![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Zagraj na Naxx. No sam Vil ci powie co o tym servie sadzic.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#1382 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() z moim netem usilne pchanie sie na global to zly pomysl, wole sie pobawic w bicie nerfowanego Ilidana majac za przeszkode tylko 1-2 niedzialajace talenty niz patrzec jak inni sie bawia na serwerach w pelni dzialajacych.
#1383 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to wiem, ale moze jest jakas szansa. A skoro wy szukacie to pewno tez inne gildie ; )
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ja gram na WoWScape, na jednym z serwerów blizzlike. Wiem ze privy są "zue" ale czekam na wakacje żeby se dorobić... A na Polskich serwerach nie gram bo malo ludzi, 700-800 a serwer mimo wszystko jest "pustawy" . Poza tym nie grałem na oficjalnym serwerze wiec niektóre bugi na tym privie mnie nie odrzucają
![]()
#1385 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm dzisiaj na naxie ludzi malo nie bylo a okazje do spotkania przeciwnej frakcji podczas expienia zdazaja sie dosyc czesto. A takim dosyc popularnym bg jest bootybay bo guradzi nie dzialaja. Na low lvl jest to dosyc meczoce jak jakas 70 biega i hunci ale jak sie spotka grupka 10vs 10 to nie ma wybacz bieganina po domkach etc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Vil ja tez niemam lekko. Ping nie spada mi ponizej 800 a sredni to mam 1100. Wszystko przez Blue Connecta (bo kurwa w wegorzewie niema jak neo ani multimediji <lol> zalozyc jak sie wynajmuje stancje, zreszta na 3-4 miechy to sie nie oplaca), ktory tylko edge lapie na tej wsi, jedynie jak jestem w poznaniu to moge sie pobawic ale wtedy z kolei gubi polaczenie dupek -.- No ale jakos daje rade na globcu :d soz za chaos, ale wlasnie Dragon Lance (kozackie ksiazki) czytam hehe ^^ For the Horde!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi sie komp spierd0lil i musze go sformatowac. A tak to bym juz dobil lv altem i zrobil areny dzis :/
![]() |
#1388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Co do byłej dyskusji na temat Blood Efów, odkryłem (pewnie Ameryki nie odkryłem) że nie wszystkie Wysokie Elfy stały się Krwawymi. Owe Wysokie Elfy są po stronie Ally, wmieszały się między ludzi w Stormwind, Theramore i po innych wsiach. Służą również w armii np. w Theramore.
Przykładem może tu być WE Vereesa, która jest żoną człowieka maga Rhonina. Wysokie Elfy są dużo bladsze od krwawych i nie mają zielonych oczów (które są wynikiem demonicznych mocy). Wysokie Elfy uporczywie twierdzą że nie są Krwawymi Elfami i wiernie służą sojuszowi. więcej można poczytać tutaj: http://www.wowwiki.com/High_elf, lub po prostu trochę pozwiedzać... @Down A nie Wojnę Starożytnych? (; Ostatnio edytowany przez Bluray - 13-04-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#1389 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tez czytales zemste starozytnych co nie ?
aj juz tak dawno tego nie czytalem ze wiesz. w kazdym badz razie jutro jade do kumpla po 3 czesc =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 13-04-2008 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#1391 |
eX Moderator
![]() |
![]() srednio w godzinach 13-24 net mi dziala tak, ze pingi mam ponizej 150 tylko co 2-3 minuty mnie freezuje i rozlacza bo sciagam informacje a nic nie wysylam i serwer to traktuje jakbym mial wylaczana gre. Dokladnie tak samo dziala to w Tibii, Starcrafcie, przy ogladaniu www i streamow. To nie jest lagujacy net, to jest dziwnie dzialajacy net.
#1392 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Taureni i Undeadzi
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1394 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja jestem po formacie i po instalce wow+tbc. Teraz tylko sciagnie patchy przez nocke to moze jutro pogram
![]()
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no to bieda bo my z Vil'em gramy hordą. Btw be male moze i sa gejowskie. Ale ja zazwyczaj gram female. Bo jak ja mam przez cala gre patrzec na owlosiony tylek taurena albo innego faeta to nie dzieki, a pani ork/troll/tauren tez nie za bardzo mi podchodzi. Undeadzi maja klimat jednak ten klimat dla mnie na za bardzo pasuje. Wiec gram female be i ciagle patrze na te jej kocie ruchy, zgrabne cialko, etc.
![]() |
![]() |
#1396 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty, kołbaś, ty wiesz co to kobieta?
#1397 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
...................... @Down Spox Ostatnio edytowany przez Bluray - 14-04-2008 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzieki Blu
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#1400 |
eX Moderator
![]() |
![]() czyli moment w sam raz na reroll hordy.