![]() |
#21 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() Tibia 7.4 please backkk
Tutaj robiłem cały dzień sdki aby pójść na tego draga i zwastować na nim cały bp ! To była gra ![]() Albo z Tibii 7.5 to był czasy... ![]() A teraz co? Wszystko idzie łatwiej i dlatego grają w tą grę jakieś dzieci które nie umieją się kulturalnie zachować. Bo jak by umieli to wszystko było by O.K @Koszyk patrz z kim rozmawialem ;d Ostatnio edytowany przez Cery - 19-04-2008 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Zgadzam się z panem Cery tibia 7.4 i 7.5 to były czasy
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Odkąd pamiętam zawsze były narzekania;D a to że 7.6 miało denerwujące SP, a to że zrobili różdzki. Pamiętam narzekania, jak zrobili schody do venore zamiast drabinek i się skończyło lurowanie. wiecie ile było płakania? Wasze gdakanie i sapanie co do "TIBIA 3.4525 back" nic nie dają, a jedynie zaczynają kolejne nudne tematy o historii.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() @up
Ty tak sądzisz. Ja jestem zwolennikiem tibii 7.6. Szkoda, że cipsoft nie może zrobić serva 7.6. Co im zależy? Była kiedyś taka inicjatywa, ale wszystko olewają ;-). @down Spoko, ale gdyby zrobili jeden serv 7.6, nie likwidując żadnego servera 8.11 to nikomu by to nie przeszkadzało. Po prostu byłby wybór.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 19-04-2008 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale to dokładnie odnosi się do polskiego społeczeństwa-w 1970 ludzie srali gdy ktoś zadzwonił do domu, nikt nie miał niczego więcej niż dom i co miesiąc kartki na jedzenie, a teraz każdy 70 latek powie że chce wrócić do komuny, pomimo tego że niczego nie mieli i byli wolni jak ptaki w klatce.
Jeżeli ktoś teraz cofnął by tibie do 7.6 to znowu by były jęki, że chcą 8.1. Nigdy wszystkim nie dogodzisz(; @down weź przeczytaj ostatnie 25 postów ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 19-04-2008 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() @up Pograj sobie na otsach, co to za roznica jakby cipsoft zrobil serw pod 7.6?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() @up
Sam sobie znajdź odpowiedź. A jak nie znajdziesz, to przynajmniej nic już nie pisz... @down No, dlatego nie zrobią - nie potrafią się przyznać do błędu. Poza tym jakby było 2k osób online, to mogliby zrobić drugi taki serv, wielke mi halo ;p.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 19-04-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Juz sobie wyobrazam kolejki na tym serwerze... Nie pogralbys na nim bez pacca... przypuszczam ze po blisko 2000 osob bylo by zalogowanych w pierwszych dniach serwera... @Cery Aris ![]() To bylo cos! 12 lvl beholder solo ![]() I jeszcze tibia GG zeby miec paccowski outfit <3
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W 1970 I sekretarzem PZPR zostaje Edward Gierek, ktory dzieki swoim znajomoscia na zachodzie zaciaga wielkie kredyty, ktore mialy sfinansowac liczne inwestycje w calym kraju. Pieniadze te jednak zostaly "przejedzone" i zmarnowane. Dlatego jesli dzis starsi ludzi mowia, ze za komuny bylo lepiej maja na mysli okres gierkowski, kiedy to praktycznie wszystko dostawano za darmo. Kartek zas zaczeto uzywac na szeroka skale na poczatku lat 80. To bylo by tyle z historii Polski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racie ,maż koleszko ! Na moim serze pszes ta balanzacje to 200 ek 50 ms zabil muwie ja wam ino jakie to bylo strasne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
70% będzie chciało zobaczyć jak kiedys wyglądały outfity, gra itd po 10 minutach wyjdą |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() ta i graj ponad rok na 7,6 a potem co? ludzie by chcieli addony , update itp wiec dlatego cipsoft niema w tym interesu
co do filmu to fajny exp ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() to on sie chyba nie leczyl
edit, to tak samo jakbys mial wybierac na ktorym otsie grac. meczyc nudny podkarpacki czy isc na jakis 8.1? Ostatnio edytowany przez Lenrock - 19-04-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Bimber-Warlord
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 188
|
![]() Cytuj:
Zawsze mnie bawiło jak jakiś dzieciak na forum opowiada jak to było za PRL'u ;o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry panie dorosły wannabe. Gdzie ja opowiadam jak to było? To co powiedziałem to sztandarowe przykłady które możesz usłyszeć gdy wychodzisz do miasta, jezdzisz autobusami i robisz cokolwiek innego niż siedzenie całego dnia przed kompem;]
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Warszawa/Józefów
Imię: Sir Transilvania
Profesja: Rookstayer
Świat: Astera
Poziom: 16
|
![]() To prawda ,że od kiedy mam stycznośc z tibią ( 2003r.) co upek było raczej narzekanie, ale czy to mi się tylko wydaje , czy może komuś jeszcze ,że ta gra zrobiła się poprostu nudna?? Ja wogóle przestałem wyczuwac tu jakiś klimat , bezsensowne klepanie potworków i tyle. Kiedyś jakoś było ciekawiej , jak ktoś miał 70-80lvl jeszcze ze 3 lata temu to czuło się respekt a teraz respekt to jest minimum 150. Albo jeszcze niedawno to było wydarzenie zabicie pierwszego Orsha ( mogę się mylic ale to chyba była Titania) z którego chyba wyleciał Thunder Hammer. Teraz więcej ludzi się wyzywa niż ze sobą współpracuję. Ale nie wiem może to poprostu mi się znudziło i widzę wady w czymś co może i jest zaletą, a jeszcze jedno 3-4 lata temu PACC to było coś
![]() P.s Ilośc zdobytego expa naprawdę robi wrażenie ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Po wprowadzeniu systemu skulli ludzie zaczeli narzekac (jak zawsze) na update. Cipsoft wprowadzil servery epvp bez skulli i jak widzimy obecnie sa bardziej zaludnione od kazdego npvp <ironia>
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to akurat zły przykład, bo epvp od pvp nie różni się tylko i wyłącznie systemem skulli, ale także tym traconym expem i brakiem blessów;]
![]() |
![]() |