![]() |
#1421 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy jaki ally się trafi są nooby i pRo. Nawet w t6 potrafi paść od kolesia co ma gren itemki
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() horda ma lepszy klimat rpgowy, alliance jest bardziej kolorowy i atrakcyjny dla dzieci, z biegajacymi female gnomami i innymi elfami.
#1424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() a starsze osoby w wieku 30+ lubia grozne potwory, w czerwono-czarnych kolorach na pustynych stepowych krainach !!!1
![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
|
![]() For the Alliance.
A tak serio, to lepiej juz wiecej o tym nie gadajny, bo zaraz sie zaczna wojny horde vs. alliance
![]() |
#1426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() eee ja tam u niego nie widze zadnego addonu
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() To nie addon. To cos wbudowane jest juz w wowa w interface szukaj - left i right barów
![]() Pozdro
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
|
![]() [jest brutalnym orkiem] <siega_po_wielki_chaos_dragon_topor> chcesz o tym porozmawiac?
#1430 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twierdzenie aly:
10hordy v 2 aly Twierdzenie Hordy: kur** znowu milion aly na jednego ![]() Hordziaki ładniej wyglądają ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() 40 lvl wbity :d Screena niema, bo photobucket ktos zepsuł
![]() Pozdro! ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Zagraj ktos na Naxxramas horda. Albo przyjdzie ktos o 20 lvl większy(bo jak ma 10 llv wiecej to ja go jeszcze jakotako pokonuje) albo przyjda w 5 ale tez koniecznie z conajmniej 5lvl przewaga inaczej conajmniej polowa ginie. Poprostu na naxx ally ssie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#1435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() ally prowadzi w kazdym lepszym brakecie na arenach :>
a pozatym czego kazdy hordziak chodzi z 70 na plecach w strageloten vale ? xDD te 70tki nie maja co robic i chronia newbie w SV ? w sv zawsze pelno tu 70 lvl hordziakow ktorzy nie umieja grac na arenach i wpadaja zabijac 30 lvle~ ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#1436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Każda strona ma dobrych graczy... i tych trochę słabych. Poprzez "słabych" mam na myśli skończone pizdy, które nic nie wiedzą o tej grze
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Czemu w ally jest więcej noobów? To proste - przez rasy. Takie dzieci zwykle wolą takie gejowskie rasy jak ludzie, gnomy etc. Po stronie hordy grają pr0sy, którzy grali już w inne MMORPGi i wiedzą, że zuo > dobro :P
Jednak wielu po stronie hordy nie docenia takich ras jak dwarfy czy draenei - to dla nich gram po stronie ally <3 Dla mnie nie ma za dużej różnicy, czy jestem po stronie hordy, czy ally... Tu i tu są pr0 i n00by, tych drugich jest więcej u ally z w/w powodów - mi to jednak nie przeszkadza. |
![]() |
![]() |
#1438 |
Użytkownik Forum
|
![]() WoW to całkiem fajna gra, ale dla takiego "tibijczyka" jak ja znudziła się już po 3-4 dniach. Wbiłem w dwa dni 12 lvl. Nudno trochę samemu grać w WoWa ale jak już się znajdzie jakichś ludzi do pomocy na questy to robi się całkiem ciekawie. I tak tibia lepsza ;d
@zapomniałem wspomnieć, że questy są bardzo rozbudowane i ciekawe. Transport też jest super a zwłaszcza loty gryfem itp. ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bicie cukierków >> od bicia pixeli ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Chciałbym zagrać sobie na WoWcape, przynajmniej dopuki nie dopadnę pre-paida. Pierwszy raz będę mieć styczność z privami, więc mógłby mi ktoś wyjaśnić pokrótce co? jak? gdzie? Z góry dzięki.
|
![]() |