![]() |
#3382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
|
![]() @UP
Nie mam zalu ty gownojadzie tylko dziwi mnie, ze takie dwie super fajne,pomocne gildie zabijaja ludzi ktorzy maja hacka ![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obaj mają sporo na koncie (nie wiem którzy ownerzy) więc random PK mnie specjalnie nie zdziwił, a jakoś na czole nie mieli wypisane "hacked".
Dopiero potem Xiss zaczął jechać w dół. |
![]() |
![]() |
#3385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
co do tych gildii to jak ktorys z nas mialby hacka to zrobilibyscie to samo |
|
![]() |
![]() |
#3386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
|
![]() HEHEHEHE fajny jestes pojechales mi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#3387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() lol Imperek powiedz jak to sie stało ze ty go zabiles? opowiedz nam plxxxxx
|
![]() |
![]() |
#3390 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale jeśli się śmiejesz z mojego PVP to podejrzewam że gucio wiesz i taki flame zakrawa o lekką dysmózgię, ale może po prostu napisałeś coś dwuznacznego i nie wiadomo ocb.... Nie mówie że jestem jakiś pro-PVP (bo nie jestem), ale z dużym prawdopodobieństwem stwierdzam, że ty za dużo o tym nie wiesz. Szczególnie że w 90% sytuacji atakując przeganiam do dp, lub z respa, a nie staram się zabić. sorki za osobistą tyradę (ciekawe czy znowu dostane warna za spam), ale mnie wpienia takie coś. |
|
![]() |
![]() |
#3391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!
Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poniektórych użytkowników tego forum. Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, iż wielu z was pisze swe posty pod wpływem niejakich afektów, tudzież innych silnych przejawów emocji. Dane wypowiedzi są niezmiernie trudne do zinterpretowania więc proszę innych użytkowników forum, aby starali się pisać w stanie błogiego spokoju i odprężenia. Tyle w ramach wstępu. W niniejszej części przedstawię główny cel pisania mojego postu. A więc będąc realistą, w wojnie, która się toczy na morgańskich ziemiach już blisko 5 miesięcy trudno jest wykazać wyraźnego zwycięzce. Obie strony prześcigają się w tworzeniu zmyślnych taktyk i pomysłowych pułapek. Niestety, oglądając co poniektóre filmy z walk, wraz z moim kompanem Urizą doszliśmy do wniosku, że brakuje w waszych akcjach polotu i kunsztu, tej lekkości nieodzownej przy uregulowanej i poukładanej walce, tej którą można zaobserwować w naszych poczynaniach. I w tym momencie uważam za stosowne przedstawienie naszego "statementu". Ogłaszam, iż Uriza wraz z przyjaciółmi oficjalnie dołączają do wojny !!! Postanowiliśmy się opowiedzieć po stronie byłego Rise, ponieważ jest to głównie polska gildia, a poza tym ich program, który chcą zaoferować dla morgany jest bardziej interesujący, aniżeli program Roxando. W zamian za nasze skromne, ale i jakże pomocne umiejętności player vs player (nie wspominając o skillu player vs monster) oczekujemy tylko zaufania, darmowych pacców zafundowanych przez NPNP, oraz przyjacielskiej atmosfery. Uważamy, że nie są to zbyt wygórowane wymagania w zamian za naszą nieocenioną pomoc. Na końcu uważam za stosowne wytłumaczenie jeszcze jednej kwestii. Pewnie wielu z was od początku czytania mojego posta, zastanawiało się dlaczego założyłem nowe konto. Otóż stwierdziłem, iż ze starym kontem niechaj zostaną wszystkie niepowodzenia, które poniosło NPNP. Niech to nowo kontem będzie symbolem. Symbolem przełomu. Symbolem odrodzenia. Symbolem Młodej Morgany. A więc ? KU LEPSZEJ MORGANIE !!! Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
![]() |
![]() |
#3393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Bo pierdolne o glebe xD
Ale ladnie napisales nie powiem ![]() Kurde mialam edytnac ale mi sie cos misslo :> Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 18-04-2008 o 23:21. |
![]() |
![]() |
#3394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|
![]() 2 UP
MUAHAHAHAHAHAHAH NIE MOGE CHYBA DIZS NIE ZASNE ![]() ![]() ![]() stary niezly jestes xD ale wasza pomoc na nic sie nei zda ;o no i te wymagania^^ |
![]() |
![]() |
#3395 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ale tekst się nie zmarnuje. Jakieś wypracowanie na polski, albo list motywacyjny do pracy.... troche podrasować i bedzie git.
|
![]() |
![]() |
#3396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Edinburgh
|
![]() Dobra, to mnie rozjebało
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() Śmiech na sali.
#3398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po samym avatarze widac, ze gosciu na poziomie xDD
Ladnie to sklejiles ![]()
#3399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Ja Ci pacca kupie, będziesz moim pro ; F?
#3400 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avatarek to chyba NPNPowska rodzynka od salt parkinsona
Ostatnio edytowany przez Imperek - 19-04-2008 o 03:16. |
![]() |