![]() |
#1362 |
Guest
|
![]() _WrD_ ładne masz kopytka ;D
|
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty na burning blade grasz nie? jaki nick? x0
#1366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() dawno dawno temu zadalem pytanie na temat undead warlock w tym temacie.
odpowiedz nie byla jednoznaczna. tak wiec rozpoczalem poszukiwania po necie informacji na temat tej rasy z ta klasa. dowiedzialem sie ze taka mieszanka o ile jest klimatyczna to nie jest najlepszym wyborem. rowniez doszly mnie sluchy ze warlockow jest bardzo duzo... jednak wcale mnie to nie zniechecilo. dlatego tez wznawiam moje pytanie zadane wieki temu majac nadzieje ze wasze umiejetnosci jak i doswiadczenie od tamtego czasu sa o wiele wieksze. czy taka mieszanka w pvp jak i pve jest dobra?
#1368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1369 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmmm... Mam pytanie... Mianowicie zpatchowałem wowa z 2.3.3 na 2.4.0... Pograłem na wowscape i nie jest za fajny... Jak cofnąć do 2.3.3? ^^
EDIT: Znalazłem xD Jakby ktoś potrzebował: http://www.reaper-x.com/2007/09/29/h...ous-wow-patch/ Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 12-04-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#1370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ty mi Aoc i Whonline zostaw w spokoju. Najlepiej niech wracaja do tibii lub innych mniej skomplikowanych mmo. Btw najfajniejsze jest ze ze jak juz mas zten 60-70 to noobow za duzo nie ma =) Dlatego siedzi sie wtedy glownie w Shatt xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1371 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Dobra mam już gotowy PEłNY ZESTAW WoW-a wraz z TBC w wersji 2.3.3
Teraz polećcie mi jakiś fajny serw to znaczy żeby było na nim DUUUUżO ludzi a exp itp. mogą być takie samie jak na globalu ![]() A może powiedzcie gdzie wy gracie na jakim serwerze priv bo chce sobie z wami pograć.Obiecuję że nie będę noobować bo już znam sie nieźle na tej grze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naxxramas. Polski server(co jest sporym minusem) z expem 2x. Gram na nim i jest fajnie, calkiem sporo ludzi oraz kumpli w kij. Btw graj horda bo tam ally strasznie ssie i nooby sa(przegrywaja w pvp z kims o 10 lvl nizszym co 10lvl jest kolosalna roznica)
@down aha
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 13-04-2008 o 05:44. |
![]() |
![]() |
#1373 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
2.3.3 ta? |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shadow czy Prot? Kim bedzie sie lepiej na poczatku lvlowalo i jaka jest rola prota w druzynie?
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sluchajcie mam takie pytanie gdzie moglbym wymienic moje punkty honoru na cos ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a kim grasz allience czy horda ? no i jak nie masz coanjmniej 2800 honoruy to nawet nie maszpo co tam isc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Kołbaś a jakiś zagraniczny ?
Bo na bank na zagranicznych gra o wiele więcej osób niż na polskim ![]() Btw. A na jakim serwie graczy ty Kołbaś i autor tematu ? ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() RE: up Ja gram na oficjalnym. Auchindoun. Alliance. Re:2 up jak grasz alliance to idziesz do dwarven distric w Stormwind do budynku "K" cos tam( wchodzisz jakby do instacji) i tam jest kilku npc. RE: down AAA moj blad ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 13-04-2008 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#1379 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to nie jest w dwarfen districk ale w tej starej dzielnicy po drodze do k1 czy tam m1. No i treinera dla rogali.
Ja gram na privacie Naxxramas no i z zagranicznych to moze AniWow. Podobno juz uruchomili berserk.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 13-04-2008 o 15:43. |
![]() |
![]() |
#1380 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie mam pojęcia jak wy możecie grać na privach. Gdy spróbowałem dawno temu, zniechęciłem się do tej gry na długie lata.
@Topic Postanowiłem dzisiejszy dzień spędzić pod znakiem treningu PvP frost magiem. Sądzę, iż z nie najgorszym wynikiem: ![]() Naprawdę zająłem 4 miejsce - na samym szczycie był gracz z Alliance (30+ killi, tylko 2 deathy), ale pod koniec walki wyszedł.