![]() |
#1561 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() sell 78 ek i 60 ms candia
33 ed iridia 30 ed refugia 7 rp saphira all na 1 acc ;;;; msg prv ;; |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Omnadren
Wiesz tu chodzi o te moje hunty... watpie, zeby ktos cchial kupic takiego chara, ale w sumie z tego eq co mam splaci sie spokojnie zapewne... sam avenger styknie na all mysle ;] Tylko, ze ja napewno nie zaplace tym retardom, bo to ze teraz pkuje to ich sprawka... oni random peczyli i huncili za nic wiec maja teraz p; |
![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arth@
ale na allegro nie beda wiedzieli ze masz hunta ; D a jak bsy sie postaral to napewno by ta postac poszla i to za nawet dosc ladne pieniadze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() Wiec bez was to koniec Saphira Thread'u...
Ja mam ban'ka ale i tak po tygodniu nie wracam... cya wszystkim, powodzenia w rl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Zbanowany
|
![]() Nie Klikaj W Foto Up Keylogger ;;;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() kto chce kupic moje konto?? bez huntów, nigdy nie mailo rsa, ma wielu kolegów którzy zawsze pomoga, postac jest znana, lubiana i szanowana na calej saphirze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech po osatniej akcji (7-0 dla nich =D) troszke sie podłamalismy aczkolwiek to nie koniec, jeszcze tu wrócimy!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Guest
|
![]() XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
marek: (Sobota 19.04.2008 12:17) 12:20 Dare Demon [9]: hunbt by Night Soul 105 royal palladin its my kolegue from my klass |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock
Stan: Początkujący
Imię: Sniper'Blood bro
Gildia: Perfect Insanity
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#1571 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej hunted to masz od Asara i od nas bo zes wrzucal ostatnio bez powodu w depo nam... i nie jestes szanowany w calej Saph, bo po pierwsze nie zna ciebie nawet 1/10 Saphiry a poza tym ja ciebie nie lubie i nie szanuje. Sorry, ze sie dojebalem, ale wkurzyles mnie swoim idiotycznym zachowaniem krzyczac w depo "ab'team smierdzi"itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() 1st nie ja prosilem siebie zeby pytac innych jak sie z toba chodzi na deeper fibul'ke... 2nd nie mialem zadnych run, bo naiwnie ci zaufalem 3rd nie ja udawalem ze wyszysko jest kk etc etc... 4rd to jest noobchar, nie mam o co "plakac" - po prostu nie miales wiekszego powodu a troche lost'a bylo... "sooner or later" i tak dostaniesz wpier***, dupolizie yay, wyslij i pokaz jaka jestes kur** -.-, zwal "se" jezeli tak cie to podnieca pier**** nie chce mi sie wiecej pisac, szkoda slow BTW ok. 80 ludzi przeszlo z innych servow na saphirke... moze cos znich bedzie ;P narazie to cishaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miedzy czasie pogrywam troszke na Iridi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uncle Scrooge
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Old Order of Banor
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() keylogger zapewne nie wchodzic!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Rafix17 - 22-04-2008 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock
Stan: Początkujący
Imię: Sniper'Blood bro
Gildia: Perfect Insanity
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
1st - nie rozumiem o co ci chodzi ;] może EXPLAIN panie z kanady ;] 2nd - Backpack destroy fieldow to nie runy? dla mnie sa to runy ;] o ile dobrze pamiętam leżały w którymś bp z potionami ;] 3rd - ja nie udawałem ze wszystko było ok bo było od początku chciałem cię zajebać i wyszło mi to świetnie wiec nie miałem co udawać ;] 4th - nie płaczesz? ciągle mi wypominasz tego deda ;] i nie płaczesz no brawo! A już rozumiem ty po prostu nie masz co pisać to wspominasz tamten zgon ;] to jest twój noob char mówisz? A masz jakiegoś MAIN CHARA? wątpię ;] padłeś za to ze wrzucałeś (jako niby nie polak) [CHAR]Mar'kos[/CHAR] i bezczelnie kłamałeś mi w prosto w priv ze nie jesteś polakiem oraz dopowiedziałeś później że wstydzisz się swojej narodowości Szymonie. "sooner or later" mowisz? aa zapomniałem ze ju ar from canada zwracam honor ;] dupolizem nie jestem. Kumpluje sie tylko z ghlarghem a żeby być jego kumplem nie trzeba być dupolizem bo! to nie nobz ;] i jeszcze vilshion ktorego znam z czasow kiedy grał jeszcze innym charem ;] dużo puźniej kupił vilshiona ;] no i ma. A ty co? Arshiona prot no gz pewnie cie proci za 10k i olewa jak wolasz help albo tez pomaga a ty masz język tak brązowy ze próbujesz podrywać na niego laski bo slyszales w radio że "dziewczyny lubią brąz" ;] mowisz 80 ludzi z innych servow przeszlo na saphire? A umieja chociaz używać destroy fieldow? Czy tak jak ty niewiedzą że to też są runy? Aż strach ci odpisywać teraz jak masz tylu rox kumpli na saphirze teraz i wszyscy pewnie z kanady ;] Nic do nich niemam ale ciebie mi szkoda ;] cisnij dalej lub daj sobie z tym spokój ;] mi to wisi ja tak moge dłuuugo ;] szczególnie z takim leszczem jak ty ;] Ej i nie wiem czy koledzy już cię wyprowadzili z błędu, bo ten czerwony liść na fladze Kanady to nie jest Marichuana gangsterze tylko klon ;] p.s. juz szukam filmiku i zapodam linkasa ;] jak dobrze pamiętam to dopiero jak doszedłem do domq to obadałem dokładniej twój loot i znalazłem tam bp destroy fieldow.
![]() |
![]() |
#1579 |
Zbanowany
|