![]() |
#1941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
![]() |
![]() GZ awansów wszystkim
![]() GZ 100 Valoth!! :*:* ![]() mam takie pytanie czy miałby ktoś na max 2tygodnie pożyczyć 20k ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: Rybnik~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 113
Skille: 93
|
![]()
![]() ___________ ![]() ![]() Killed Ice Viki at Level 113 unjustified Killed Durres at Level 93 unjustified Killed Locky Shadowbolt at Level 102 unjustified Killed Bolock at Level 101 unjustified Killed Ferath at Level 76 unjustified Killed Erastotenes at Level 110 unjustified Killed Chaksorz at Level 58 unjustified |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() gigoro chodzi mi o to, ze wczesniej wszyscy wiedzieli chyba, ze sacramentos to clapek, wiec czemu jakiegos paymenta clapkowi nie dali? swoja droga chlopak niezle mnie wkuriwal za czasow lio, jeszcze mialem niepograc sobie na arcani, ale tylko dsmke dalem, szkoda mi jej ale jak sie kutass spina przez kabel to tak jest. btw. wczoraj chcial odemnie tp i mu nie dalem bo co sobie fiut mysli paymenty zdziera i ravie pojezdza chlopak ;]
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() ___________ ![]() ![]() Killed Ice Viki at Level 113 unjustified Killed Durres at Level 93 unjustified Killed Locky Shadowbolt at Level 102 unjustified Killed Bolock at Level 101 unjustified Killed Ferath at Level 76 unjustified Killed Erastotenes at Level 110 unjustified Killed Chaksorz at Level 58 unjustified |
![]() |
![]() |
![]() |
#1946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() nives biore za 100k, odezwe sie w grze
![]() |
#1947 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP
no to sie skontatkuj ze mna bo need hajs bo dzis padłem a need aol :xkick;/ w jedneej chwili z 620 osob stalo sie 350 online...wiec massem nie mozna tego nazwac ,, spadły 2 lv ale 1 fastem odrobiłem ;d ![]() lóót ;x ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Best solo
![]() Mały huncik... ![]() Pierwszy vamp ![]() Pierwszy Vampir solo ![]() ![]() Jedna z wikszych hitów (było kilka na 200+ ale nie zdążyłem ss zrobić) ![]() ![]() ![]() Adv sword ![]() ![]() ![]() Najazd elfów na Venore ![]() ![]() ![]() Krajobraz po bitwie... Niestety nie było bosa ![]() ![]() 41 lvl ![]() Trochę mi sie przyfarciło, jak na draga to niezły lot ![]() ![]() Milion expa. Ss z kumplami z rl ![]() ![]() To moje pierwsze ss na forum może następne będą lepsze ![]() Ostatnio edytowany przez Katraz - 12-04-2008 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Katraz mam prosbe jak juz wklejasz zdjecia to zeby co tam bylo np
adv sword,lvl,shield, loot best hit no albo jak dales ten najazd elfów a nie ze dajesz fote i i nic wniej niema bo bijesz se GSa Ostatnio edytowany przez Szefoo - 13-04-2008 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x Up
loot z halberdem? wów u are pro :< dawaj z advensow foty etc a nie ;c zeby nie było bez foty v 58 part II :< ![]() Btw. SELL BLUE GEM/BLUE POC's
![]() |
![]() |
![]() |
#1951 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apr 12 2008, 22:55:30 CEST Killed at Level 30 by Tofikusdzikus
and by Sharon Arhari SUper ^.- ![]() Spadl mi 1 skill tylko a jzu myslalem ze mi kamyki wystarcza ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;p to po co tak siedzisz
pan up co dal tyyyle sskow ostatnio cie widzialem heuehuehuehuhsuhs ![]() ![]() fajne
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() ___________ ![]() ![]() Killed Ice Viki at Level 113 unjustified Killed Durres at Level 93 unjustified Killed Locky Shadowbolt at Level 102 unjustified Killed Bolock at Level 101 unjustified Killed Ferath at Level 76 unjustified Killed Erastotenes at Level 110 unjustified Killed Chaksorz at Level 58 unjustified Ostatnio edytowany przez Zapewne - 13-04-2008 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz krewniaku natexa. ladnie ci idzie xd!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Użytkownik forum
|
![]() Wyprawa na pierwszego Dragon Lorda
![]() Waste 1bp potionow. Nie liczyliśmy na lota poszliśmy tylko tak dla sportu ![]() ![]() ![]() Tu nam ładny lot z draga poleciał ![]() A tu właśnie mieliśmy wracać do Veno... ![]() Dalej wiadomo co sie stało... -1lvl i -1 skile ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Katraz - 14-04-2008 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Dlatego własnie nie expie na dragach w venore chociaż bym chciał, bo to miejsce ma klimat swój....
Troche wspomnień z dobrych lat: ![]() I troche aktualności: ![]()
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
|
![]() Katraz niewiem czy widze dobrze ale czy tam przypadkiem twoj kumpel cie nie bloczyl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik forum
|
![]() Na tym samym polu stał jeszcze jeden gościu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: Sop
Imię: Yabol Drinker
Profesja: Elder Druid
Poziom: 101
Skille: 1109865
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() 3 rd on Arcania Rookgaard \o/
![]()
![]() |
#1960 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hail inter :F wiglasek wbil mi na djiiny -2 i mnie bije mówi pay Boh to chooy dalem ...zaraz wbija krecic to s*******am wychodze z tower a tam juz f bombka i ...
![]()
![]() |
![]() |