![]() |
#9621 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
ale on nie wydaje rl kaski na pixelki :<<< Nie ty, ta ciota co chary kupuje :<<< Qpił za rl :<< A to, że Vhal gra czyimś charem, którego DOSTAŁ to chyba nie grzech?:< Hail dzieci neo&cioty&rozpieszczone bahory _/// Ostatnio edytowany przez exeros - 17-04-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() nie znam zadnego z was, ale jak mozesz komus jechac za bledy, skoro sam je robisz? nie pisze sie pierwsze primo (maslo maslane), a 'drugie primo' mnie rozwala...
![]() |
#9623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Zbyt ;p
![]() Nie klucta sie bo bende plakusial :< (Zeby nie bylo ze na mnie zaraz najedziecie: powyższe zdanie napisałem z błędami specjalnie ![]() Darth~
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#9624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tehaes
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @up: moje p legi
![]() gratz!!! @fatale a ja nadal czekam na tego deda mojego i usycham z tesknoty za wami ![]()
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9625 | |||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeden cytat wg mnie ładnie podsumowywuje wszystko: Cytuj:
Po prostu nie mogłem się powstrzymać żeby tego posta nie napisać. Pozdro Pablo, GL maturki :9
![]() |
![]() |
![]() |
#9626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Frog paladyn
Poziom: 50+
Skille: 8*/6*
Poziom mag.: 14
|
![]() Gz all xD
Kilka fotek: 1.(primo) lvle: ![]() ![]() 2.(secundo) skill: ![]() 3.(quatro?) Quest: ![]() ![]() 4.(quadrato? xD)(hihi) i'm little hero. ![]() ![]() ################################################## ########## Wolvmen graj!! by Les~
![]() |
#9628 | |
Zbanowany
|
![]() kojot
Tylko że to MY tu trapujemy , a ty jesteś tylko zwykłą ciotą, na która mamy wyjebane. A flame wara nie zaczeliśmy my, tylko brat tej szmaty co padła. Zresztą, sram na to forum pełne 10 latków z eloelo pvp f1,f2 i kozaków z non-pvp którzy się burzą gdy kogoś ubijemy. A gdy ktoś kupuje chary, wydając na to RL kaske to jest dla mnie zwykłą ciotą co nie potrafi wyexpic/wybocic chara i żyje jakąś kwadratową gierką. Cytuj:
Elo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Chaotic
To Wy znów zaczęliście tym że pisaliście do mnie ofensywnie, kiedy usiłowałem dostać bana( co mi sie udało xD). @Kojot Nie wiem o co Ci chodzi, nie pasuje nie graj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mazo Omenka
Gildia: Panteon
Poziom: 113
Skille: 94/92
|
![]() Lol? chuja o mnie wiesz wiec sie nie wypowiadaj ... kupilem ... za gp i w przeciwienstwie do ciebie jedyna rl kase na pixelki wydaje na pacc
no ale moze ty wiesz lepiej |
![]() |
![]() |
![]() |
#9631 |
Użytkownik Forum
|
![]() 107:
![]()
![]() |
#9633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Ełk
Imię: Trynio Knight
Gildia: Setzers
Poziom: 123
Skille: 88/84
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9634 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ja współczuje Twojej mamie czy ojcu co za*******a w pracy, zeby dziecko miało zabawe przed kompem na tych 'pixelkach' ![]() Dla mnie jesteście ciotami np. bo nie potraficie sami zarobic/wybotować kasy tibijskiej i itanzów tylko żerujecie na innych.. a ja dla was jestem ciotą bo siedze po 10h... ba, nawet 10h30minut siedziałem ostatnio. W sumie wy też nie lepsi jesteście ale chuj to kogo obchodzi ? Można to ciągnąc w nieskończoność więc mordy zamknijcie wszyscy i tyle. Elo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9635 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Nie zarabiamy na trapowaniu xF Ale też jestem za tym, by skończyć ten temat. Cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#9636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Frog paladyn
Poziom: 50+
Skille: 8*/6*
Poziom mag.: 14
|
![]() GZ all up!
Kilka ss'ów z questa: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]()
![]() |
#9637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak napisałem wcześniej mam wyjebane na to, co tu piszecie ale chce coś sprostować:
Cytuj:
@Drakkar Napisałem coś na temat kłótni? Napisałem małe sprostowanie co do trapowania. Za dużo czasu z Lockiem spędzasz, zaczynasz pierdolić jak On i do tego masz pierdolone adhd : < Jak chcesz ss to masz~ ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 19-04-2008 o 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Imię: Exhediq
Profesja: Knight
Gildia: Diabelki astery
Poziom: 106
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() gz frogus
![]() shielding: ![]() axe: ![]() level: ![]() i kolejny level: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() ''Jak napisałem wcześniej mam wyjebane na to, co tu piszecie ale chce coś sprostować''
No to po chuj tu zagladasz skoro masz tak wielce wyjebane, sam sobie zaprzeczasz, wez w koncu zamknij ryj i wstaw jakies ssy jak masz a jak nie to s*******aj gdzie indziej paplac bez sensu ;s.
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |