![]() |
#3301 |
Zbanowany
|
![]() shejq 22:10:39
dzisiaj mamy bekowy dzien shejq 22:10:45 nie ma opcji z openem shejq 22:10:51 szkoda psuc humor Myslalem shejq, ze mozna sie z toba dogadac co do tych spraw, uwazalem Cie za w miare powaznego czlowieka ( i nie mowcie mi ze nie powinienem ufac wrogowi poniewaz wczesnije jakos sie dogadywalismy) a teraz jestes kims pokroju zikksa czokapika i inny yntelygentow. Btw wiara w siebie to chyba podstawa nie xd |
![]() |
|
![]() |
#3302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() up
A sory co jest niejasnego w odpowiedzi Macieja napisal ze nie bedzie openki po swojemu gdyby napisal to po hiszpansku bys stwierdzil ze jest idiota bo nie mozna z nim sie dogadac? Mekkron i dobrze Ci tak palancie przeciez Ty jestes taki glupi ze powinienes zrobic 8lvl i pod dp carlin stac dobijajac rookujacych sie ludzi z wanda/roda i oczywiscie walczyc o cialo. Sponorem generalnym guildi NPNP jest..... Mekkron gratuluje. Dla mnie powinienes dostac jeszcze jakas nagrode np palant roku 2007 czy cos w tym stylu. Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 16-04-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
#3303 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Mekkron
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 146
Skille: 98/66
Poziom mag.: 22
|
![]() Kurwa Z tenshim znalem sie juz od hohoho o ufalem mu jak ty niemasz kumpli twoja sprawa...
Wieec Mnie Nie Denerwoj-.- |
![]() |
![]() |
#3304 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3305 |
Użytkownik forum
|
![]() Poprostu zrobilem bład za którego zapłacilem ale wiem juz kto jaki jest bo huj z itemkami licza sie ludzie
![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha no to przepraszam Eter~~
Mekkron Ogolem kazdy tu ma Cie w dupie nie jestem w guildi NPNP ale mysle ze Tobie sie to nalezalo poprostu jestes glupi a w tibi jest zbyt duzo takich lamerow mysle ze powinienes wziasc sie za hinczyka na kurnik.pl przykladowo lub kalambury to nie jest zbyt trudne a mozesz sie rozwinac. |
![]() |
![]() |
#3307 |
Użytkownik forum
|
![]() Na Morganie Gram Praktycznie od Poczatku ty sie jedynie mozesz pochwalic ze umiesz "brzydko" mówic na Forum Lamero I nie PIerdol O czyms Co wogule Niemasz zielonego Pojecia...
|
![]() |
![]() |
#3308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez gram prawie od poczatku, Metrozza nigdy nie lubilem Ciebie rowniez, a nie wiem czy wiesz ,ale duzymi literami pisze sie tylko na poczatku zdania no chyba ,ze imiona itp a tak btw wogóle nie wogule elo
I wogólol co ma wspolnego to ,ze grasz tu od poczatku do tego, iz Cie okradli i jestes kretynem? |
![]() |
![]() |
#3309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Cytuj:
@Getur Twoja głupota przekroczyła wszelkie granice, żeby na 1 akcji pomagać RC a potem zapraszać NPNP do domku, w którym masz te 3.5kk. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
|
![]() llooooooool jak ty jestes metrozz to powiem ci tylko : DOBRZE CI TAK !!!!!!
nigdy nie lubiłem metrozza dupoliza ;p |
![]() |
![]() |
#3311 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Getur~
JEZELI Tenshi~ celowo podpierdolil te itemki to zrobil bardzo dobry uczynek dla Morgany. Moze choc na chwile odpoczniesz od huncenia low leveli i zajrzysz w jakies ksiazki ![]() ![]() ![]() ![]()
#3312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() @Rockk-Star
Gówno mnie obchodzi twoje zdanie, ponieważ sam już nie wiesz co pisać, potwierdzi to większość zgromadzonych na forum. Po 1. Mam rację, że gówno wiesz o wojnie i się nie wypeiraj. Po 2. Jeżeli się mylę, udowodnji ujawniając nick. Wiesz mamy już sporo takich "pro" jak Ty, którzy tak naprawde gówno więdzą, a mają najwięcej do powiedzenia. @Getur Zawsze jakoś kombinowałeś, więc teraz pewnie se to jakoś odrobisz choćby na tych 50lvlach, którym nie dajesz spokoju...
Limit sygnatury został przekroczony Ostatnio edytowany przez Pensive - 16-04-2008 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#3313 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Getur
Takie pytanie z mojej strony... Doszły mnie słuchy, że ty to Loczek? Prawda? xD PS: Wy jeszcze nie wiecie, że w Tibii nie ufa się bezgranicznie ? :> Jest pewna forma zaufania, ale... każdy doświadczony wie ocb ![]()
#3315 |
Użytkownik forum
|
![]() O widze ze nowe bajki o mnie.
A Mateusz(Metrozza) pozrdowie go od was. Kevon wiesz za co miales hunted potem plakales do mnie zebym uspokoil Alen ze cie bije itp spamowales a teraz wielki kozak co do was all mam wyjebane. ![]() |
![]() |
![]() |
#3316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czlowieku do twoich wiadomosci - w czasie huncenia mnie od lvla 40 do 60 nie dotknales mnie ani razu ![]() Chyba nie musze Ci przypominac jak to za kazdym moim wlogowaniem do gry podlaczales sie ze z tekstem " Masz rooka, z dp nie wychodz "? Wlasciwie to nie wiem za co " mialem hunted " XDDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
~ Everybody wanna run, ~ Everybody wanna hide from the gun. Ostatnio edytowany przez Kevon - 17-04-2008 o 01:53. |
|
![]() |
![]() |
#3317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
|
![]() w wojnie coraz częstsze ofiary hackingu niestety kolejna z naszej strony ;/ Bolek Hudy 9 lvl
![]() [*] |
![]() |
![]() |
#3318 |
Użytkownik forum
|
![]() Aff Kevon przeciez zaplaciles mi bodajże 30k za to czy mozesz sobie po expic i wbiles wkońcu ten 60 lvl.
Co ty jeszcze chcesz zebym ci sie podpoisal na klacie ![]() Jestes Smieszny kevon ![]() Litosc to zbrodnia. Ostatnio edytowany przez M'Brothers - 17-04-2008 o 02:56. |
![]() |
![]() |
#3319 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Mowisz udowodnij nick ![]() ![]() Gz akcji
![]() |
#3320 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drodzy koledzy 22.00 to nie znaczy ze chodzilo mi o dzien dzisiejszy(wczorajszy), a to ze mielismy dobry humor i beke np. z Forlonda lub tez naszego pk noobami to po co sobie psuc humor i patrzec na was(czyli RC).
Bolka szkoda :/