![]() |
#681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() To może ja zaprosze ciebie do mojej rodzinki na Xerenie !! Miła atmosfera zawsze pomoc tanio jest, i wogóle ;-) Odwiedz link w podpisie albo napisz na GG 3777206
Ps. nie warto na danubi dużo pk i PA
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. Ostatnio edytowany przez Fulcrum - 21-03-2008 o 20:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Witam!!!
A więc po długiej przerwie chciałbym znowu zacząć grać lecz dawno mnie nie było na RL Tibi i nie wiem jaki świat wybrać Najlepiej mało PK dużo polaków etc... Oraz czy mógłby mi ktoś postawić Monka, Gohula na długo i jeszcze więcej oraz lekko sie mną zaopiekować na początek Najlepiej proszę o kontakt GG :7257752 |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Poziom mag.: 1
|
![]() CELEST
-pl, bardzo malo br i swe -najwiecej - dragon shield - 4k bright sword -3k medusa shield -10k (wiem to dziwne) -Zalezy, to no pvp wiec niektorzy wyzywaja, ale opcja ignore dziala -brak, tylko kilku ludzi trapuje -Średnio przeludniony -Srednio ludzi -Super swiat
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
Grałem na Celeście i powiem, że ssie. Przeludniony jak miejski autobus, do tego sporo chamstwa polskiego.
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Dara ;)
Imię: Zlotek Piontka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Iridia FTW!
Poziom: +++
Poziom mag.: ++
![]() |
![]() Nie wiem czy ktoś opisywał...
Więc tak... Narodowości tak poł na poł swe,pl troche brazoli ;p i pare spanish ;d PA? Huh... Jak cholercia ![]() ![]() Czy dużo pk? moze nie ale gildia Virtue przesadza... (patrz wyzej) Ceny?;> Powoli druga Antica xD: Boh 30k G arm ~20k Dsm 40k xD Golden legs 150k mms 120k;p c legi ~15k xD itd itp;p Więc ja mysle ze tanio ;d Co do ludzi, duzo nie ma, zawsze mozna bez problemu wbic itd rook srednio ![]() Podsumowując... NIE POLECAM, CHYBA żE CHCESZ STRACIC TROCHE CZASU (WBIJESZ LVL I HUNTED ![]() Sam tam grałem, i szczerze powiediawszy I'M SICK OF IRIDIA XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: England
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xoronex
Gildia: Genialni Rastafarianie
Świat: Elysia
Poziom: 27
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwarven, Dark Shield - 100gp Scale Armor - 100gp Plate Legs - 400gp Plate Armor - 450gp-550gp Dark Helmet - 100gp Noble Armor - 1.5k-2k Serpent Sword - 900gp-1k Fire Sword - 4k-5k Bright Sword - 5.5k-6k Knight Armor - 4k-5k Knight Legs - 8k-9k Crusader Helmet - 8k-9k Warrior Helmet - 6k-7k Medusa Shield - 10k BOH - 38k-40k Platinum Amulet - 3k-4k Blacksteel Sword - 5k GS - 14k-15k Wand of Decay - 1k Terra Rod - 1.5k-2.5k Jak juz mowilem, ceny sa dosc niskie i niektore caly czas spadaja ![]() Zapraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Lokacja: Świecie nad Wisłą
Stan: Niegrający
Świat: Guardia/Ocera
|
![]() Szukam servera na ktorym pvp bez powodu nie jest podstawa.Kiedys gralem na non pvp ale teraz kolejki.Zostal mi serv pvp wiec napiszcie mi na prv albo w topicu nazwe serva i jezeli sie da to pomoc w formie postawienia ghoula albo monka.
Pozdro Jazon.
![]() |
#689 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#690 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Lokacja: Oława
Świat: Secura
|
![]() -Polacy, Szwedzi, Anglicy (sporo Brazylijczyków)
-Bardzo dużo -BoH: 35k MPA: 400k Warrior Helmet: 5k Knight Armor/Knight Legs: 5k/6k Plate Armor/Guardian Shield: 400gp/2k-3k -Atmosfera jest do wytrzymania ![]() ![]() -Non-PvP -Często są kolejki, ale: Pon. - Pt. - kolejki dopiero po 19-20 godzinie... Sob. - Nd. - już o 12 jest po 30-50 osób w kolejce... -Bardzo mało ludzi na rooku, dlatego wiele wolnych expowisk ![]() -Ja na nim gram i jest miodzio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Witam.Ej jaki server wybrać kyre czy hiberne chodzi mi o:
-Czy jest dużo pa i pk -Czy są akcje typu pay or die ![]() ![]() -Czy zabijają za narodowość -Jaka narodowość rządzi (chodzi mi o czego jest najwięcej na serverze i kto nim rządzi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Polecam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
@down Dla mnie male kolejki to brak kolejki... Jesli byly po 20 osob - rezygnowalam.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 20-04-2008 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Ab'dendriel
Imię: Tytos ever
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 60/40
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Idż na no pvp zero pk i wogule jest zajebiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: przemysl
Imię: Lady'Janna
Gildia: Spectral Mafia
Świat: obsidia
Poziom: 73
Skille: 81-80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() co wy tu kur.. pier.. to zal. fsy po 12k? bohy po 80? (bohy 30-35k fs 5k d hammer 2k woi max 3k ceny jak u dijinow i rashida i tak na kazdym swiecie chyba ze n tych swiezych to troche wiecej!!!) na zadnym swiecie tyle nie chodza. a co do pk malo to plus czy minus? dla mnie minus lubie chodzic i zabijac pkerow. co do swiatow to najgorsze to:
harmonia, celesta, (trimera-pvp) i reszta no pvp najleprze: obsidia, xerena, nebula Ostatnio edytowany przez musick - 21-04-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: przemysl
Imię: Lady'Janna
Gildia: Spectral Mafia
Świat: obsidia
Poziom: 73
Skille: 81-80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
takie sa na prawie kazdym swiecie!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Żary
Świat: Askara
Skille: 55/55
Poziom mag.: 2
|
![]() A co z Askarą? Przecież ona też jest niezła ceny małe... Niech ktoś ją opisze xD
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]() Secura
Jest to najstarszy niemiecki świat non-pvp, jest przepełniony, masa noobów, jak na non-pvp jest tam MASA botterów! Ostatni świat jaki bym wybrał była by secura, dziś jest zniszczona gospodarka, 20osób z 200lvl+(albo i więcej). Expowiska: począwszy od rotów i cyklopów, d lair, poha ofa, kończąc na frostach, dl na poi, behe, demcach i demonie są przepełnione. Puste respy są jedynie przez 2 minuty po savie, który trwa do 30min ^^ Jak większość osób wie, można zauważyć co jakiś czas GMów(ostatnio deleta dostali: Dogixeh, Stronek i Alex De'Caro). Nie ma co liczyć o fri itanx na start, bo w każdym depo stoi conajmiej pięciu newbie/noobów/osób startujących na securze którzy proszą o itemy! Ceny: anhi items - 700k-1kk poi items - 60-100k softy - 350-500k 1 arena items - nic 2 arena items - 10k~15k 3 arena items - 150k~(czasem można kupić nawet poniżej 100) Jak widać, nie ma po co grać na securze ![]()