegos nie rozumie to przeczytajcie uwazniej jest wszystko opisane. ale ja mam pytanie x]
Prawdopodobnie ta osoba co to napisala napisala glupote ale musze sie upewnic Czy tylko 2 osoby maga miec najwyzsza range?? Na podstawie wszystki postow wnioskuje ze nie jest ograniczone to czymkolwiek (tylko bagatela 3k demonic es) ale ten ktos napisal ze tylko 1 osoba z BoB i 1 z NK czy to prawda ??(na serwerze oczywiscie) |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Świat: Kyra
Poziom: 66
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() @up nie to nie prawda
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Mam pytanoko z tego co napisane rozymiem ze czeba zrobic dreamer challenge,kupic scroll i ma sie outfit.A moje pytanie brzmi czy niewie ktoś po ile na ameze chodzi ten scroll.
![]() |