--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Witam! Zwracam sie z prośbą do Kippera, lub kogos kto mógłby pokazać co sie kryje za tą nazwa...
![]() Mógłby któs nakrecić film i ujawnić Knight Watch Tower??? ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() C.h.o.l.e.r.n.y D.E.B.I.L ...
Sorry za wyrazy, ale KWT to legenda i myślałem, że po updacie w końcu ktoś się tam dostał... Niestety to kolejny przypał... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Venore
![]() |
![]() poznaj moc guzika "Szukaj" lub złóz zamówienie w temacie "zamówienia na film" cos takiego
Temat do zamkniecia |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Może milej... c.w.e.l.e... widać, że każdemu brakuje kulturki
![]() Ale niestety jak na każdej stronie znajdzie sie takich od groma... A propo Olorion... jeśli wygladasz podobnie jak na tym zdjęciu, to pewnie ktoś cie musiał oklepać albo miales brzydki wypadek ![]() Widać, że lubisz wyśmiewać innych i dziwie sie, że moderatorzy tego forum na to niereagują... ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Panowie... trochę więcej kultury i nerwów... Proszę...
I czytania regulaminu, przyklejonych tematów itp (niektórzy -.- ) Pozdrawiam Raynold |
![]() |