|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#4641 |
Guest
|
![]() WykasowaĆ-------------------------------------------
------------------------------------------------------- Buta Humak---------------------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 15-04-2008 o 20:40. |
![]() |
|
![]() |
#4642 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Osar łał ale jesteś mastah o kurwa! Pokolorowałeś i dodałeś jakąś gównianą różdżkę brawa dla delvinga!
@Down to była ironia...ssiesz...uważasz się za zaawansowanego a jesteś gó***m a nie zaawansowanym.Nawet się nie postarałeś.Pokolorować każdy idiota umie... Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 15-04-2008 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4643 |
Guest
|
![]() @up:
PISZE SIE WOW!!!!!! FAjne nie ![]() ![]() JESTEŚ DUPOLIZEM KURNA JA WIEDIZAŁEM ŻE TO IRONIA PED*NCIE!!!! Znalzłem cos w moich archiwach: ![]() Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 15-04-2008 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#4644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Po pierwsze: Ten troll to z jakiej tibii, bo nie pamiętam? Po drugie: To jest gif... @topic Zróbcie byle co, że by offtopa nie robić. Albo zróbcie mi gołą kolesiówe bez niczego.
![]() |
#4645 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Osar
Ty ch**u. Już nawet Hubkka lepiej myśli od Ciebie i chociaż umie pisać. Ale w sumie obaj jesteście siebie warci. Wiedziałem, że jesteście rodziną! WIEDZIAŁEM!!11
![]() |
#4646 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up To nie tak!Jego adoptowali do mojej rodziny ;< i złapałem od niego nawyki ;/
@Down wy*******aj idioto @Downx2 bo jesteś nup @Downx3 Kto jest żałośniejszy ty czy twój stary? Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 15-04-2008 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Karpacz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tader Heia
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() POWRACAM ale tylko na chwilke Koper .... Nie zgodze sie.... Nie ma ludzi gluprzych od "Hubkaa" no chyba ze "Hagi-magi"- Wyciskacz krost "Babajagi" a pozatym mam nowy tekst dla nich... i dla was ludziska..... Twoj stary miesza garbem bigos
![]() @zeby nie spamic poprosze bardzo o Snickers mana najlepiej Citizena z snickersem w lapie i z szata summonera a na tej szacie taki duzy baton "Snickers Cruncher"
Hagi-Magi NooB ![]() Hubkaa NooB ![]() ^.^ PoZdRo ^.^ WSPIERAM AKCJE ! http://zanimnapiszesz.ovh.org/ Yankees Rulz ! http://www.thebestbaseballtickets.co...%20Yankees.gif RooK RoX But Main Two ! Ostatnio edytowany przez TADEREK - 15-04-2008 o 21:40. Powód: Niepelna Wypowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() @taderek
SPADAJ Z TEGO FORUM hubbka czytaj to Ukryty tekst:
@down Wiesz co kiedys Hubbka mi powiedzial NIeproboj byc fajny jezeli nie jestes i sie posluchalem a ty niepisz do mnie textow takich jak NIe offtopuj bo wiem co robie a tobie na twoje 5 urodziny dostaniesz zestaw smoczkow do cyckania -.- Przyznam sie mam 11 lat i co bedziecie sie zemnie smiac a mam was gdzies
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 15-04-2008 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4649 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up Nie Offtop'uj dziecko i teraz powracam na serio zeby zrobic dzieciakowi na zlosc
![]() Jakby ktos mial... przyjme tez wyglad wszystkich poduszek dz =] POWRACAM ! ![]() @Up spóźniłeś sie 25 Maja 2008r. kończę 14 lat a do tego "Przyznam sie mam 11 lat i co bedziecie sie zemnie smiac a mam was gdzies" użyje tekstów na waszym poziomie "BUAHAHAahahhasyahahshashah" smażony schabie... "Jak zobaczyłem co napisałeś przerotflnołem sie po z(Z)iemi 5 metrów" I Styknie ![]()
Hagi-Magi NooB ![]() Hubkaa NooB ![]() ^.^ PoZdRo ^.^ WSPIERAM AKCJE ! http://zanimnapiszesz.ovh.org/ Yankees Rulz ! http://www.thebestbaseballtickets.co...%20Yankees.gif RooK RoX But Main Two ! Ostatnio edytowany przez TADEREK - 15-04-2008 o 22:22. Powód: Bo sie Wku&#*lem =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4650 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie podskakuj bo sam offtopujesz. A jak podskoczysz to spuszczę na Ciebie Thora z Piekła. @down Młotkiem to Ty powinieneś dostać po łbie, Ty nie jarząca pało. @edit To żeś powrócił. Teraz dostaniesz BAN'a ^^
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 15-04-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4651 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up Thor jest bogiem niebios młotku a co do młotków to dzierży on młot w dłoni który jest jego głównym "źródłem" mocy....
![]() @up edit idź sie schować do garba starego i mieszaj z nim bigos a dla ciebie wierszyk mam mały... siekiera motyka harry potter twoja stara śpi pod płotem a pałę ja mam a ty nie masz łyso i rów w który cię rodzina pcha
Hagi-Magi NooB ![]() Hubkaa NooB ![]() ^.^ PoZdRo ^.^ WSPIERAM AKCJE ! http://zanimnapiszesz.ovh.org/ Yankees Rulz ! http://www.thebestbaseballtickets.co...%20Yankees.gif RooK RoX But Main Two ! Ostatnio edytowany przez TADEREK - 15-04-2008 o 22:49. Powód: Bo nie moge z tych smazonych schabow |
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Taderek, nie popisuj się...
@Top: Avios, jak tam mój żywiołak? ;d
![]() |
#4654 |
Guest
|
![]() CO ZA OFFTOP
![]() To prawda, że jestem nowy, i sie do tego przyznaję, ale umiem już robić światło ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 16-04-2008 o 06:59. |
![]() |
![]() |
#4656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Wiem, że trochę późno, ale chyba ktoś prosił o dużego i brzydkiego trolla:
![]() P.s. Poproszę o ładnie wykonane dzieci w białych outach: -chłopczyk, w krótkich rękawkach i spodniach długich i krótkich(dwa outy) -dziewczynka, krótkie rękawki, spódniczka p.s. Żeby nie było wątpliwości: Nie robię fake'a o pedofilach! I jeszcze coś: Zna ktoś inny sposób robienia światła(inny niż poradnikowy)? Mój gimp jest jakiś lewy i nie ma opcji ctrl+k(jakoś tak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4657 |
Guest
|
![]() Wydaje się, iż to ja prosiłem o ów trolla:-) Fajny, nawet bardzo... Masz talent:-)
Dałoby się zmienić by nie było Irokeza na tym po prawej, a zamiast niego taki hełm jakby płytowy? I też żeby ubranka były szare a nie kolorowe ![]() Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 16-04-2008 o 15:05. |
![]() |
![]() |
#4659 |
Guest
|
![]() @up.
TO GO ZAMIEŚC I ZOBACZYMY;p Taki mądry to pokaż jakieś swoje dzieło;P Ja nie mówię, że robię ładne, ale bronię innych. |
![]() |