|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Już śniłem świadomie i uważam, że: | |||
Świadomy Sen daje lepszy efekt niż jakikolwiek narkotyk. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 44.68% |
Narkotyk jest lepszy od Świadomego Snu. |
27 | 11.49% |
Nie brałem, nie mam porównania (możesz nie zaznaczać nic). |
103 | 43.83% |
Głosujących: 235. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Aż muszę napisać raz jeszcze. Spróbujcie kimnąć w wannie. Umieram, nie wiem czemu mnie to tak śmieszy, ale cokolwiek zrobię, kopnę, zaczne biec albo zrobię gwałtowny ruch nogą, budze się bo woda zaczyna chlapać ;p fajnie pokazuje to jak ciało reaguje na nasz musk i to co się w nim dzieje.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Jak mam zrobić test rzeczywistości skoro jeszcze nie potrafię kontrolować snu ? Zacznę go kontrolować dopiero wtedy kiedy sobie uświadomię że śnie, a żeby to zrobić muszę wykonać jakąś czynność (test) a jak mam ją wykonać jeśli jeszcze nie wiem że śnie ^^? edit Dobra ok, niby to ma być nawyk ;> Zacząłem już trenować, mam nadzieję na szybkie efekty ^^ Dawno o tym czytałem jednak jakoś niechciało mi się do tego zabierać ale teraz jakos mam większy zapał xD
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 14-04-2008 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja dopiero próbuję zapamiętywać sny. Wczoraj zapamiętałem jeden, dziś dwa.
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okej, trzy sny zapamiętane z jednej nocy, postępy. ;ppp
A tak w ogóle, to ciekawi mnie, czy jak w LD powiem 'chcę wiedzieć xxx' to to rzeczywiście zadziała. Jeśli tak, to strzeżcie swoje plejt sety, gracze!!11
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Mhmm w sumie to troche słabo, niby 1 zapamietany ale to było między rannym przebudzeniem a przyśnięciem i to bardzo krotki więc musze się bardziej postarac następnym razem :>
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Misza, ja chciałem pocwaniakować we śnie, to kolesie wyciągneli kosy. Ja byłem twardy więc złapałem jedną i wygiąłem jak gumę. I na tym się skończyło, bo jak poczułem jak dziesięć innych ostrzy dziurawi mi bok, to jakoś zwątpiłem, że to sen i obudziłem się zlany potem ;p co dziwne jeszcze przez 30 sekund cholernie bolało. A jak mówię, że chcę to i to... wcale nie działa. Muszę to sobie wizualizować, wyobrażać a dopieo wtedy się dzieje.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Hmm... zastanawia mnie kwestia na ile kazdy ze snow jest swiadomy. Bo wydaje mi sie ze nigdy nie pojawia sie po prostu jakas scena na ktora nie ma sie obsolutnie zadnego wplywu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A że umysł jest przy okazji potęgą, to jestem ciekaw, może to rzeczywiście jest możliwe. Zainteresowała mnie bardzo historia z tym kawałkiem na gitarze, którego ktoś się we śnie nauczył, już sam nie wiem kto. To wszystko robi, że zaczynam wierzyć w prorocze sny. ;p Szczególnie, że jak ja mam czasami deżawi, to często później sobie przypominam, że dokładnie taką scenę w śnie widziałem. Łączenie się z wszechświatem, losem, Stwórcą (pojęcie ogólne ;p), Internetem w końcu, za pomocą mózgu? Sweet.
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi ten świadomy sen przypomina trochę matriksa
![]() ![]() 2. Dziwne są te prorocze sny, że potem w rlu widzimy to samo. Może zna ktoś jakieś wyjaśnienia. Ostatnio dostałem olśnienia, że o tym śniłem około 1,5 miesiąca wcześniej! Nie za długo? Jak dla mnie są tylko dwa wytłumaczenia. Albo dostajemy takie darki od Boga, albo nasz mózg jest tak zarypisty, że umie sobie wszystko przeliczyć i dokładnie będzie wiedział co się stanie w grudniu 2012 roku ![]() Macie może jakieś inne tezy na ten temat?
Nowe, niespotykane i wyjątkowe you can dance 4! Tańczmy albo nie, ale czytajmy tę stronę ; ) Ostatnio edytowany przez Cacuss - 15-04-2008 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Fajne to! Zaczynam ćwiczyć... Ale mam jedno pytanie do tych, co już doświadczyli LD. Otóż, skoro w śnie niezwykłe rzeczy wydają się zwyczajne, to czemu po zatkaniu nosa (przykładowo) i oddychaniu bez problemu, wydaje się nam to dziwne?
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
No jeszcze nie wiesz, ze snisz ![]()
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Wjal
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 15-04-2008 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Słitaśny Krulik
|
![]() o.O pierwszy LD mialem
Zasnalem i jestem w lazience mam wielkie lustro z nawyku zrobilem test rzeczywistosci przeszedl palec no wiec spie tutaj zeby miec komputer trzeba powiedziec "chce miec komputer przed soba"(przynajmniej u mnie tak jest) pojawil sie komputer nastepnie "chce miec tibie" patrze tibia sie wlaczyla wpisalem jakies wymyslone passy postac 1 lvl ide na maina przez oracle wyszedlem patrze MDW z red skullem podeszlem zabilem na hita i wypadl najwiekszy rare set (golden helmet,blessed,MPA,DSL,Golden bootsy etc.) @down nie jestem trollem ![]() Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 15-04-2008 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja po prostu czasem chce wierzyc we wrodzona inteligencję ludzi...
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Nie wiem czemu,ale od trzech dni próbuje chociaż nauczyć się zapamiętywać sny jednak jakos mi to strasznie nie wychodzi nie mogę tego zapamiętać,a świadomy sen raz miałem tylko ale to całkiem przypadkiem przez około minutę,ale to nie było nic miłego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cierpliwosci i wytrwałości. Na pewno wyjdzie.