|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() @up
Czytaj poprzednie posty to sie dowiesz czemu -.- Mam nadzieje, że system będzie poprawnie działał i wprowadzą go w Polsce to se troche zaoszczędze. ![]() Ostatnio edytowany przez Vyohman - 15-04-2008 o 13:39. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Godów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elius Laazard
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 28
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi to jako obojętne, lecz Cipy miały powód by kraje z większą ilością graczy dostali pacca niz Polacy czy Brazylijczycy. Jak juz mowilem mi to obojetne jest bo pacca bede mial dopiero za pare miechow...
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=151681 Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Gdzieś
Imię: Zakarumita
Profesja: Royal Paladin
Świat: Luminera
Poziom: ...
Skille: Xx/Xx
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() ja juz sie nie mogem doczekac... sni mi sie juz ten premium time na miesiac... mmmm bedzie cool -> kto mi moze powiedziec ile bedzie kosztowal ten PACC na miesiac ?? bo chyba kolo 30 zl mysle
a po kigo grzyba do jakiejs Duni czy Franzi jak tam gra tylko 1/100 ludzi ![]() ![]() [*] Szkoda mi firmy Drom... stracą bisnes... ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() garstka która płaci cały czas czy polaczki którzy pląCZą raz na 3 lata?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() mam pytanie a jesli ten system bedzie w polsce to za niego bede placil kareta kredytowa czy platnicza czy ta i ta??
prosze o odpowiedz i z gory dzieki ![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Maszrums
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie rozumiem tego! Przeciez w tibie nie graja jakys dunczycy czy holendrzy... Sami BR i PL i czasami SWE! Wienc po co udostepniac premium time w tych krajach ktore nie benda mialy z tego porzytku!!!!! Czy ten cipsoft wogole mysli?
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() No wlaśnie o to chodzi że Cipsoft wie że w Polsce jest najwięcej graczy i wiedzą że udostępnienie nowego systemu może pociągnąć za sobą ogromną liczbę zamówień w porównaniu z innymi krajami, wiec wszystko musi być dopięte na ostatni guzik.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Poziom niektórych użytkowników bliski jest zeru... absolutnemu. Dwudziestokrotnie zadawane pytania, piętnastokrotne odpowiadanie na nie. Pewnie jeszcze ze trzy osoby się zapytają, dlaczego nie wprowadzono nowego systemu w Polsce. Ciekawe, czy w Brazylii też taki spam.
|
![]() |