|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() hmmm... Do ostatnieg otygodnia grałem tylko w diablo2 ,ale kolega powiedzaił
mi o tibi.Postanowiłem sprubować ,bardzo nieźle sie grało i oto dzisiaj rano osiągnołem 8lvl.Z wielką radością wybrałem miasto Venore i postać rycerza. Szczęsliwy ide zczaić mapke i jeszcze w miescie dopada mnie koleś(polak w dodatku) i mnie zabija.Nawet drogi do depo nie maiłem odkrytej ![]() no ale pomyślałem że to jakiś imbecyl ,no zdarza sie.Fajny koleś pożyczył mi troche kasy uzupełniłem ekwipunek no i pomyslałem ,że czeba by potrenować wychodze z miasta troche sie oddaliłem no i podchodzi pal na 25(też polak ![]() no i mówi czy chce zginąć no i zaczyna strzelac ,no nawet troche uciekłem ![]() No w ten sposub kończe przygode z tibią i wracam do diablo gdzie można sensownie ograć i nie czeba sie męczyć z takimi debilami jak tutaj. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Tak to juz bywa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() nei pozwol na to by jakies idioci popsuly ci przyjemnosc z gry od tego chyba kazdy zaczynal nie poddawaj sie
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() noi po co to napisales?-.-
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() vame~wrzuc se na luz,
@topic moze zle wybrales server, moze to byla inferna albo dolera, na takich serverach umierac na low lvl to normalka ;/ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Jest na to sposob ja np gram na serwie harmonia jest to serwer non pvp i playerzy nie moga sie nawzajem zabijac. Jak wyjdziesz na maina to moglbym ci ewentualnie pomoc.
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zniechęcaj sie... spróbuj zapytać na Game-Chat czy ktoś by ci pomógł, na przykład eskortował do Ab'Dendriel. Dużo spokojniejsze miasto. Tak swoją drogą... na jakim serwerze to sie działo? Lepiej jest grać na nowych, są nieporównywalnie bezpieczniejsze.
Zresztą mnie też tak kiedyś ciągle zabjali i pisałem tu na forum. Ale nie przestałem grać. Ty też nie przestawaj, tamci kolesie kiedyś trafią na lepszych od siebie.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() ja zostalem shakowany i przez miesiac nie gralem ale jakos odzysklem dzisiaj konto i haslo zrobili ze mnie runemakera i podniesli mi o 6leveli magi lev ale o 2 levele spadl mi zwykly a pk to rzecz czesta nie przejmuj sie
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Mnie gonil 39 lvl Elite ale przezucil sie na kogos innego
Mojego rune makera zabil 26 Royal A rycerza 25 mster sorc... Wczoraj gonil mnie 19 lvl pall ale mialem szczescie-uciszyll go koleś na 41 lvl ktory stal blisko... Nie miejcie do niego zalu ze to tu pisze pprostu chce sie wyzalic ![]() Nie koncz z tibia...500 gp to mało tarcze miales pewnie copper lub dwarven,nie warto konczyc z grą przez 2 dedy na 8 lvl... |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Stary Nie Poddawaj Siem !! WeŹ Troche Potrenuj Z JakimŚ KolegĄ W Koncie, Potem Poexp Tak Do 20-25 Lvla I JuŻ DadzĄ Ci SpokÓj !!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() jak to było na Lunarze lub Julerze to moge ci troche pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Trzym sie stary i nie poddawaj. Ile razy mnie PKowali i dalej gram. Grunt to uwierzyć w siebie, wtedy będzie spox.
@UP Zawsze sie nabieram na te linki ![]() ---------------------------------------- PK śmierdzą kut_sem i starymi ludźmi Ostatnio edytowany przez Anim - 18-12-2004 o 22:20. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() tak jak powiedziała reszta wibierz sobie świat non-pvp np:secura,pacera,harmonia,celesta jak wybierzesz harmonie to tak jak garnek zupy ci pomoge dam ci eq pomoge ci expic a jak osiongniesz tam 16 lvl bendziesz gosc
![]() p.s a mówiom że to BR som noobami mojego znajomego 10 lvl pall poszdl na scorpy kolo thais i go bloknol polak lvl 15 i kazal mu dac eq to wtedy go oszczendzi i tak muj znajomy padl przez polaka |
![]() |